Från och med idag har jag bestämt mig för att gå ner i vikt, vilket betyder att jag kommer äta mindre eftersom att träna inte är min grej. Jag har alltid haft svårt att att vara utan tröja framför andra personer då jag har ett dåligt självförtroende om just min kropp.


- Men du ser bra ut, varför få dig själv att gå igenom plågan med att äta så lite? Att se bra ut på facet är inte de enda som krävs nu för tiden, allt handlar om koppen och facet. Plågan jag sätter mig själv igenom är något jag tänkt ut ganska länge och undrat över om de verkligen är värt det eller inte eftersom att man är liksom en sak jag ÄLSKAR.


I dagens "gay" commiunity för killar vill alla ha en smal perfekt liten kille som ser både bra ut och har en bra kropp, utan det så är man basicly ingenting, vilket jag också kommer visa alla här som läser detta undertiden jag går igenom mina dagar med att bara äta 500 kcal om dan. Kommer försöka att uppdatera lite då och då om hur de går och vad jag exakt äter.Detta är ett val jag har valt så försök inte att få mig att ändra min tanke för de kommer inte ens att funka, när jag väl fått in mig något i skallen så sitter de kvar där tills det är gjort.

Som dem flesta säger

Beauty is pain

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments