Header
View tracker

Hör mer här på sverigeradio.se. Den här jävla Läkaren har även vi stött på det slutade med att den andra avdelningen anmäler kärringen pga av övergrepp mot Emilia....ja hon var hemsk. Att hon ens vågar arbeta kvar inom vården...Hon ska fan inte arbeta med människor och allra minst med barn. Hatar att den här radioinslaget gör att hon framstår som ett offer....å det är fan inte Läkaren som är offret utan flickan och hennes familj.

När vi låg på Liva hörde jag hur undersköterskorna snackade med varandra, -Se till att du ger rätt medicin nu de brukar hända titt som tätt att vi ger fel hör på avdelningen. När jag hörde vad hon sa önskade jag inget hellre än att vi skulle få åka därifrån så snart som möjligt...

Läkaren ska absolut aldrig mer få vara i närheten av Emilia...

(vågar inte skriva exakt var hon arbetar idag men för den som vill veta kan höra av sig i Pm)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Eftersom jag inte har körkort och behöver storhandla bestämde jag mig för att testa Mathem.se. Å ja jag kan inte vara mer nöjd så därför vill jag såklart dela med mig av det här till er. Alla som beställer från dem kan få 10% på hela sitt köp genom att skriva in rabattkoden Mh10rabatt i rabattkodsfältet. Jag kunde i lugn och ro planera hela mitt inköp här hemma och maten levererades 1 dygn senare ända in i hallen. Alla varor var sorterade i Grönt, mejerivaror, badrumsartiklar osv och all frysmat i separata påsar så att de kunde slängas in i frysen med detsamma. Allt grönt var extremt fräscht och av väldigt god kvalité. Så får man även en liten gåva med havssalt från dem. Toppen tycker jag! 

Likes

Comments

View tracker

Idag åker vi till Akademiska för intervjuver och möte med doktorerna. Jag som är krasslig valde att ta en varm kopp Te för halsen min. Vi håller verkligen tummarna för att de finns några trevliga kandidater som söker tjänsten....

Likes

Comments

Alex orkade inte vänta på att maten från MatHem skulle levereras så han tog och beställde pizza åt sig och Ellinor och sedan sallad åt mig. Det är så otroligt vad salladerna skiljer sig åt från ställe till ställe, det blir en överraskning varje gång. Idag beställde jag en räksallad men beställde såklart bort ost och citron som jag är allergisk mot. Och jag fick en sallad som innehöll, isbergssallad, max 1 färsk champinjon,  max 1 tomat och några skivor gurka samt en hel del fina räkor (ja juste ja 1 väldigt tunn skiva melon också). Kan tycka att de känns som överpris för 5 ingredienser och 1 skiva melon för 60 kr. Men visst förra veckan beställde jag från ett annat ställe där jag fick en hel del ingredienser +lök, majs, oliver, pasta, skinka osv men däremot så var inte räkorna så fina som nu och priset var detsamma...vad väljer man? Kvalité eller kvantitet? Jag väljer allra helst kvalité....eller vad väljer ni?


Alex pizza såg ju inte så hemsk ut, synd att man inte tål ingredienserna bara....

Likes

Comments

Idag är en sån där dag då man bara tar det lugnt och äter lite gott i tv-soffan. Så nu på eftermiddagen efter att vi varit ute ett tag gick vi in och gjorde chokladbollar tillsammans. Nu sitter jag och väntar på att matkassarna från MatHem ska levereras. Underbart att få maten hemkörd direkt till dörren..

Likes

Comments

​Ellinor är värdens mest stolta Storasyster. Hon skiner verkligen varje gång hon får lov att hålla i sin lillasyster och hon vill att alla ska se när dom pussas och kramas, Ellinor säger titta, titta på oss, titta titta jag håller i Emilia! <3 såå sött :)

Ellinor förstår ju inte varför Emilia måste tillbaka till sjukhuset under veckorna och hon saknar henne så här hemma tills nästa gång hon kommer hem. Jag försöker förklara men det är svårt. Allt är ju så lätt i en 3 årings värld...för henne är det ju inga problem att Emiia är hemma hos oss på heltid...men jag försöker lugna SNART såå snart har vi lillasyster hemma hela tiden hon ska bara få sitt eget rum först...som vi ska måla rosa :) 

Det är sådan kärlek mellan dem <3 Mina älskade Döttrar! 

Likes

Comments

I eftermiddags bestämde sig avdelning 95b att Emilia skulle bli inlagd på Barnintensiven. De klarade inte längre att ta hand om henne. Beslutet togs efter 5 slemproppar där både syre och puls sjunkit i botten varje gång. Emilia är ordentligt förkyld just nu och livet hänger på en skör tråd. Jag önskar så att jag kunde vara där för henne men jag blir inte insläppt på Intensiven med min förkylning och det känns hemskt. Jag vill krama henne och pussa henne. Istället ligger jag här hemma och bara tänker på henne....min älskade lilla dotter!

​Det här var det senaste fotot som togs på henne här hemma i helgen <3

Likes

Comments

Emilia har under de senaste dagarna fått väldigt mycket slemproppar pga hennes förkylning, det är kritiskt läge varje gång och varje gång det händer är det en akut situation som kan ta hennes liv. Senast nu i morse fick hon en slempropp. Jag är så otroligt tacksam över att vi har människor runt om oss som kan hantera de här situationerna. Jag har räddat livet på Emilia 4 gånger de senaste tre veckorna och ja det tar på psyket men samtidigt är det något man bara gör, det finns inget annat alternativ. Det är bara att fightas och aldrig ge upp! Jag får inte lov att gå in till henne nu då jag kan riskera att hon blir sämre i sin förkylning när jag också är sjuk. Det känns otroligt tufft, man vill ju bara krama och pussas på henne och berätta hur duktig hon är. Ellinor fick lov att gå in ett litet tag här på fm iallafall.

Nu skal läkarna ta virusblock på Emilia och kolla noggrannare på infektionsvärderna.

Assistent Kajsa tog en bild och skickade den till mig när Ellinor var där inne....

Likes

Comments

Idag har både jag och Ellinor åkt till sjukhuset, just nu väntar vi på att mötet vid 10.30 ska börja. Ellinor leker i lekrummet under tiden och snart ska vi gå ner till cafeterian. Ellinor får vara hemma med mig den här veckan eftersom jag ändå inte kan vara hos Emilia när jag är förkyld. Ellinor har även haft vagel i ögat en längre tid och den har kommit och gått ett tag men nu så har vi bokat tid hos läkaren på torsdag för att få bukt med den helt....

Likes

Comments

Ikväll var det Chelsea och Liverpoolmatch så spännande men Chelsea tog såklart hem segern...

Imorgon åker vi tillbaka till sjukhuset för Läkarsamtal...och jag har åkt på en dunderförkylning men det är bara att bita ihop och kämpa på! Mycket att planera och massor som jag måste ta tag i....Imorgon är det Måndag och en ny vecka...

Likes

Comments