Tog tag i saken game on hemma träning 😏. Svin kul tog jag och mini ett pass hemma. Insåg smått som fattas men i de hela fick jag ett bra pass utanför gymmet 😍. Visst är de skönt med omväxling ! Ni blir de hisingen och ögon kontroll för mini .

Även lagt tofu i marinad för middag 😎
Se hur den blir ✌

KRAM

Lite av hjälpmedel 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tyst på bloggen i veckan jag vet 😔 fyllde år , kalas och jobb och lite prov för diplom så tiden och orken fanns inte men nu så 😍. Så de blir lite bilder från veckan och mer uppdaterad blogg från nu igen 😎

På min födelsedag kom familjen och mat o kladd tårta blev de allt 😍

På lördagen kom mina väninnor och vi hade middag med massa massa gott och vin , bubbel och Sangria 😏
Nu tvättar man och laddar om för veckans äventyr

Likes

Comments

Igår åtminstone sken solen . Pysslade på salongen .Jobbat lite med allt och städat o fixat hemma. Odd Mollys regn jacka är väl galet fin. Har en grön men rosa får de nog bli 1 och stövlar till de i vårt regniga Sverige. Även plastväskan är galet praktisk och fin!

MR E va och handlade present till mig idag med så glad. visste tydligen va han va ute efter mammas prins 😏.

Idag blir de möte , shopping till middagen i helgen och lite salongsberusad jobb och jag ska få fransar 😍 ...

Naglarna fick sommar färg så nu fattas bara lite bränna på mig 😎 ..

kram

Likes

Comments

Bilder säger mer än 1000 ord 😍. som vi skrattat lekt ätit godis och bara varit familj idag 😎. Vi fick via min pappas jobb på stena line . familjen biljetter då dom abonerade hela parken från 10 till 13. Vi fick åkpass ,inträde och mat kupong på 125 kr per person . Tack stena line lätt räknat kostade dagen oss 150 kr själva. Och notan på närmare 4200 stod dom för ☺. Vi hade galet kul med kidzen och åt gott 2 gånger och med veganska alternativ  i alla restauranger... heja Liseberg 😍

Likes

Comments

Om ni fick bygga erat hem så som eran familj och du älskar att ha det ! Lixom hitta komforten man uppskattar ! vad väljer ni då ? Jag har tusen idéer och absolut en helt klar bild på vad min familj behöver. jag älskar mitt hem är alltid hemma och uppskattar verkligen hemmets vrå. Kökets olika ytor och tillagnings möjligheter 😍. Vardags rummet oasen 👌. Pyssel rummet där all magi och skapande sker med mina barn. Jo visst är jag kanske bestämd av mig och o ja jag har en tanke 😊 om varje vrå!

Likes

Comments

Godmorgon sitter på balkongen i skuggan och myser ÄNTLIGEN maj !!. Sitter på balkongem med frulle och smoothie.Maj är månaden saker händer mycket jobb och många roliga händelser. Faktiskt så blir hela sommaren så 😏. Mer ska väl uppdateras och mer inlägg kommer. Just nu är jag en mamma som är noll duktig på teknik och Cameran. Men pluggar för att bli bättre ✌. Nu ska jag och E njuta i solen. 

Kram länge ❤  

MY HEALING FOREST

Likes

Comments

Efter left som jag gjort i många år . Skiftat skinn som en orm och utvecklats till nyare jag ! Då är det dax att utveckla drömma stort och förverkliga ligger runt hörnet . Varför nöja sig när man kan nå sina drömmar 😍. Det krävs hårt jobb men det gör allt man vill förverkliga. Jag har Svensson drömmar och en fantasi från en annan värld . Jag bor i korsningen till fantasi och verklighet .Här vill jag bygga mitt slott och leva lycklig i alla mina dagar och rida runt på min enhörning.  

Välkommen fredag och helgen 🙏

Likes

Comments

Nu har vi fått in moyana corigan i salongen vem dör inte för dessa färger, lukter och kvalitén 😍. jag kommer uppdatera mer när jag fått se o lärt mig mer ☺. Dagen i ära har varit jobb hela dagen. Nu är det dax att knyta sig och förbereda för nästa dag !
kram

Likes

Comments

Dessa dagar är guld 😍.  Promenad i änggårdsbergen och mys med favoriter .Pysslat lite överallt och fixat fantastiskt allt i detta väder . Nu blir de möte i skolan för E.

Likes

Comments

Våren Tittade In Igår på allvar helt ljuvligt! I lördags badade jag i jacuzzi och klev upp och frös inte .... oki kan erkänna vinterpälsen kan hjälpa 😉. Dax för mer cardio kanske . Fick dom därav underbara vår känslorna och lycka i hela kroppen. Dax att fixa balkongen och pyssla hemma. Maj månad betyder mycket jobb och kalas osv ..även en resa i maj inplanerad 😍❤ börjar med denna magiska vecka som kommer gå i magiska tecken... stå i din kraft 🙏

Likes

Comments