Jag har det viktigaste jobbet i världen och varje dag går jag dit med glädje. Men hur tillfredställer jag alla anhöriga som skäller ut mig och ger mig nedlåtande kommentarer? Varför ser ni inte det arbete jag gör?
Jag heter Mukta och jag är undersköterska. Jag har fått en av de viktigaste och mest ansvarsfulla uppgifterna här i livet, nämligen att vårda dina föräldrar. Jag sitter här i bilen på väg till jobbet för att vårda och ge omsorg och jag önskar du kunde både se och känna min glädje över att åter få träffa dina gamla pappa och mamma.
För mig handlar jobbet som undersköterska om omsorg, välbefinnande, glädje och livslust. Att få se in i en gammal människas ögon, att få hålla en gammal hand i sin och att då torka tårar och tröstar. Igår frågade jag en kund : '' Godmorgon, har du sovit gott?'' och fick till svar '' Ja, och vet du varför? Det är för att du frågade.''
Mitt jobb är krävande och många gånger svårt, men trots detta går jag dit med glädje. Glädje över att ännu en dag få vårda,visa kärlek och ömhet och torka tårar utan handskar.
Gudarna ska veta hur mycket jag kämpar och sliter för att just din förälder ska ha det bra.
Men på senare tid så har jag mer och mer börjat tänka på att jag även måste glra dig nöjd och glad så att du inte blir arg på mig och ger mig nedlåtande kommentarer, eller värre, ger mig en rejäl utskällning inför både personal och din förälder.
Jag vet att jag gör allt för din gamla förälder och att hon/han inte lider någon nöd, men hur ska jag bete mig för att tillfredställda dig? Du har alltid något atta klaga på. De anhöriga säger saker som: '' Det är så smutsigt hos pappa, städar ni aldrig?'' Att vi har varit där för en timme sedan och städat syns inte. Pappa har redan hunnit '' smutsa ner'' och har hällt ut sagt på golvet.
Jag ber dig att försöka tänka på allt jag verkligen gör för din älskade föräldrar, istället för att påpeka det jag inte gör. Tänk, et måste optimala känlsan för en gammal och sjuk människa att få känna någons närhet. En närhet som ger trygghet. Jag finns här när du än  behöver mig. Du kan lita på mig. Tidigare innan jag slutade mitt arbetpass, sträckte en kund ut sin arm mot mig och sa: Du kommer imon?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag älskar verkligen min pojkvän och hans son. Dom är hela mitt liv och utan dom så skulle jag inte kunna leva. Tack för ni blev min familj, tack för jag blev en del i familjen. För mig är ni hela världen!

Likes

Comments

det är många som inte trodde på mig att jag inte skulle vara med i Aftonbladet men nu så kan jag visa er att jag är med.Min artikel skulle ha kommit med i tidningen förra veckan men  anledningen varför det kom upp så sent var för att det var almedalsveckan förra veckan så då ville inte Aftonbladet lägga upp min text men nu igår hade dom lägger in min artikel. så läs gärna om texten . sök på "mukta Sundin undersköterska" på Google så kommer det upp på dator skärmen. Hoppas ni håller med 😄

Likes

Comments

Förlåt om det här varit tyst på bloggen , jag har inte orkat skriva något men nu så vill jag visa något. Kom ni ihåg min text jag skrev om undersköterskor ? Jag skickade in det till Aftonbladet så den 9 juli kommer det stå i en debatt , kolla gärna då i tidningen.

Snart ska jag åka till jobbet börjar 13:00-21:30 Så måste fixa till mig lite. Vad gör ni Då?

Likes

Comments

Har världens bästa pojkvän som lagar hamburgare till mig😍😍😍

Likes

Comments

idag är jag äntligen ledig så är hemma med min killes son. Vi har ätit frukost , jag har hunnit sätta i gång tvättmaskinen , städat lite , klätt på Leon och nu ligger vi i soffan och se på " röda traktorn som vi har sett på 100 gånger 🤣 men Leon älskar den serien.

Idag tänkte jag baka kanelbullar och vänta på min kille som kommer hem snart. Vad gör ni då ?

Likes

Comments

Likes

Comments

Gud vad glad jag blev när jag vaknade upp imorse. Jag ser att jag hamna längre och längre upp på topplistan. Tusen tack snälla ni!! ni är guld värda även ni som älskar att hata på än. Ni gör så att det blir roligare att blogga.

Nu har jag precis lämnat av min pojkvän på hans jobb och hans lilla son på dagis. Så nu sitter man hemma igen och funderar på att sova en stund. Anledningen varför jag lämna av killen och sonen är för att jag måste låna bilen idag och på fredag eftersom att jag jobbar kväll och då brukar jag oftast sluta antingen halv 10 på kvällen eller klockan 10. Sen jobba inte jag i samma ort som jag bor , jag jobbar i Hudiksvall så det tar ungefär 45 min med bil och 1 timme med buss. Ganska så jobbig att behöva pendla så här nästan varje dag men jag få tänka positiv att jag faktiskt ha ett jobb än inte alls. Imorgon och på torsdag är jag ledig sen fredag till söndag jobbar jag så det blir en jobbig vecka för på söndag jobbar jag delad tur, så tråkigt :( hoppas verkligen veckan går fort!!

Om några timmar kommer det upp bilder på min outfite. Jag är inte alls bra på mode och följer inte modet, jag tar bara på mig något som jag tycker det känns bekvämt i. Kram så länge !!

Likes

Comments

så är min killes 2 åriga son Leon hemma igen hos oss. Gud vad jag har saknat honom. Vi har Leon varannan vecka och även fast han inte är min riktiga son så känns de ändå som han är mitt eget barn. Jag är ju som sagt hans bonus mamma så jag tar väldig stort ansvar över Leon. Jag tycker det bara är roligt att få ha en  "mamma roll" till Leon.

Jag älskar dig Leon 😘😘

Likes

Comments