Header

Tiden går så otroligt snabbt

Jag är så glad för varje dag vi haft med vår älskade son sedan han föddes. Att lära känna denna nya lilla krabat & bli en ännu större familj är helt underbart. Destiny älskar det! & vi ÄLSKAR DET! Men oj vad tiden går snabbt. Samtidigt som att det känns helt naturligt som om han alltid funnits hos oss, så har tiden samtidigt gått jätte snabbt. Han växer så det knakar. Han har snart växt sin halva födelsevikt. Så mycket har hänt, och han är vaken mycket mer nu, vilket är så otroligt mysigt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag stod Destiny för att bestämma vilken frukost vi skulle ha....

...Självklart valde hon ägg! Så idag lagade vi maten tillsammans. 

Det är så roligt att min dotter verkligen intresserar sig för "köket" / maten och allt däri. Hon älskar att hjälpa till i köket. Visst har jag sten koll, men hon har lärt sig så mycket. Hon kan självklart inga recept ännu, men hon är jätte villig att hjälpa till och gör det bra också. Hon vet att hon inte får röra plattor och att hon bara får röra runt när vi steker ägg. Och hon tycker att det är så roligt. Jag står självklart bredvid och ser varje rörelse hon tar. Men hon måste få chansen att utvecklas och lyckas! Och det är hon helt fantastisk på! Nu vill hon vara med på allt vi lagar här hemma.

Tänk att min dotter vuxit sig så stor på bara några månader. För 2 år sedan låg hon lixom i magen! Vad hände?

Och här är lilla prinsen, som vilar sig så mysigt. Dastan sover på Destinys kudde som hon hade när hon va liten... 

Likes

Comments

Jag kan bara säga att jag helt håller med mig själv ....

... .när jag säger att jag har fött världens bästa barn!

Jag är så otroligt tacksam att jag har fått så otroligt underbara barn. Ibland när Destiny sitter och leker så kan jag inte knappt förstå att hon är min. Det är helt fantastiskt. Hennes skratt gör mig hel! Den personligheten hon har, den hon blivit och den hon kommer att fortsätta att bli. Det är det bästa jag har i livet att få uppleva. Att få privilegiet att få uppfostra och ge styrka till denna tjejen. Att få uppleva och ge henne styrka genom framstegen hon gör och även trösta henne i låga stunder, det är livets ​skatt. Nu har jag fått en liten pojke också. Att se henne vara en sån fantastisk storasyster gör mig så varm i hjärtat. Jag trodde inte hon skulle ta till sig det så snabbt. Men hon har älskat sin lillebror redan från första dagen. Det är det mest underbaraste att se, syskon kärleken!  Min son är den mest fantastiska av söner på jorden. Överdriver jag? Oh no! Helt underbart skapad och min älskade lilla prins. Jag trodde att jag bara skulle få döttrar. Men min son är verkligen också en välsignelse!

Likes

Comments

Här hade vi en helt fantastisk dag tillsammans! Kika gärna in vloggen nedanför!

En dag full med gos, mys och bus. Precis så som jag vill att alla dagar ska vara. Älskar att alla i familjen är hemma. Känns så tråkigt att min man ska jobba så ofta. Men det måste ju också göras för att hålla familjen uppe på benen. Han är så duktig. Så det har verkligen varit helt fantastiskt att han varit hemma ett par dagar efter Dastan föddes. Nu har han börjat jobba igen, men så fort vi har en ledig dag tillsammans så försöker vi spendera den just TILLSAMMANS.

Idag har dock varit en riktig segis-dag när jag inte fått gjort något alls känns det som.

Barnen är nöjda & glada och har verkligen varit helt underbara idag. Men jag har inte haft ett unns energi idag åt att göra något "extra", något som borde göras. Har en hel del saker jag måste få fixat denna veckan.

Saker att ta i tu med innan veckan är slut:

  • Posta Avtalet för Studio Lokalen för min fotograferings verksamhet. Helt A-MAZING! Men det borde jag gjort för två dagar sedan redan.
  • Ska hämta ut ett paket på Lindex som jag har beställt.
  • Gå iväg och handla mat - hann bara handla hälften av vad jag behövde igår. Det var så tungt igår att jag fick avbryta handlingen och göra resten idag.
  • Måste rensa ut allt hemma som ska säljas innan December börjar. Rensar alltid ut hemmet varje höst och vår. Och nu i höst har jag inte haft tillräckligt med tid, men det ska göras klart denna veckan1 ETT MÅSTE!
  • Sedan har jag 4 Foto-jobb denna veckan som ska färdig redigeras och skickas ut till kunder. Verkligen ett måste!

Nu ska jag klä på alla barnen riktigt varmt, för det är is-kallt ute. USh, nu kommer kylan verkligen med ett språng. Kunde den inte hoppa över sverige bara för i år?!


Så nu måste jag sätta igång och göra det jag ska. ...Ni kan ju kika in min nya vlogg från en underbar familje dag vi hade häromdagen. Håller på att beta av alla videor nu, då jag varit lite upptagen med mina älskade små barn som fått all fokus. 

Likes

Comments

Nu är en ny vlogg uppe! 

Att vara 2 barns föräldrer är verkligen helt fantastiskt. Vi tänkte nog innan att det kunde bli en ganska stor omställning. Men helt ärligt så ser dagarna ganska likadana ut som förut, dock att ja går och bär på en liten ängel till i famnen, och mjölkas ur som en kossa just nu. Lite trängre i sängen och jag sover med ena ögat öppet, men det är fantastiskt. Dastan är helt makalöst duktig och han verkligen ger tydliga signaler för både, mat, bajsblöja och sömn. Han har inte ont i magen, vilket hjälper en del. Och Destiny älskar att vara storasyster.
Det känns så naturligt, så fantastiskt & så underbart att få ha två små barn.


Kom ihåg att prenumerera både på min blogg & min youtube kanal!

Likes

Comments

Det är något speciellt....

Det är verkligen något magiskt, något som inte går att ta på. Syskon kärlek, det övervinner allt. Redan från början, från första stund betyder dom allt för varandra. Redan älskar dom varandra, vilket är helt fantastiskt... Är så tacksam för mina barn. Det är livets bästa gåva, att få vara mamma till så här underbara barn!

Likes

Comments