Hej!

Vaknade upp med fruktansvärd mensvärk idag, så jag har knappt varit uppe ur sängen idag... Men Eric har varit hos mig hela dagen och vi har kollat på The Originals hela dagen, haha. Har inte kollat på den tidigare men den var riktigt bra faktiskt!
Ska ta mig en kopp te och lägga mig med riskudden på magen och fortsätta kolla på serier, haha! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!

Idag var jag inne på skolan och lämnade in dator och böcker, samt skrev på papper om att avsluta min gymnasieutbildning. Efter det var jag och mamma och handlade och kollade lite i butiker. Det börjar redan komma upp massa tomtar och juldekorationer i affärerna och jag tycker det är hur mysigt som helst haha.

Eric är hos mig nu så vi tänkte kolla på någon film och bara mysa, och dricka chailatte haha! (Måste verkligen öva på att få till dekorationerna på latten då det knappt syns att det är ett hjärta... 😂)

Likes

Comments

Hej!
Var längesen jag skrev här nu, och anledningen till detta är att jag i Lördags tappade min mobil i toaletten ":)"
Hade tänkt att blogga i helgen och lägga ut massa bilder som jag har tagit, men min mobil vill inte fungera igen så det verkar rätt kört just nu...

I alla fall, har under helgen varit i Stockholm, Globen, på event med företaget jag jobbar med! Har haft en superbra helg med mycket utbildning och massa dans och god mat på Lördagens gala!

Igår var Eric hos mig och vi var ute och fotade en sväng vilket resulterade i bilderna ovan. ❤

Likes

Comments

(Klicka på bilderna för direktlänk)

Jag fullkomligt älskar hösten! Alla fina färger utomhus, att det blir mörkare ute och att man kan tända ljus och bara sitta inne, mysa med en kopp te och läsa massa böcker och kolla på film.
Jag gillar att känna mig fin även när jag går runt i myskläder, så ovan har jag lagt in några favoriter i rosé som jag gärna skulle klicka hem!

Likes

Comments

Hej!
Har precis ätit en tallrik med gröt då det tydligen är grötens dag idag haha. Jag brukar dock äta gröt ganska ofta, men jag kände att det passade extra bra idag.
Har väldigt ont i kroppen idag och har ganska hög feber så det blir till att ligga i sängen och titta på serier idag med.

Likes

Comments

Jag kan räkna på en hand hur många gånger jag varit i skolan utan smink sen i sexan. Jag brukar aldrig gå någonstans utan smink längre, och det har fått mig att känna mig väldigt obekväm så fort jag är utan smink. Hinner jag inte sminka mig innan skolan så tar jag med mig necessären och sminkar mig på bussen till skolan eller så sminkar jag mig när jag är i skolan.

Det faktum att jag inte kollar i en spegel när jag går förbi en utan smink för att jag inte tycker att jag är tillräckligt fin som jag är naturlig? Eller att jag känner mig osäker och inte har något självförtroende över huvud taget när jag lämnar huset utan smink? Jag hatar känslan jag får när jag ser mig själv utan smink och har nu bestämt mig för att försöka ändra på den känslan.

För några dagar sen tog jag med mig kameran ut i skogen och fotade mig själv utan smink, och det var så svårt att försöka "posera" för kameran när jag kände mig så osäker i mig själv. Efter ett tag dock så släppte det lite och jag agerade som jag brukar.

När jag sedan skulle kolla på bilderna i datorn och inte hade smink på något foto så fick jag helt enkelt hitta de finaste bilderna på mig själv utan smink. Efter att kollat på bilderna en efter en började jag vänja mig vid att se mig själv utan smink och det blev tillslut naturligt.

Jag har fortfarande inte kommit över känslan att jag känner mig finare med smink, men jag är på rätt väg.
Jag tänker inte ge mig innan jag känner mig lika fin med smink som utan.
För att gå mot detta mål ska jag börja med att försöka sluta använda så mycket smink till vardags.

Jag älskar smink för att man kan vara så kreativ med det, men jag vill kunna känna mig bekväm utan det också.

(Och förresten, jag är tillbaka på bloggen, haha!)

Likes

Comments

Hej!
Igår var det estetfest. Jag och några vänner började med att äta lite thaimat för att sedan bege oss mot Hjo där festen var. Hade verkligen en jätterolig kväll! Vi glittrade och dansade och allting var underbart.

Likes

Comments

Skins är en av mina absoluta favoritserier. Jag tycker att den är annorlunda mot de flesta tonårsserier då den känns så äkta och karaktärerna är "helt vanliga människor".
Serien handlar om ett gäng ungdomar bosatta i England. Det finns tre generationer och varje generation har två säsonger innan byts de ut mot ett annat gäng.
Jag tror verkligen att alla kan relatera till minst en av karaktärerna. Jag känner att jag kan relatera till väldigt många på ett eller annat sätt. Jag älskar att följa utvecklingen av Cassie och Effy som är två av mina favoritkaraktärer.
Det jag älskar med serien är att den inte är censurerad över huvud taget, utan den är väldigt rå och speglar tonårslivet på ett väldigt realistiskt sätt.
Jag tycker verkligen att ni borde börja kolla på den om ni inte redan gjort det!

Likes

Comments