Header

De senaste dagarna har detta hänt.

Personalmöte samt personal-kickoff med Max. Mer än lyckat, fantastiskt roligt. Kan även meddela att det känns bra med Max. Har tidigare endast jobbat i restaurang (no fast food här int), vilket jag har trivts mycket bra med. Nu var det dags att ta steget utanför den komfortabla zonen.

Mycket träning. Make that lil butt burn.

Lif och jag har ÄNTLIGEN värvat ytterligare en person till vår sushi-klubb. Välkommen Oscar. Det var på tiden. Men helvete va dyrt det är och helvete vad plånboken (och jag :-( buhu) gråter.

(Något som inte hänt) Blivit av med förkylningen. Han var tydligen här för att stanna.

Ligger snart i fas med Greys Anatomy. Det är ledsamt. Vad ska nu nätterna gå åt till? Lika sorgligt varje gång det händer. Jag är så rädd för den känslan att jag hellre inte kollar alls än att kolla i fas. Game of Thrones till exempel, har inte kollat senaste säsongen ännu. Är alldeles för rädd för att vara nyfiken och tvungen att vänta. Känns bättre att ha alla bra serier på hög.

Trodde inte att det fanns i mig att vara beroende av en annan människa, men, jag hade fel. Jag har under de senaste dagarna saknat Theo. Väldigt mycket. Som vanligt. Vill ha hem dem jävlarna. Samtidigt hoppas jag att de har tiden i deras liv och lever la vida loca. När en annan fortfarande har hälften av sina gymnasieår kvar. MIN TID KOMMER!

Likes

Comments

Likes

Comments

Bra saker idag:

Om exakt 4 veckor flyr Alice och jag landet.

Jag har ännu inte kommit ikapp med Greys Anatomy, vilket betyder att jag fortfarande måste hålla för öronen när Ellen och Sofia inte kan bärga sig. Spänning i vardagen.

Det fanns kyckling från igår kvar i kylen i eftermiddags.

Jag har varit förkyld i 4 dagar, vilket måste betyda att det är på bättringsvägen.

Ytterligare en dag är avklarad i mitt liv, vilket betyder att jag kommit ytterligare en dag närmare att få träffa Theo igen.

Eftersom jag varit sjuk hemma idag, slapp jag ha ångest över att jag inte kunde någonting på matteprovet som hölls imorse.

Min lillebror (6) har lärt sig majoriteten av alla världens flaggor. Mina andra lillebror (11) visste inte att Hjo låg i Sverige. Önskar att också jag var mer naiv.

Likes

Comments