Jag avgudar kläderna från Black Milk. Jag har aldrig råd att köpa något, men ända sen jag hittade Ariel/Hajen-baddräkten för några år sedan går jag in på deras sida lite nu och då för att plåga mig själv.
OMG denna kjol!

Funderar på att beställa ändå.... Måste ha! Det här måste väl ändå vara viktigare än ny overall till 9-åringen va? Please.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

A har mobbat mig i flera dagar för att jag köpte svampchips förra veckan. Tydligen är svampchips något otroligt vedervärdigt. Nu ska jag äntligen ta reda på om det stämmer.

Likes

Comments

Jag har bestämt mig! Jag ska starta en "bullet journal" för jag älskar
1. Papper och penna
2. Listor
3. Att känna mig organiserad
4. Listor

Jag är så otroligt peppad! Imorgon ska jag gå och köpa en bra bok och pennor.

Likes

Comments

Idag har som vanligt varit en fullspäckad dag. Fyraåringen har nyligen blivit fem år, så vi skulle fira henne med tårta och presenter. Jag gick upp och gjorde en glasstårta imorse, innan vi åkte till hennes mamma för att hämta henne.
Vi hämtade de andra två barnen på väg tillbaka. Hem och äta lunch, presentöppning, fika, middag och sedan en sväng till stranden på kvällen. När vi satt där och fikade såg vi en mink springa längs strandkanten! Supersöt var den, och helt orädd. Det var jätteroligt, jag har aldrig sett en mink ute förut (mindre roligt när man tänker på alla skada de orsakar iofs men ändå).
När vi kom hem igen blev det kvällsfika bestående av morötter, gurkstavar, rostad smörgås och frysta vindruvor. Frysta vindruvor var fantastiskt gott! Jag ska testa att frysa in lite annan frukt vid tillfälle, blir perfekt när det är varmt ute.

På kvällen började vi även att göra en spellista för vår campingresa som börjar på tisdag. Alla fick i turordning välja varsin låt, jag tror vi hann gå ungefär fem varv innan tandborstningen. Imorgon ska vi fylla på lite mer, men nu har vi en bra början.  Barnen döpte spellistan till "Äventyret".

Likes

Comments

Sitter utanför däckverkstaden och väntar på att jag ska få två nya sommardäck fastmonterade. 2000 kr. Tydligen drar den även snett som f*n, så en vagnsinställning är att rekommendera. 1500 kr. Så kul med bil! I semestertider! 💸💸💸

Likes

Comments

Frank vaknade ca 3 sekunder efter att jag skrivit att han sov. Frukosten har istället spenderats skärandes små små bitar av vindruvor till bebis. Han verkar gilla det!

Likes

Comments

Alltså, jag är vaken och pigg, men bebis och sambo sover fortfarande. Det händer typ aldrig!!! Måste utnyttja tiden nu, bråttom bråttom att göra något av det jag drömmer om varje dag. Duscha? Måla naglarna? OMG nu vet jag. Äta frukost ensam i lugn och ro. Så får det bli. Nu gäller det bara att lyckas smyga upp utan att bebis vaknar. As if.

Likes

Comments

God morgon!
Bebis-Frank sov till 8:20 imorse så jag känner mig... mer utvilad än jag trodde att jag skulle göra när jag somnade vid 2:30 inatt!
Det är söndag men Albin jobbar, så det är bara jag och Bebis-Frank som ska hänga idag. Funderar på att åka på loppis! Jag älskar loppis.

Jag ska även försöka mig på att göra egna soltorkade tomater. Stay tuned...

Likes

Comments

-Va, har du redan ätit upp hela smörgåsen!? Oj vad snabbt det gick då. Nu ska jag bara plocka upp skeden från golv... Oj. Jaha. Då fattar jag. 

 

Likes

Comments