​Bara så att ni vet har jag något att erkänna nu. Jag är en eskort. Ja, jag säljer mej själv.

Varför?

Varför är en bra fråga, men de är inte de jag är ute efter, de är efter pengar! När man väl säljer sej ångrar man lite om de typ men så fort man har pengar så skiter man i det mesta o bara älskar sej själv för att man har pengar.

För er som kommer att skriva "skaffa dej ett jobb" Nej, jag har faktist tänkt på det men jag pallar inte med all stress o skolan osv osv. 

För er som verkligen hatar andra för de val de gjort i livet som inte direkt är dem bästa.. Så fort ni dömmer en person om vad som är fel och om vad som är rätt. DÖM inte människan, hen kan må dåligt över de du försöker säga, försök att prata med personen på ett normalt sätt utan att döma. bara du råkar döma personen kan de sluta upp med att hen forsätter som mej. De jag gör är något jag ör van vid o något jag förmodligen inte kommer tröttna på ^^

OK guy's NIGHT <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vad är det för fel på mej :/ 

Hur kan jag falla för en kille som jag tror inte är intresserad.....

Just nu mår jag bara allmänt dåligt och har en sån magsmärta att jag inte ens pallar mer...

Försökt att vissa honom på alla olika sätt... tror inte han fattar det... eller i dont know..

Vafan ska jag ta mej till.. orkar inte vara såhär...

Vågar inte heller säga något direkt för de kan förstöra vår vänskap.....

Kan inte direkt ro för mej dem känslorna jag helt plötsligt fick.....

Likes

Comments

Jag bestämde mej för att ta kontakt med lena från Huddinge kommun. Jag lämnade dock ett meddelande men hade glömt bort att jag lät rätt så sur.

2 timmat senare ringer hon tillbaka och säger: Hej, de är lena, Veeeeeem är deeee jag talar med? 

Alltså hade hon den darrande rösten när hon ringde tillbaka. 

Berättade om allt som jag varit med om och hon ska nu tala med sin chef. Men ärligt talat tror jag inte de kommer bli nån förändring med saken... Då är de väl bara o lämna plugget för alltid o börja jobba ._.

Allt från mej, bye 👋

Likes

Comments

Fick precis höra av min moster att Huddinge Kommun inte låter mej börja i ett IV program inne i stan så att jag kan ta upp mina betyg?! 

Jag har faktist haft problem med Huddinge boende människor i hela mitt liv. And there is nothing I wanna do than kill the most of them!

Enligt Lena Mattsson (Hon som jobbar inom Huddinge Kommun) så får jag inte börja i skolan som ligger i Liljeholmen eftersom att dem säger att jag skolkade en massa på den skolan jag gick innan. Så enligt Lena så ska jag gå i en skola som heter Sågbäcksgymnasiet. I denna skolan så går de elever som faktist fick mej o måd dåligt från 6 års till 6:an alltså i 7 långa år och under dem åren så mådde jag faktist inte bra, jag ville ta liver av mej för varje dag som gick förbi. Jag vet ännu varför jag inte gjorde de.

Jag ska slakta hela gånget inom Huddinge kommun. Ska slakta dem totalt! Ska fan inte börja tänka på den gamla tiden då jag faktist mådde dåligt. ska inte låta någon säga vad jag ska gå och vad jag ska göra, SPECIELLT inte huddinge. Dem kan dra åt helvetet! Jävla svin! NI SK DÖ.

Likes

Comments

​Jag vet inte vad jag håller på med...  Ett förhållande? Låter det klokt?

Jag är den typen som inte klarar av distans förhållanden... De brukar inte alltid funka... Inte för mej iallafall...

Just nu är det så att jag ska börja träffa en människa, MEN hen bor inte i sverige... hen åker till sverige varje månad o hälsar på... så under tiden har jag sagt att vi ska testa med det så de till slut kan bli ett framgång till ett förhållande... men va? Sen när blir jag kär.. inte tyckt om nån lika mycket så som jag tyckt om mitt ex...

Aja. vi får se hur de verkligen slutar.. om de slutar bra eller dåligt.. man kan alltid hoppas på de bösta 💓

Kram 💘


Likes

Comments

Dem här kläderna som jag aldrig hittar/ finns i min storlek :c

Bikerjeansen är så snygga, har dock såna i svarta fast från zara.. men dem ljusa va mycket mer snyggare än dem svarta. Men jag HITTAR dem inte ;c crey crey my self to sleep :c

Bomullsparkas har jag faktist funderat på att köpa. den ser rätt så mysig ut 😂

Stickad tröja vill jag faktist köpa men som vanligt hittar jag inte den i min storlek. wää.

Sneakers va faktist snygga! men dem finns bara från 40 uppåt, så uhm... dem är lite för stora 😥

That's all from me now, bye.

Likes

Comments

Jag vet inte vad de är för fel med mej just idag, haha...

Jag ser lixom ut som en pundare på hög nivå. Lel. men ah. ska träffa en kompis senare men vaknade alldeles för tidigt ;c


Likes

Comments

OK! Först så va de en normal dag TILLS denna människan skrev. Seriöst? Jag är en kille, so what?
Vad är de för fel om killar ser annorlunda ut? Vi är ändå människor, de gör inte oss till aliens. VI ÄR ÄNDÅ MÄNNISKOR! Vad är det för fel på andra? Vad är det ens för för att vara homosexuell? Jag är Bisexuell. Men seriöst? VI ÄR FORTFARANDE MÄNNISKOR. GOSH!
Vad är för fel på samhället!? VAD ÄR DET ENS FÖR FEL PÅ HOMOSEXUELLA!?!? 😡

  • 30 readers

Likes

Comments

​Min kusin erbjöd sej att köpa en redbull åt mej. Fine. Got it. Men så börjar min moster att bråka med min kusin om en helt onödig sak. Sen så börjar hon o skrika på mej, Seriöst? Vafan gjorde jag på dej?Jag skriker inte, så kommer du och skriker på mej? Vad förväntar du dej? ATT JAG SKA ANVÄNDA EN SMOOTH VOICE ELLER?! NEJ FYFAN HELLER, SKRIKER NÅN PÅ MEJ SÅ SKRIKER JAG TILLBAKS. Har en sån lust att flytta ut... MEN SER DE UT SOM ATT DE KOMMER FUNKA?! Jag är bara fking 16 SNART 17. AHHHH!!! FITT HORA!

Likes

Comments

​De jag fortfarande inte förstår, Vad är det med mej? Varför kan jag inte sova när jag känner mej trött? Kan lixom ligga i sängen i flera timmar o blunda fast inte kunna sova ._. like. ugh. getting tierd of this.

Anyways. Hade kunnat sova mer idag om inte min kusin bestämde sej för att väcka mej vid 17.00 då jag gick o la me vid 12.00

Har fortfarande inte kommit in i nåt IV program - gymnasium. So that suck's. Va ska jag göra om dagarna om jag inte har nån skola att gå till? ._.

Im done for the day, ska försöka sova eller spela dataspel. Har inte bestämt mej än c: 

BYE

Likes

Comments