Tjena väldigt dålig uppdatering,Alltid kul när man får ny produktions objekt i detta fall fotograferade jag åt länsförsäkringar. Dem är en av mina favorit kunder.
Här nedan har ni en länk så kan ni se alla bilder som jag har fotat. Må bäst !!

https://www.lansfast.se/hitta/villa/stockholm/huddinge/huddinge/brobyggarvagen-5/cmvilla4mrqbqt821pg58ul/

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sorry dålig uppdateringar..Idag är alls det favorit dag. först var jag ute på ett foto jobb. Sedan bästemde jag mig för att åka på egen foto inspektion vilket resultera med att jag börja fota själv porträtt vid en graffitimålad väg riktigt fränt.

Likes

Comments

TJENA har en sak jag funderat på varför mäklarna älskar detalj fotografering ? det är ju inte direkt något som påvärkar försäljningen på något sätt. jag tror inte köparen tänker wow vad fin detalj därför jag köper denna lägenhet eller hus. Men men det finns en charm i det med.

Likes

Comments

Hallooj blev väldigt händelserik helg. mycket bil åka allt för jobb älskar som sagt jobba. igår åkte jag till linköping träffa agent firman plus massa sköna fotografer. Efter linköping blev det åka till uppsala för att prova på fota i nytt distrikt. Vill så gärna växa inom barnschen. Så det är bra och fota åt nya mäklare, så man får nya ansiktena på sig. Hur ska man annars kunna växa och bli större? Så är ganska taggad på måndag även fast det är en dag kvar.På måndag ska jag göra mina första uppdrag här i uppsala.Nu säger jag goodnatt från uppsala.

Likes

Comments

Det som gör att jag tycker det är så roligt att fota hus och lägenheter, är att se hur olika folk bor. Man kan komma till något som känns som en koja, sen kan man komma till ett slott.Det roligaste är att fota när huset eller lägenheten är stylad. Jag får så mycket idéer i huvudet.Så målar jag upp en bild i huvudet,så försöker jag förverkliga den bild jag har i huvudet.Inte alltid så lätt men ibland lyckas man. Fortsätt alltid kämpa för det du vill.

Likes

Comments

Vem är jag? jag heter Markus Tarvainen som har denna blogg. Jag är 22 år gammal. Jag driver eget företag, MT Creative. Jag fotar hus och lägenheter åt mäklare. Mitt jobb är inte ett jobb det är en hobby. Jag brinner för mitt jobb och vill hela tiden utvecklas. Man måste våga för att lyckas.  Jag har ett mål och ditt vill jag nå.

Likes

Comments

Idag blev det porträttfotografi. Dels har jag, valt ett foto, som jag tog på min vän Poppe. Bilden är tagen vid Mosebacke i Stockholm. Otroligt härligt, när vänner ställer upp, och blir modeller. Sedan valde jag också ett själv porträtt, som jag fotade i en allé i närheten av där jag bor. Fotot är taget precis dagarna innan löven föll från träden. Varje gång jag åker förbi där, tänker jag vilken tur jag hade som fångade sista höst dagarna. Det är otroligt lärorikt att ta självporträtt.För då förstår man hur svårt det kan vara att stå framför kameran.Det kan vara ganska tufft i sina stunder.

Likes

Comments

Idag har jag valt att öppna portarna för min blogg där jag kommer dela med mig av mina foton som jag har tagit dels in action på jobb. sedan också bilder som jag fotat på fritiden.

Likes

Comments