hei dere Tonje som titter innom på morgen kvisten .da var det tirsdag igjen :), nok en ny dag og nye muligheter ;). nå sitter jeg her med morgen kaffen og har fikset meg og er klar for legen , jeg skal og samboern skal ta bussen som går 10:43 mener jeg det var :) har time kl 11 :) så få vi se åssen det går hos legen i dag :). .

regne ikke med at det skal ta så lang tid så skal vi ut og handle så hjem igjen :) , det er dagens planer :) etter det så blir det vel å være hjemme tenker jeg er spent på dagen om det kommer inn noe bud etter visningen i går vi hadde på leiligheten :) . så vi får håpe vi får noen tlf i dag :) . planene for i morgen er egentlig ingenting unntatt jeg må enda mer tidlig opp for skal være ett sted 09:30 å når jeg er ferdig med det så skal jeg ikke ikke noe før fredag heldigvis, det går i ett disse dagene nå . så da får jeg heldigvis en dag med ro før fredagens paner og det merker jeg passer seg bra :)

det er ganske så trist vær ute, ikke regn eller overskyet men det frister ikke akkurat å gå ut det blåser litt da. merker at høsten har kommet for å si det sånn :) .jeg er ikke så fan av høsten det begynner og bli kaldere osv, å jeg er kjent for å være frysepinne.

men nå skal jeg drikke opp kaffen min også slappe av før jeg og samboern tar bussen :). så får vi bare se hva tiden bringer ut over dagen, jeg håper jeg slipper blodprøver hos legen i dag. jeg er ikke fan av det så håper de er snille med meg og lar meg få slippe det i dag. men har mine tvil om det :).


så med det vil jeg ønske alle sammen en riktig fin Tirsdag videre så får jeg heller komme tilbake med oppdatering da jeg har kommet hjem igjen fra dagens plikter :). kanskje det blir sol i dag i Drammen hvem vet :).

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Da har jeg fått avfarget håret mitt. Og jeg må nesten si at jeg er snart tilbake til orginal fargen min. Og det er så godt. Men her er da bilder så dere kan se hvordan det ble.


Nå skal jeg finne senga mi så da kan jeg blogge igjen i morgen. Ha en fin natt :)

-Silje

Likes

Comments

Så var det min tur til å skrive litt igjen da, handleturen i dag ble ganske mye lenger enn forventet egentlig men vi ble da ferdige til slutt, hehe! Tok jo også litt tid før vi kom oss ut døren, vi var hjemme igjen rundt 20-tiden så jeg tok det bare helt med ro frem til Farmen startet også lagde jeg omelett og salat til kveldsmat, så nå er jeg god og mett. Vi fikk handlet en del i dag så det var godt å få unna ukes handling, vi bestemte oss tidligere i dag for at vi skal slutte å snuse, vi snuser jo begge to så det blir et spennende prosjekt men jeg er sikker på at vi klarer det!

Nå tenkte jeg at jeg skulle få unna litt blogging også skal vi mest sannsynlig spille litt kort etterpå tror jeg, hørtes ut som på mannen at han ville spille kort så da får vi gjøre det.
I morgen er det tirsdag og vi har ingen planer annet enn å gjøre litt husarbeid, på onsdag kommer Olivia så da skal vi bare kose oss masse sammen med henne, og det gleder jeg meg veldig til!
Tidligere i dag så la jeg ut et innlegg på min blogg med min slankeoperasjon historie, så om dere vil lese kan dere trykke dere inn ​HER 
så kommer dere direkte til innlegget, jeg tenker at jeg ikke forteller alt her inne siden jeg deler denne bloggen med to andre frøkner, men om dere vil lese så er det bare å gå inn å se.


Sånn ellers har denne mandagen egentlig gått kjempe fort, og det er jo faktisk snart på tide å finne loppekassa igjen, så da tenker jeg at jeg kanskje runder av her så jeg får spilt litt kort med mannen før natta.
Håper dere alle har hatt en super dag! Så snakkes vi igjen i morgen.
~ Marita Kristine. 

Likes

Comments

God kveld 😊

Beklager for at dere hører fra meg så sent. Jeg har vært på jobb i dag, var på jobb fra 08.30-14.30. På jobben i dag så har det ikke skjedd så mye. Men jeg håper at det skal bli litt mere å gjøre etter hvert. For er ikke like moro å stå eller sitte å ikke ha noe å gjøre når du er på jobb. Etter jobb i dag så gikk jeg dit Aleks var. Vi gikk hjem om fikset oss og gikk for å ta bussen opp til sentret. Der kjøpte jeg av farging til håret, for nå i kveld skal jeg faktisk avfarge håret mitt. Vi gikk også på TGI Fridays og spiste god middag sammen. Noe jeg setter så stor pris på at vi kan gjøre innimellom.

Men se så god mat vi hadde da. Dette er så godt. Aleks hadde Chicken Tenders og jeg hadde New York strip. Jeg hadde faktisk 300 g biff, det fordi det ikke er så mye poteter og da vi jeg heller ha mere kjøtt. Jeg har spist dette en gang før også.

Jeg kommer til å legge ut før og etter bilder av fargingen etterpå.

-Silje

Likes

Comments

heei dere Tonje her titter innom det har gått i ett kan man si hos meg i Drammen i dag :) vi hadde visning på leiligheten da fra 17-18 så det var å ordne leiligheten til visning :). når det var gjort så kom meglerne våre rett før 17 og da rømte jeg og samboern ut. vi rømte ikke så langt da bare til ett kjøpesenteret like der vi bor . så vi bestemte oss for å ta en mat bit der før vi tuslet innom rusta og gikk hjem til leiligheten etter visningen :)

nå sitter jeg for øyeblikket på pcen har fått blogget på min egen blogg, så tenkte det var på tide og faktisk titte innom her også :) så tenkte jeg skulle dele med dere dagens innkjøp på rusta  :) . ble bare en fort tur innom rusta  siden vi hadde klokka på oss så vi skal ta en tur på rusta igjen i morgen eller noe for å titte siden de nettopp har åpent på senteret så fikk ikke akkurat sett så mye :) , fikk tatt med det vi så og trengte :P . så da deler jeg bare de bildene jeg tok i sta :) så hvis dere vil lese siden jeg ikke har blogga her så mye i dag så kan dere lese de innleggene jeg fikk lagt ut på bloggen min, skulle ha skrevet innlegg begge stedene samtidig men dessverre så rakk jeg ikke det. så den beklager jeg . 

dagen i morgen skal gå til lege osv så skal finne senga om ikke lenge men tenkte det var på tide med ett innlegg fra meg :D men er her link til min blogg for dere som vil lese der. å de innleggene som jeg fikk lagt ut der å ikke her dessverre men skal huske på det i morgen altså :). http://nouw.com/tonjemerethe

men det vi kjøpte på rusta var :
- Barbermaskin til samboern : 199,-
- deo til samboern : 20,-
- Parfyme til samboern : 99,-
- maskara siden jeg trengte ny : 79,-
- Ansikts masker : 19.90 pr maske
- shampoo og Balsam : 20 ,- pr flaske
- 3 pakker med dopapir : 3 for 79,-

Likes

Comments

Hei alle!
Beklager et veldig sent innlegg fra meg i dag, men jeg har ikke sovet noe som helst i natt omtrent å bråvåknet for snart 2 timer siden så da ble det sånn i dag. Jeg nevnte vel kanskje så vidt det var i presentasjonen av meg selv at jeg er hjemmeværende pga sykdom og denne sykdommen det er at jeg over et år har hatt problemer med gallestein, jeg har helt syke anfall som kommer også har jeg små anfall i løpet av hele dagen, dette har gjort sånn at jeg ikke fungerer i hverdagen og ikke i jobb, jeg klarer litt i små etapper men så må jeg ta en lang pause. I dag kjenner jeg at jeg virkelig ikke er i form og det er kjedelig bare det i seg selv.
Det er mandag og vi storhandler alltid på mandager, så i dag må vi en tur ut.
Mye av grunnen til at vi handler alt på mandager er for at jeg skal slippe å reise ut mer enn nødvendig, for jeg vet aldri når jeg får et gallestein anfall og jeg vet heller aldri hvor ille anfallet er, jeg husker helt i starten da jeg hadde fått påvist gallestein så hadde jeg et anfall når vi skulle handle, det var rett før jul og det var så vondt, jeg holdt på å gå i bakken så det endte med at vi måtte snu, kjøre hjem å ringe legevakta. Så sånn kan det altså gå, og det er overhode ikke kjekt.
Men heldigvis har jeg fått time operasjon om rett underkant av 3 måneder men det har vært en kamp uten like for å bli hørt og jeg har i over 1 år trodd at ingen tror på meg.
Men så fikk jeg ny fastlege og alt ordnet seg, jeg gleder meg sånn til å bli kvitt dette helvete i Januar!

Nok om det! Nå sitter jeg her med bloggen, får i meg litt frokost og litt kaffe før jeg skal begynne å stelle meg, vi skal som sagt ut å handle men vi tenkte vi skulle vente til den værste trafikken er over, jeg ser ut som en dass i dag så lurer på om jeg skal kline på meg litt sminke også før jeg skal ut, bare for å se litt oppegående ut.
Tenker jeg skal prøve å få tatt litt bilder i dag, så da kommer jeg mest sannsynlig tilbake senere i kveld.
Håper dere alle får en super dag så lenge!

~ Marita Kristine.

Likes

Comments

Da tenkte jeg at jeg kunne skrive et innlegg ettersom jeg er ledig akkurat nå, jeg har holdt på i ett hele dagen med husarbeid og blogger om hverandre, først så fikset jeg min private blogg, skrev en del innlegg der som skulle ut i løpet av dagen også startet jeg jo med denne bloggen, fikset den, skrev innlegget om meg og åpnet instagram profil til bloggen vår.
Også har jo Tonje og Silje fått skrevet om seg selv også.
HER kan dere bli bedre kjent med meg.
Tonje kan dere bli bedre kjent med HER .
Og Silje kan dere bli bedre kjent med HER.

Kvelden har forsåvidt gått med til enda mer blogg, middag, Farmen også har jeg endelig fått somlet meg til å dusje, noe jeg egentlig skulle gjøre tidligere i dag men kom aldri så langt ettersom jeg startet med husarbeid, haha!
Nå er Farmen ferdig så da blir det vel snart litt kveldsmat her i hus tror jeg også får jeg sa hva jeg finner på før jeg legger meg.
Mannen min ser serie for øyeblikket mens jeg sitter her, jeg har en maskinvask til jeg må henge opp før jeg runder av dagen for husarbeid, så da skal jeg få ordnet det også tenker jeg at jeg bare ser hva som skjer videre i kveld.
Aner ikke om noen av de andre jentene kommer med enda ett innlegg i dag, så det får dere nesten bare vente i spenning å se.

Ønsker dere alle en fantastisk kveld videre og en god natt, vi skrives i morgen.
~ Marita Kristine.

Slenger med et bilde fra tidligere i dag.

Likes

Comments

Generell Informasjon om meg.

* Navn : Tonje Merethe Ibenholt

* Alder : 24.

* Født : 31.08.93

* Bor for øyeblikket i Drammen Sammen Med Samboern Min Mathias. Men Er Fra Kløfta/ Gjerdrum,

* Flyttet Til Drammen 17 Februar 2017

* Flytter til Ny Leilighet i Sandefjord snart Sammen Med Samboern Min :)


Jeg Er En Jente Som Er Stort Sett Alltid Er Blid jente som er da Lillestrøm fan, Jeg Har Mye På Hjerte Og Liker Å Være Åpen Å Ærlig Om Diverse Ting :) . jeg bor som sakt for øyeblikket i Drammen, men om ikke lenge så flytter jeg og samboern da til ett større sted sammen :) det kan bli spennende og morsomt eventyr videre .

jeg Kommer Fra Gjerdrum, Kløfta Område, Men Jeg Flyttet Til Drammen Til Min Samboer 17 Februar 2017 Og Stor Trives her :) Jeg Er Arbeidsledig For Øyeblikket Ikke En Situasjon Jeg Ikke Vil Være Inn I Men Jeg Prøver Da Mitt Beste For Å Komme Meg Ut Av Den, Men Det Er Ikke Lett For Å Si Det Sånn. :) så dagene mine går til å få ordnet på det ellers går det til å være sammen med samboern min :) .

bare kort fortalt om min samboer han heter Mathias og er 26 år :) det er vel det folk trenger og vite sånn sett om han kommer sikkert mer :) . en gang men for øyeblikket får det holde :).

legger med link til min egen blogg for de som vil følge den videre også :)

http://nouw.com/tonjemerethe .

Likes

Comments


Hei alle sammen.

Dere lurer sikkert på hvem jeg er i MTS, jeg er da S. Så det vil si jeg heter Silje. Jeg skal nå skrive litt om meg selv.

Navn: Silje

Alder: 24

Bosted: Jessheim

Sivilstatus: Forlovet/Samboer

Jeg er ei jente på 24 år, jeg er blid og fornøyd. Jeg har forlatt redet og flyttet med samboer. Jeg har bosatt meg på Jessheim. Her bor jeg da med min forlovede, det er faktisk en gutt jeg har kjent lenge. Vi ble sammen 28.12.12 og han fridde 21.03.13. Han fikk mitt ja, vi har prøvd å planlegge bryllup før men det ble ikke noe av da fordi jeg er arbeidsledig. Nå planlegger vi et lavt budsjett bryllup og gleder oss skikkelig.

Jeg får nå god hjelp av nav til å kunne klare å stå på mine egne bein. Jeg har praksis vi nav, i Mentor programmet. Det vil si at jeg får ekstra hjelp mens jeg er i praksis og jeg får da ekstra god oppfølging. Noe som er utrolig godt for meg.

Jeg har blitt mobbet siden 1 klasse på barneskolen, noe som har satt sine spor. Jeg har slitt psykisk og har hatt liten selvsikkerhet. Jeg sliter fortsatt med selvtilliten, men den er på vei til å bedre seg. Jeg blir fortsatt mobbet og baksnakket men det er noe jeg nå ignorerer. Jeg er så glad for at jeg har lært å ignorere det meste nå.

Jeg håper dere får en fin kveld. Jeg selv skal på landskamp på Ullevaal.

-Silje


Likes

Comments

* Jeg heter Marita Kristine.
* 25 år.
* Bosatt i Sandnes.
* Gift med mannen i mitt liv.
* Ste mamma for ei fantastisk frøken på 4 år.
* Fortiden arbeidsledig og hjemmeværende pga sykdom.
* Har egentlig barne- og ungdomsarbeider utdanning, men vil heller jobbe innen helse.
* Fremtidsplanen er å gå helsefag og jobbe innen eldreomsorgen.
* Er opprinnelig fra en liten plass på Østlandet, og det var også der jeg ble kjent med Tonje og Silje som jeg styrer denne bloggen med.
* Real Lillestrøm supporter, følger sjeldent med på noe annen sport enn Lillestrøm.


* Ble slankeoperert 6 september 2011, dette kan det hende dere kommer til å lese mer om senere.
* Har ingen spesielle hobbyer egentlig.
* Dagene mine går for det meste til mannen, stedatteren min og husarbeid ettersom jeg er hjemmeværende.
* Liker egentlig å være sosial men i mitt voksne liv har jeg blitt mer sjenert.


* Favoritt maten min er fiskeboller, jeg bare ELSKER det.
* Elsker å prøve ut nye ting på kjøkkenet, lage mat fra bunnen av osv.
* Er en SKIKKELIG kaffekjerring.
* Har ingen dyr men vi ønsker oss veldig en hund.
* Elsker pepsi max, det er en av mine store svakheter.
* Hater edderkopper, klovner, folk som kler seg ut i store kostymer, rett og slett livredd!
* Trives med livet!

Dette var altså litt om meg sånn i full fart, dere kommer til å bli bedre kjent med meg etterhvert og jeg gleder meg super masse til å blogge her for dere om min hver dag!
Jeg har også min egen blogg, så om dere vil følge meg der også, så er dere hjertelig velkommen til det! 😊
Bloggen min finner dere ​HER.
Her ser dere meg også måtte jeg selvfølgelig ha med bryllups bilde av meg og mannen min, vi har vært gift i nøyaktig 9 dager, så det er ganske ferskt enda kan man si.

Likes

Comments