Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Sakta men säkert börjar pengarna rulla in igen, vilket betyder att jag har börjat handla kläder både på nätet o i affärer igen. Innan har jag knappt vågat gå in i provrummen när jag inte haft pengar eftersom det är så jobbigt att alltid gå tomhänt därifrån. (Jag tycker om att spendera och spara pengar - en dålig kombination). Den "undre" bilden är en bild på min jumpsuit som jag köpte på H&M när jag var på eurostop häromdagen. Har alltid velat ha en, men har alltid sett ut som en dvärg. Och så testade jag denna, och den satt super. Dessa bilder är även bevis på att man inte kan se äldre än 15 ut när man tar spegelbilder! De drar ner vuxenpoängen lite. Var ju ett tag sedan sist jag skrev, och jag ska försöka ta igen det på något vis när det känns "rätt". Funderade på att sammanfatta allt i ett inlägg, men nej. Det blir alldeles för mycket. 

Halmstad.

Likes

Comments

Jag har funderat på att klippa mig ett tag nu (topparna är lite slitna), men samtidigt älskar jag längden jag har just nu på håret. Jag får ett sådant härligt svall när jag lockar det, och det vill jag inte bli av med. Samtidigt känns inte håret så fräscht längre. Det ser bara bra ut när jag lockar det, och jag kan ju inte konstant locka mitt hår. Det om något sliter ju på håret, så jag tog mig i kragen och bokade en tid imorgon. Orkar inte vänta en minut till för att få den där "precis-varit-hos-frisören"-känslan så jag bokade redan kl 9:00 på morgonen. Tur att jag har vänt tillbaka dygnet!

Idag är det riktigt tråkigt väder. Man blir ju bortskämd när solen tittar fram och tror att alla dagar ska vara soliga och underbara. Just nu försöker jag få mina ben att komma ikapp resten av kroppen som är ganska "brun" året om. Benen är dock en vit historia som inte matchar resten av mig alls, haha. Senare den här dagen blir det kör för hela slanten. Jag ska även lära dem en koreografi till We go together som jag hittade på häromdagen. Det kommer bli så kul!

Likes

Comments

I måndags firade vi mamma som fyllde 50. Först åkte vi till Helsingborg och kollade på Väla, och köpte även utemöbler på IKEA (som bla var från mig). Familjen McIntosh var också med, och sedan åt vi på Wild West här hemma. SÅ SINNESSJUKT GOTT. Det avslutades med glass (laktosfri) och sorbet hemma hos oss.

Idag har jag sett på Eva & Adam med mina småsyskon, hjälpt till på kören och sedan gjort ett spontangig på ölfiket. Riktigt trevligt faktiskt. Imorgon ska jag hoppa in och jobba på förmiddagen och på eftermiddagen blir det kören här hemma.
Nu ser jag på Vänner och ska lägga mig. 

Sov gott! ​

Likes

Comments

Har köpt ljusslingor till min tråkiga bokhylla! Stor skillnad med lite ljus i rummet. Ska se hur jag på fler enkla sätt kan göra rummet mysigare..

Likes

Comments

Tror den är inställd på att ta er direkt till bidrag nummer tre (det jag dansade på).  Det startar ungefär 27 minuter in i klippet. Dansar även runt 1:06:00. Det trodde vi aldrig om mig ,va? Dansa inför människor. Jag kan om jag vill, hehe. 

Likes

Comments


Likes

Comments