Likes

Comments

Fia  & Holländarna Rütcher och Thomas har varit i Sverige hela veckan, så efter skolan har jag för det mesta varit med dom & Robin såklart.. Dom har försökt lära mig spela biljard på interpool också har vi bowlat och lite allt möjligt. I fredags fyllde Thomas år, så vi fixade och åt taccos hemma hos Robin och Fia. Det var jag, Ruben, Robin, Fia, Thomas, Rütcher, Martin, Charlie, Carro, Eddie, och Saga. Efter att vi ätit taccos så körde vi ett drink spel. Så himla roligt var det, ingen hade kört det förr utom Holländarna. Man ställde ett tomt glas på bordet sen en ring med kort runt. För varje siffra eller knäckt dam eller kung så så skulle man göra någonting. Tillexempel fick man upp en etta så skulle man göra en ny regel som man skulle göra innan man drack. Innan kvällen var slut så skulle man nudda väggen, göra en ring runt sitt glas, hålla för näsan på den breve och stampa i golvet samtidigt som man drack.

Sen fanns det även drinking buddies, Carro blev min så varjegång jag drack så lära hon dricka dubbelt så mycket. Så fanns det även mördar ögonen eller var det var så kollade man den personen som hade det i ögonen lära man dricka, men först lära man göra alla regler i rätt ordning innan man drack haha. Vikingen var roligast. Då fick den som fick upp ett speciellt kort vara viking, och göra horn och låta konstigt, dom två man hade på sidan skulle ro och resten skulle vara vatten, så skulle man skicka hornen på folk och då vart den viking och dom på dens sida lära ro åt varsitt håll. Gjorde nån bort sig så slutade man och fortsatte spela. Haha! Ah så var det massa såntdär.

När alla var fulla drog vi till interpool, Rütcher köpte drinkar och shotts för 1700kr. Gissa vem som var fullast i slutet av kvällen? På bussen hem från stan så var Rütcher jättefull och jättedryg, slutade med att Fia matade i för honom. När vi äntligen kom hem vid halv tre så gick alla och la sig direkt. Eller först så gav Fia Rütcher bakistabletter så han inte skulle vara helt förstörd dagen efter. På lördagen var vi på hockey på läkerol och igår plockade vi först äpplen och grejer sen åkte vi till Robins farmor och farfar där det var massa folk och fikade.

 

 

Likes

Comments

I fredags gick jag i skolan, sen hem, duschade och fixade mig sedan tog jag bussen hem till Tim. Där var Robin med. Gav honom fetaste tändaren någonsin! Iallafall, vi satt ute på altanen med infravärme, åt godis och snackade skit. Sen körde vi beer pong, AWESOME! När alla var fulla drog vi till McDonalds och käkade sen vidare till Old Saints. Där träffade vi även Robin, Gustav och en till kille jag helt och hållet tappat bort namnet på. Träffade även en hel del gamla vänner som man inte sett på åratal så jag flängde runt och kramades ganska mycket den kvällen. När det var dax för hemgång fick jag världens gulligaste kärleksförklaring av världens finaste kille! Sen fixade han skjuts hem av Alex.  Vi kom hem vid halv tre och låg och mös och grejor till klockan fyra. Då slocknade Robin i armarna på mig.

Igår: drog hem direkt när vi vaknade för jag glömt ppillren hemma. Passade även på att duscha och fixa mig. Sen när jag kom tillbaka till Robin så åkte vi till Hedda, sen vidare till Max och åt. Sen till Hedda igen och kollade på dokumentärer om olika droger. Så jäkla intressant! Sen åkte vi hem och jag kollade på film medan robin spelade. Vaknade fem på natten av panik för att jag kom på att jag hade glömt tagit bort sminket.

Ïdag: vaknade imorse av att Robin försökte krama ihjäl mig. Jag skrek: JÄVLA ÄCKEL! för jag hade drömt en mardröm , killen fick en chock och undrade vad han gjort. haha! Aja. Vi gick upp och käkade frukost och duschade sen tankade vi 8 mile och kollade på drog dokumentärer igen. Sen åkte vi och köpte pizza och bara slappade resten av dagen, och kollade på tatueringsprogram. Mysig helg med massa tjockismat smiley


Tändaren Robin fick av mig ;)

Likes

Comments


Likes

Comments

Jaha, dom senaste veckorna har varit svin bra! Festat varje helg, varit med världens bästa kompisar osv osv. Har även varit med en sjukt speciell kille. Ja, Robin. Vi gjorde slut och jag sa upp kontakten, slutade smsa och allt, det tog två dagar sen bröt han ihop. Och så började vi träffas på helgerna bara, i flera veckor och dom helgerna har vi festat tillsammans med varandras kompisar, dragit på bilträff i Stockholm, käkat ute, åkt longboard, shoppat tillsammans, ja massa! Har även sovit hos Annso, eller ja, vi satt uppe hela natten och va flummiga och snackade. Igår träffade jag pappa, fick massa tändare, ett par nya baggyjeans, ett linne, en familjepizza och choklad. Haha! En tändare har jag slagit in och ska ge till Robin eftersom han älskar vw. Idag började jag en serviceutbildning så om tre månader jobbar jag förhoppningsvis i butik :)Likes

Comments