Header

Vardag

Godmorgon allesammans, imorse vaknade man upp till ännu mer snö! Börjar faktiskt få en riktigt härlig julkänsla nu, så förhoppningsvis ligger snön kvar till julafton! Dock är det inte lika roligt att köra i detta väder, höll på att halka av vägen ca 5 gånger på vägen hem, även fast jag körde i 30 på vissa ställen, rätt obehagligt måste jag säga.. Förutom det har vi även strömavbrott hemma, lite opassande när jag har sjukt mycket plugg att ta tag i, men får parkoppla datorn med mobilen och hoppas att det inte dras allt för mycket av surfen! Klockan 16 börjar jag jobba i eftermiddag, så ska försöka hinna plugga så mycket jag kan nu innan jag behöver åka iväg!

x

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

SKÖNHET, Tips

Efter många om och men fick jag faktiskt min order från Kylie. Dock när jag öppna paketet så hade jag fått fel beställning, vem har ens så mycket otur på en och samma beställning haha... Jag fick 3 gloss istället för det jag beställt, vilket inte va så kul då jag hade betalat 65 dollar och detta endast va värt 45.. Men tillslut skickade kundtjänsten ut mina produkter jag egentligen skulle ha, förutom att det läppstiftet jag beställt var slut på lagret självklart... Men nu fick jag ändå 3 gloss + mina produkter jag betalat för, får hoppas att dom hinner komma innan jul bara!

x

Likes

Comments

Detta vackra fick jag vakna upp till imorse, hur fint? När snön ligger kvar utan att ha smält bort & det är blå himmel, så är Sverige som finast. Dagen bjuder på jobb mellan 9.30-20.15, ska dessutom försöka plugga lite under dagen. Jag önskar er alla en fin dag!

x

Likes

Comments

Träning

Efter plugg & en promenad med Sigrid så blev det att åka till gymmet med Sofie. Jag hade verkligen inte åkt iväg idag om hon inte frågat mig, och det är därför det är så sjukt bra att ha en eller flera som man tränar med, för då motiverar man varandra!

x

Ursäktar mobilbilderna

Likes

Comments

Vardag

Min dag har tyvärr inte varit så intressant idag, jag har nämligen väldigt mycket plugg att ta tag i... Har suttit i cirka 4-5 timmar nu och skrivit på min sista uppsats i Samhäll, men nu börjar energin och motivationen ta slut... Om jag inte hade haft något annat för mig hade jag kunnat ta det lite lugnt eftersom den ska va inne om 2.5 veckor, men jag har så himla mycket att göra så har inte tid för att bara slappa tyvärr.. Någon som har lite motivationstips?

x

Likes

Comments

Vardag

Efter att ha kört i 40km i timmen för att ta mig till Landvetter, hämtat Nils, handlat mat, köpt pizza & ätit mat, så sitter jag nu hemma hos mi love och äter lite godis och dricker julmust #healthyliving på oss haha... Men man får en söndag som denna!

x

Likes

Comments

Vlogg, RESOR

Hoppas ni tycker om videon lika mycket som jag gör, var så himla roligt att göra den, så enjoy!

För bättre kvalité, klicka på kugghjulet och 720p!

x

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon söndag, och godmorgon snön! Idag vaknade jag upp hemma med lite snö ute, men nu har det utvecklats till en snöstorm kan man väl säga haha, snöar sjukt mycket.. Tyvärr tycker jag det är lite väl tidigt, hade gärna kunnat få vänta 2 veckor till, men samtidigt går det ju inte att inte tycka att det är lite mysigt..

Dagen i all ära så kommer min video upp strax, håller på att ladda upp den på youtube nu! Längtar tills ni ska få se den!

x

Likes

Comments