​Detta var ju just snyggt, jag har blivit förkyld. Inte det minsta kul. Min näsa rinner, jag har ont i halsen och är hes (kan nästan inte prata), nyser nästan hela tiden och har huvudvärk. Vilken perfekt vecka va? Det var e retorisk fråga och svaret på den frågan är: inte alls! Inte någon bra vecka alls. I feal like shit. 

Nu vet jag at jag kanske ser mig själv som ett offer här. Det är bara det att jag inte orkar med detta. Jag orkar inte med att vara förkyld. Jag vet inte ens vart jag fick det i från. Jag blev smittad alltinget i skolan eller hemma. Men vilket av dem vet jag inte. 

Ah! Jag orkar verkligen inte. I realy feal like shit. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag var det min första dag på mitt sport lov. Och jag har haft det så himla tråkigt. Just nu så sitter jag och kollar på en serie och video chattar med Samantha. Men jag kan ju inte göra det hela lovet. 

JAG ÄR SÅ HIMLA UTTRÅKAD!!!! och det finns inget att göra. Jag har till och med skrivit en lista på saker som jag ska göra under lovet. Men när jag är klar med den listan då, vad ska jag göra då? Jo, jag kommer att ha tråkigt åter igen och kommer inte ha något att göra. Det finns inget att göra hemma, (något som är roligt, dvs INTE diska eller städa på något sätt). Det finns inget. Det är ingen kramsnö ute så jag kan inte bygga snögubbar och det finns inge rolig pulka backe i hemma så jag kan inte gör det.

Det här lovet kommer bli som vanligt, jag sitter på mitt rum, lyssnar på musik, video chattar med Samantha på Skype, fantiserar lite och pratar lite med mig själv. Det är ett gammalt, traditionelt lov för mig. Och man kanske pker ochhälsar på någon släkting med mamma, pappa och Hanna eller åker och handlar, eller Sover över hos någon kompis. Man vet aldrig.

MEN JAG ÄR SÅ HIMLA UTTRÅKAD!!

och om mamma och pappa läser detta och tänker ge mig förslag på saker att göra; NEJ! INTE DISKA, DAMMSUGA, TVÄTTA KLÄDER ELLER NÅGOT LIKNANDE. DET ÄR INTE KUL. 

Jag vill ha något roligt att göra.

Likes

Comments

​Jag har haft det så fult upp att jag inte har hunnit skriva i min blogg, för en nu. Jag har haft det fult upp med skolan, läxor och prov. Jag har haft matte prov och engelska prov, och en massa inlämnings uppgifter. Och det blir bara mer och mer.

Nästa  vecka på torsdag så ska min klass åka skidor/slalom. Vilket jag inte tycker om. Jag tycker inte om att åka skidor, jag vill inte åka skidor. Jag kommer ju att åka med, för det är ju ändå en skoldag. (EN HEL SKOLDAG). Men jag tänker inte ställa mig på ett par skidor. Det kan min lärare Håkan glömma. 
När jag sa till Håkan att jag inte vill åka skidor att jag har privata skäll för att jag inte kommer åka skidor, så säger han att jag måste. Men jag vill inte och jag kommer inte. Han kan försöka få mig att åka skidor men det kommer inte funka, för att jag vägrar.

Det är en sak som jag inte fattar med skolan. Lärarna säger att dem inte tvingar eleverna till saker, men varför tvingar dem oss elever att vara med på t.ex. bandy tuneringar och som i mitt fall att åka slalom. Dem säger att skolan inte tvingar eleverna till något. MEN varför lärarna det då? 
Det gör mig så arg och ledsen när dem gör så. Men bryr dem sig om det? NÄERÅ! det gör dem inte. Respekterar dem att man inte vill? NÄERÅ! Tvingar dem elever att prova på saker som dem inte vill göra? JAARÅ!! Det gör dem. 


Likes

Comments

​Idag så är det ca 19 dagar kvar tills jag fyller år. Tills jag fyller 17 år den 30 november. Jag längtar, jag undrar vad jag kommer få av mamma och pappa. Jag undrar också vad jag kommer få av mormor & morfar, Henrik & Helena, Farfar & Anna-Karin och Moster Therese, Mattias & min lilla söta kusin Mimmi. Jag undrar också vad jag kommer få av min lilla syster Hanna. 

Men 6 dagar efter mig så fyller min bäste vän Samantha år. Och vad tusan ska jag köpa till henne. Det vet jag inte, det måste jag fundera på. Men jag brukar utgå ifrån hundar och katter. Vilket jag vet att hon tycker om. Söta små katter och hundar. Men kanske inte min katt Mercedes vid vissa tillfällen. För av någon anledning så har alltid Samanthas tröjor hål eller klor. Men jag VET INTE vad det är hon pratar om. Mercedes är oskyldig till motsatsen bevisad.

Likes

Comments

​Nu är det snart Halloween. Jag älskar halloween, Det är den tid på året som jag får klä ut mig till ex. vampyr, varulv eller häxa. Den tid på året som jag får bi lite barnslig och klä ut mig. Men i år vet jag inte riktigt vad jag ska klä ut mig till. Förra året var jag vampyr, ska jag vara det i år igen? Det vet jag inte.  Vi får se vad jag klär ut mig till.  På självaste halloween kommer jag att lägga ut ett blogginlägg med en bild på den "magiska varelsen eller demon" som jag kommer att klä ut mig till. 

Likes

Comments

​Hej

Jag vet att det var länge sedan som jag skrev något på min blogg. Men jag har haft lite problem med om vad jag ska skriva och jag har ju börjat på gymnasiet. De La Gardie Gymnasiet i Lidköping. En jättebra skola, jag trivs verkligen.  Jag har det bra på denna skolan och det finns verkligen jättesnälla och bra lärare. Det finns bra mat. Om man inte tycker om det som serveras som dagens rätt så kan man välja vegetariskt eller en pasta rätt istället. 

Jag älskar den här skolan. Det ända tråkiga är att min bästa vän går i samhäll och våra scheman kommer inte riktigt överens skulle man kunna säga. vi har inte raster samtidigt eller matrast. Vi börjar skolan på olika tider och slutar olika tider. Jag saknar att ha Samantha här bredvid mig på rasterna och prata så som vi gjorde på Tunaholm skolan.

Likes

Comments

Idag var jag i Töreboda och åt på ett ställe som jag inte kommer på vad det heter nu, vad hette det? Jaja What ever. Jag var där med mamma, pappa och Hanna. På mammas och pappas bröllopsdag, som jag inte fatta förns typ nu. Så jag säger grattis nu istället: GRATTIS MAMMA OCH PAPPA PÅ BRÖLLOPSDAGEN <3<3<3

Jag blir alltid proppmätt när jag äter där, jag kan faktiskt rekommendera det stället, men om ni ska äta där så är det bäst om ni reserverar bord. Då är det säkrast att ni kommer få ett bord. Om ni inte reserverar bord så kommer det vara ganska svårt att få ett bord där.

Likes

Comments

Idag så händer det!
Idag ska jag åka till England och jag ser verkligen ifram imot det. Jag längtar, men jag är ändå nervös över att; jag ska titta i ett flygplan, typ 100 meter över mark ytan och jag är en gnutta flygrädd. Men det är inte bara det. Jag kommer fluga flygplan för första gången i mitt liv.
Jag sov över hos Samantha, vi ska ju åka tillsammans till England. Så hennes pappa hämtar oss 3 och så åker vi mot Göteborg. Jag och Samantha måste vara på flygplatsen 2 timmar innan flyget åker. Vad f#n ska man hitta på under dem 120 minuterna?!
Aja, jag och Samantha får komma på nått.

Likes

Comments

Det är 6 dagar kvar tills jag åker till England med Samantha. Om jag ska vara ärlig så är jag lite nervös. Det är ju liksom första gången jag flyger flygplan, högt upp i luften.
Men jag ser ifram i mot det. Jag längtar.

Likes

Comments

I går åkte jag och campade med min familj. Jag har vart här med min familj i två dagar nu och jag tycker att detta inte var världens roligaste camping plats. Det är så tråkigt, det finns inget att göra. Jag ville åka till Vikens Camping, men nej. Det kom inte på fråga.
Jag dör ju av tristess! {>_<}


Likes

Comments