Jag säger att jag är en aktiv människa som gillar att röra på mig. Jag hatar att röra mig. Något som jag dock hatar ännu mer är att sitta still... Ni vet känslan i benen som om miljontals med kryp rör på sig konstant? Aa, den känslan hatar jag. Om man ska vara mer specifik med vad det är jag inte gillar med att röra sig/vara aktiv så är det att träna... Den enda träningen jag utför är att rida och träna min hund. Att rida är svårt och fysiskt ansträngande.

Som det matte geniet jag är kan jag stolt räkna ut att jag har ridit runt 7 1/2 - 8 år sammanlagt. 6 av dom åren red jag på en ridskola som heter LCR men där slutade jag för att 1. terminsavgiften var väldigt dyr, 2. jag tyckte inte att jag utvecklas särklit mycket de sista året, därför sökte jag medryttarhäst/ponny. Jag fick tillslut provrida hos en tjej som har galoppörer och det var ärlig talat det läskigaste jag har varit med om i hela mitt korta liv. Fullblod är vackra hästar men jag hatar att rida dom. I alla fall de som tävlar. Jag klarade "testet" utan att dö och det är där jag rider än i dag hahah. Typ...isch.

Övergår till min hund som jag snart ska börja tävla med i lydnad. Malte är en tvåårig Tervueren hane (Terv eller Belgisk Vallhund) som är helt knäpp i huvudet men lugn för rasen. Vet inte vad jag ska skriva om honom. Han är jätteglad och sprallig. Han kan hitta på många olika saker när han är uttråkad så det är tur för honom att han är söt. Efter han har gjort sitt BHP test, startat i lydnad och vunnit några titlar i utställning så ska han börja avlas på, hade vi tänkt. Hans avelsnamn är Fania All-stars Asgaard om ni kanske äger en bedårande hälsosam Terv-tik eller om ni är intresserade av rasen så har hans uppfödare planer för 2018. Kolla gärna in deras sida! http://fania.se/index.html

Den här nyskapade bloggen kommer allt från inlägg som handlar om psykisk ohälsa, flummiga men viktiga känslor till en och annan novell läggas upp. Ja, som jag skrev i mitt tidigare inlägg, allt mellan himmel och jord. Jag är taggad och jag hoppas ni är det med!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt vad man vill skriva så här i första blogginlägget... Men jag bara kör nu med huvudet först och allt, precis som en liten nyfödd bebis.

Är det bara jag som saknar mig själv? Jag är tonåring. En tjurig och förvirrad en. Jag saknar mig och med det menar jag den glada 10 åriga Elsa som inte brydde sig om pengar, kläder, utseende eller någon annan. Hon försvann tyvärr för länge, länge sedan men vet inte riktigt när och var jag tappade henne. Om du ser en blond rund unge som ser vilsen ut, skicka henne till mig är ni snälla. Tack, tack.

Första inlägget, check!

Likes

Comments