Jag spenderade midsommarafton med massvis av härliga & fina människor. Detta året blev det firande hemma hos Maxx & kan inget mer än att säga att kvällen blev lyckad. Hade extremt kul med mina gamla vänner såsom jag lärde känna nya, verkligen något som uppskattas. Iallafall midsommaren 2017 var otroligt bra & jag önskade att den inte hade behövt sluta så tidigt som den gjorde för mig, det blev ju åtminstone en börja på en midsommarnattsdröm.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Karnevalen var så himla roligt, det var verkligen det bästa under hela ettan. Det är något man inte lär glömma under den närmaste framtiden. Vill bara spola tillbaka & njuta av denna dagen/kvällen med alla fina människor.

Likes

Comments

Nu under helgen åkte jag ner till Kungshamn & flytta ner mina saker dit. Jag ska jobba på Smögen denna sommaren under 9 veckor, ska bli riktigt kul & hoppas verkligen på att det blir en bra sommar. Kommer bli väldigt skönt att vara ifrån Lidköping då jag tycker det är rätt så tråkigt här under sommaren. Det brukar bli att man alltid träffar & hänger med samma folk men nu blir det lite annat. Har både gamla kompisar på kusten men kommer lära känna en hel del nya så det kommer nog bli toppen!!


Likes

Comments

Senare mot kvällen så drog jag, Lisa & Hanna till Bullseye för att käka lite. Vi satt där ett tag, snackade om allt möjligt & bara njöt av att sitta på en uteservering när solen var framme. Dessa kvällar är dem bästa, något man verkligen ska ta vara på!!

Likes

Comments

I lördags var det bal för alla fina studenter på DLG och det blev en lyckad kväll. Allt början nere vid älvstranden med massa mingel & fotografering, alla var så himla fina. Jag började nästa gråta när jag såg alla tåga över torgbron in till stadt. Det var de sista mina kompisar gjorde med skolan & nu kommer dem inte tillbaka till skolan. Så himla tråkigt men samtidigt roligt för dem, dem är vuxna & kan göra nästa vad dem vill nu. Hoppas alla studenter hade en bra bra & att sista kvällen med klasserna var bäst!!

Likes

Comments

Igår var det dax för alla studenter att få sin frihet efter 13 år i skolan, så himla kul att se allting som skedde under hela dagen. Alla var jättefin & superglada över att det var deras tur i år, jag längtar tills att det är min tur om 2 år. På eftermiddagen så blev det lite stressig med alla mottagningar men fick träffa nästan alla jag ville. Vädret var ju rena skiten på dagen men blev så bra mot eftermiddagen & kvällen. Det blev helt enkelt en lyckad student 2017. Senare mot kvällen drog jag & Agge till Bianca, där vi tjöta & drack. Vi drog in till stan senare mot 12 slaget & kollade runt lite i stan där alla flak åkte runt & det blev helt enkelt en liten senare läggdags än vanligtvis.

Nu är jag så taggad för morgondagen då det är bal för alla, ska bli så kul att se alla fina men samtidigt lite jobbigt. Vi hoppas på en lyckad kväll med vint väder & glada studenter där med.

Likes

Comments

Imorgon är det äntligen dags för alla studenter att ta farväl av gymnasiet & äntligen få springa ut i det fria. Jag + några fler andra ska vara i skolan & fixa, hjälpa inför dagen & när dem springer ut. Ska bli jättekul & längtar till att få se hur fina alla kommer vara. Tyvärr så verkar det som om att vädret inte kommer vara det finaste, det kommer troligtvis regn vilket inte alls är lika kul. Inte roligt för studenterna att vara ute i tråkigt väder när dem gjort sig fina & ska fira sin frihet med nära & kära. Vi hoppas på att det blir uppehåll vid utspringet & att solen kommer fram.

Jag längtar till min studentdag, det ska bli så himla kul, att äntligen få släppa skolan & göra vad man vill. Det är dock långt kvar dit men tror tiden kommer gå snabbare än vad man tror. Gymnasiet kommer jag säkert sakna efter en vecka av frihet men i slutändan kommer det kännas bra & man får börja ta ansvar & leva sitt vuxenliv.

Likes

Comments

Nu är det bara ca 2 veckor kvar tills jag äntligen går på sommarlov, ska bli så himla skönt att släppa skolan & bara få jobba. Men denna veckan kommer vara väldigt stressig men också hur bra som helst då jag ska hitta på mycket med mina fina vänner.

Onsdag - Shoppa massa saker till studenten som är på torsdag, inte hunnit bli klar med allting än.

Torsdag - Umgås med alla fina studenter på skolan & sedan se när alla springer ut ur skolan. På kvällen blir det lite hektiskt då jag ska till ett flertal mottagningar men kommer nog bli en trevlig kväll.

Fredag - Slutar tidigt vid 11 så då blir det nog att dra hem direkt och förhoppningsvis ska jag hitta på något med Elsa på kvällen men lite oklart ännu.

Lördag - Då är det äntligen dags, balen för alla studenter. Ska bli så himla kul att få se hur fina alla kommer vara & sedan ska jag + några fler gå med skylt över torgbron innan klasserna. Efter det ska jag ut och käka med några tjejer, jättekul!!

Söndag - Så kommer mina fina nybildande studenter hit på mysmiddag, vill bara ha en kväll med dem nu när dem lämnar mig & jag får vara kvar i skolan själv.


Likes

Comments

Instagram@majastenberg