Var förbi med en vän ock käkade lunch på Haymarket. Det smakade gott, fick träffa på många gamla kollegor så det var väldigt trevligt må jag säga.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag testade den här ingefära shot. Försöker vara nyttig så man mår bättre. Den var god och rätt stark. 👍🏾 har ni testat liknande ?

Likes

Comments

Varje år så vet vi att pollen kommer komma, i år är det ingen undantag. Men lik förbannat blir jag lika förvånad när pollen attacken slår till. Varför tar jag inte den där sprutan i god tid? Varför börjar jag inte äta tabletterna innan den börjar kicka in?

Aya nu jag köpt halva Apoteket.. Har även andra läkemedel som är receptbelagd men saknas på bilden 😉. Ska försöka njuta av sommaren i år trots att pollenhalterna e höga i sommar.

Likes

Comments

Förra veckan fick jag en inbjudan till AW mingel och visning av The winery hotel i Solna som är Sveriges första Urban winery hotel. Det som utmärker hotellet är självfallet vin, de har egen vinproduktion och man ser en tydlig rödtrådig i hela konceptet. Känslan jag fick var att det var inspirerat av New York, Brooklyn, gamla industri fabriker men en skön känsla av nutid. Får ni tid över rekommenderar jag att ta gänget på en schysst vinprovning eller varför inte ta ett dopp i poolen på takvåningen.

Personligen tyckte jag att det var uppfriskande med hotellägare som vågar sticka ut och nischa sig. Tummen upp!

Likes

Comments

Här har vi en snapchatbild från Desi Perkins garderob. Desi Perkins är en make up artist som är en youtuber.

Längtar tills vi har hittat dröm lägenheten så att man kan bygga sin dröm garderob. 🔜

Likes

Comments