Hey alle sammen!
Der er mange som bruger den kur som er juicekuren. Kuren bruges til at man bliver renset ud i kroppen, og fordi man ikke indtager proteiner tager kroppen det overskydende protein som har sagt sig på kroppen som fedt. Det vil sige man tager rigtig hurtigt fedt med denne kur, så hvis du gerne vil af med dit fedt hurtigst muligt er det en god kur til dig!
Jeg har lavet et eksempel på en juice som man kan lave.

Opskrift:

2 Gulerødder
1 Æble
2 Teskefulde citronsaft

Skrald Gulerødderne. Skær Gulerødderne og Æblet i små stykker. Pres din 1/4 citron i et glas. Tag alle ingredienserne i din juicepresser. Og blend alle ingredienserne sammen. Hæld juicen i glas, også har du nogle lækre juices til din slankekur!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

KOSTBLOG?

Hej alle sammen!

Vil du gerne have inspiration til sund hverdags mad på SU budget? Så er det her den helt rigtige blog til netop dig. Jeg vil meget gerne inspirere dig og vise dig du godt kan spare penge, og spise sundt samtidigt. Udover min madinspiration vil jeg også dele mine trænings øvelser som jeg bruger for at holde mig i form. Jeg håber meget min blog kan inspirere dig til komme op af sofaen og droppe junkfooden! DISCLAIMER jeg har ikke en uddannelse indefor kost, men jeg har en masse baggrundsviden omkring det og jeg vil bare gerne inspirere jer men mine erfaringer.

xoxo MTHIEK, Mathilde Krigslund