Its been a while!
Jeg har hatt en svært rolig men karrieremessig innholdsrik sommer. I mai fikk jeg internship hos en Norsk designer, og med tanke på at jeg har vært borte fra jobb de siste 4-5årene, føltes det helt fantastisk å bevege meg tilbake, innenfor en bransje jeg brenner for. Det gav meg virkelig nytt mot å ha en grunn til å stå opp om morgenen. Føle at jeg har fått en fot innenfor den riktige retningen av hvor jeg vil ende opp i livet.


Det er også angstfylt og føle jeg har et ansvar, at jeg har fått en sjanse som jeg ikke kan kaste bort. Men før jeg fikk jobben valgte jeg å være ærlig om min livssituasjon, om at jeg har vært deprimert.
Jeg føler det har vært avgjørende for at jeg skal klare dette. Hvor det er litt større forståelse for at jeg kanskje kan ha noen tunge dager. Personlig tror jeg ikke depresjonen har klart å påvirke arbeidet mitt, da jeg ikke har en 100% stilling, og jeg har mye frihet til å gjennomføre når jeg vil innenfor en gitt tid. Det er også mye frihet til å være kreativ og selvstendig, og lage mine egne rutiner og systemer. Jeg trives veldig godt, men tanken på at dette skal være målløst, og at jeg etter 6mnd igjen sitter her uten noe å gjøre og uten motivasjon til å stå opp...
Disse tankene er hvordan depresjonen har påvirket hjerne-banen og måten å tenke på de siste årene. Det er disse banene i hodet jeg må bryte. Dessverre er dette svært vanlig for folk som slitt med depresjon i lang tid. Man begynner å tenke i "baner" som ikke er produktive og mister motivasjonen for fremgang. Ender opp med å gi opp.

Depresjon kommer ikke av seg selv og er ikke en sykdom i seg selv. Depresjon kommer gjerne av at det er andre utfordringer rundt en som holder en nede, og over lengre tid med vanskeligheter, vil dette gå over til depresjon. Så når jeg føler at ting letter litt rundt meg, letter også de depressive tankene.

Jeg er drittlei av at depresjon skal definere meg. Jeg er drittlei av å snakke om det, men jeg kan ikke skyve det under teppet lengre. Jeg vil bli frisk og fortsette livet mitt. Jeg vil ha andre ting å skrive og fortelle om enn hvordan livet er kjipt. Nok en gang ble innlegget om helse, og jeg må nesten bare finne meg i det. Dette er meg akkurat nå, og det er greit. Det er ikke noe å skamme seg over. Skam er det værste man kan gjøre med depresjon.

Neste gang jeg skriver håper jeg det er litt mindre fokus på helse og litt mer fokus på livets gleder:)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 14 Lesere

Likes

Comments

Got myself a new pair of sunnies, gonna hit the park with my doggies like🐯

  • 22 Lesere

Likes

Comments

Jeg har nå hatt fransk bulldog i snart 9 år, og selv om Carmen har vært frisk, på alle måter, er det noe med den biologiske kroppsformen av den FB som gjør at de er litt mer utsatt. Et eksempel er at øynene er veldig store og "står litt ut" fra hodet, sammen med en veldig kort snute gjør dette øynene veldig utsatt. Carmen har hatt små sår på øynene flere ganger, fra lek i skog og kratt, og har alltid blitt frisk etter et par besøk hos dyrlegen og øyedråping. Men som hun begynner å bli eldre, leger ikke sår like bra lengre og etter forrige skade på øyet, som ble en veldig alvorlig skade forårsaket kun av et bittelite sår som smeltet seg større, har hun nå fått en grå skjold på øye, og hun ser litt dårligere der, selv om hun nå er frisk og utenfor fare for å måtte operere det bort.
Jeg må derimot begynne å ta dette mer på alvor og har funnet den perfekte løsningen for lek i skog og busk, og solfylte eller vindfulle dager. (Ja, hunder synes også at solen kan være skarp på en strålende sommerdag)

Solbriller for hunder!

YOUR DOG WILL LOVE YOU!


Du finner de her!
#notad #JUSTINLOVEWITHTHISPRODUCT

Likes

Comments

God morgen!

Endelig er 1.juni her, og det er strålende sol. Som en liten feiring av at sommeren har startet vil jeg dele mitt beste tips for å holde seg hydrert hele dagen. Kjæresten min drikker så mye lesk, av alle slag, men mye brus, og jeg får liksom ikke banket det inn i hodet hans, at det eneste som funker på tørsten er VANN, H2o, og det trenger ikke være kjedelig å drikke vann. Bare Farris er et bedre alternativ.

Men hvis du bruker to min før du legger deg om kvelden, på å kutte noen frukt i skiver/båter og fyller en beholder med vann, (helst med lokk for å unngå smak i vannet fra kjøleskapet) og setter det kaldt over natten så har du laget et alternativ du vil komme til å ville velge fremfor annen lesk.

Mine favoritter er:
Agurk
Lime og sitron
Appelsin
Mynteblader

Men som en feiring av sommeren har jeg prøvd meg på en sommerlig mix med Agurk, Lime og Jordbær. So sweet and fresh. Du kan fint fylle på mer vann når du går tom, da den holder seg fin noen dager i kjøleskapet.

Fyll på en flaske før du går ut, så har du et økonomisk og chill alternativ når du er ute på farten og får ting gjort i varmen 💃💦


DRINK MORE WATHER

DAY AND NIGHT

Har du prøvd å tilsette noe for å sprite opp vannet ditt vil jeg gjerne høre og prøve:)

GOD SOMMER

XoXo

Likes

Comments

Lett lunsj, det er lett det. Haha, høres ut som et slag-ord, men dette er faktisk utrolig lett å lage og sykt chill. Tar maks 15 min, hvis du ikke har kokt quinoaen på forhånd, men jeg synes det er digg med en lun salat, og bruker heller noen minutter ekstra på koking. Føler jeg blir mettere av varm mat av en eller annen grunn.
Kast sammen ingrediensene, og ta den gjerne med på tur i parken🌴☀👌 Sundt, raskt og sykt godt!

Holder til 1 person

Quinoa, 50g
Jordbær, 6stk
Agurk, en tommelstor bit.
Avokado, 1/2
Fenalår, 6 skiver
Koriander, to knyper
Balsamico-krem
Salt

Kok quinoaen som anvist på pakken,

Kutt jordbærene i fire, skjær agurken på langs i tynne skiver, del avokadoen og skjær også denne i tynne skiver.
Fenalåret kommer jo i skiver, men kutt også disse på langs og på tvers for at de skal bli lettere og mer delikat å spise.
Ha alt i en bolle og bland det lett,

Når quinoaen er ferdig, bland inn korianderen og ha det lagvis over i salatbollen.

Smak til med balsamico og salt etter ønske :)


Likes

Comments

Hei peepz!

Har du vært på IKEA i det siste? Jeg har ikke vært på Furuset på en stund, og da jeg var der for leden hadde de, som vanlig, pusset opp igjen, men til min gledelig overraskelse var det ikke bare omorganisering av avdelingene og forandring på "stien" gjennom lokalet som gjør at jeg aldri lærer meg veien og går meg bort, men de har også fått en egen avslappet kafé, i tillegg til Restauranten og kiosken så klart. Men her kan man faktisk få kjøpt en meget så god latte med et godt utvalg av #attåt og nyte det i behagelige omgivelser i god IKEA stil. Og med selvbetjeningen i første etg. suser man jo bare gjennom som en lek. Så enkelt som å gå på kafé, som er nr 1 på listen over ting jeg elsker å gjøre.❤
Jeg digger dette nye konseptet! Og nok en gang legger IKEA et nytt lag elsk om hjertet mitt!
#notad

Likes

Comments

SEEE HVA JEG FANT! Yeyeyeey! Nostalisk og supersøte.
Øredobbene jeg kjøpte som 6-åring i Kristiansand dyrepark.
Kan jo ikke annet enn å leke señorita all night long!

  • 45 Lesere

Likes

Comments

Denne formiddagen har vært så fin! Våknet tidlig og på morgenturen med dogsa gikk jeg innom bakern. YES!! Gi-deg-selv-en-gave-hver-dag-teorien har jeg klemt til hjertet, og prøver å følge. I helgen kjøpte jeg et magasin og brukte en time med dette på kafé, søndag tok jeg en ansiktsmaske og gav dermed ansiktet en gave. Det er viktig å finne de små tingene som gjør en glad, (spre det godt utover uken), og se seg selv litt i en hektisk hverdag. Dette er en type mindfullness jeg som nybegynner synes virker effektivt i denne moderne materialistiske verden vi lever i. Stopp, føl og spør deg selv -Hva kunne jég trengt akkurat nå. Om det bare er en time på øyet, en kaffe eller noe du har ønsket deg lenge. Unn deg selv noe hver dag én uke, og se om livsgleden økes noe.:)

Stopp og se deg rundt, så nydelig farger det er ute nå, så vakker arkitekturen på Frogner er.
​Smil og ta deg en is<3

  • 47 Lesere

Likes

Comments

Jeg jobber meg gjennom leiligheten og tar et rom/området av gangen. Denne gangen er det arbeidsplassen for tur. Prøver å finne hvilke farger jeg inspireres mest av, og a-hint-og-pink, tre og BW er liksom det som ligger mitt hjerte nærest og som funker veldig bra. Blir selvsagt aldri helt ferdig, but it's starting to come together.
En annen ting jeg er fan av er budsjett-vennlige alternativer, så på dette prosjektet er mye gjenbruk. Pult og rammer er finn.no, stereo-hyllen er morfars gamle melke-kasse og penne-holderen er obviously en brukt hermetikkboks.

Go Green Girls! Det er alt jeg har å si om oppussings æraen vi er i!
Have fun with it and be creative.

  • 52 Lesere

Likes

Comments