Smyckesdesign MSDOUBLEU och Betonghantverk Ewa Dolck har utformat en ny design med konsthantverk under work in progress titeln W & D (Wideland & Dolck). Visas för första gången på Xiko ART - ART & DESIGN MARKET KUNGSHOLMEN Special Edition. 11-13 maj med Shoppingkväll torsdag 11 maj kl 17-20, AW fredag 12 maj kl 17-20 & Designlördag 13 maj kl 10-17. Vi bjuder på vin! Kom förbi och häng med oss!! Välkomna <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Förnimmelse

Likes

Comments

Spännande veckor ligger framför där MSDOUBLEU SWEDEN kommer ställa ut sin smyckesdesign i Svanshall (exakt vilken fysisk plats kommer avslöjas lagom till Midsommar).

​17 juni packar MSDOUBLEU SWEDEN ihop sin smyckesverkstad och flyttar ner till @405 på CreativeLab i Helsingborg och skapar tillsammans med andra kreatörer i en kreativ verkstad...kan det bli mer kreativt än så.

Likes

Comments

Boka Christina Widelands föreläsning om kreativt företagande. Föreläsningen vänder sig till ungdomar och unga vuxna. Föreläsningen är två ggr 45 min.
Kreativt företagande innehåller: hjälper dig att själv hitta kreativa lösningar, vägleder dig hur du överkommer hinder, motstånd och negativa spiraler, ger dig verktyg hur du handlar på bästa sätt med eget ansvar i utmanande situationer, marknadsföring; marknadsför dig själv, en tjänst eller produkt, teaterimprovisation (att exempelvis iscensätta möten med samarbetspartners och kunder). För bokning kontakta Christina via e-post: msdoubleusweden@gmail.com

Likes

Comments

Vi är två tjejer som läser tredje året på Thoren Business School med inriktningen media, reklam och kommunikation. Vi har fått den fantastiska möjligheten att få skapa och planera ett event för MsdoubleU under våra praktikveckor. Ett event vi ser fram emot med spännig !

Sara Persson och Isabella Roos heter vi och är 18 år och njuter av det sista året som tonåringar. Vi båda har ett stort intresse för marknadsföring och reklam därför är detta den perfekta praktikplatsen för oss, där vi kan utvecklas genom att få testa och göra ett event från grunden.

Lite om oss:

Isabella Roos
Jag är en glad och idérik tjej som älskar resor, musikaler och att måla tavlor. Tre ord som beskriver mig bra och kort är kreativ, sprallig och temperament. Att få vara kreativ och låta den flöda är nog en av dem bästa känslorna enligt mig. Kreativitet gör dagarna lite ljusare och roligare. Jag bor tillsammans men min pojkvän i Ängelholm men är född och uppväxt i Helsingborg.

Sara Persson
Tre saker jag älskar är sommaren, min familj och att resa. En minnesvärd resa var när jag åkte till New York med min mamma, gå runt i Central Park och höra trafikljuden och alla människor. Glad, givmild och hjälpsam är nog de orden som beskriver mig bäst. Jag bor i Helsingborg tillsammans med min familj och är även uppväxt.


Vi kommer under dessa veckorna hålla er uppdaterade och låta er följa med under denna process och kanske ses vi på eventet!

Mer info kommer inom kort..Likes

Comments

För ett par veckor sedan fick jag möjligheten och turen att få jobba med tre helt fantastiska människor. Deras uppdrag var att lyfta, marknadsföra min smyckesdesign ett snäpp högre. Efter två veckors hårt arbete (från deras sida) hade de levererat en slogan, en reklamfilm, en hemsida, en blogg, uppgifter till mässor och event och varit aktiva på instagram och facebook. Till att börja med arbetade de fram en slogan "Every story has a style". Slogan är helt sjukt fenomenal på så många plan. Den kan beskriva en människas stil, en livsstil, egna upplevelser, en livshistoria, förändring och inspiration. Mina smycken har alla en inspiration, en "story". Som exempelvis min populäraste design ur VILD kollektion som är inspirerad av mitt och kanske ditt första symönster. Minns Ni i förskoleklassen när Ni fick en bit tyg med tydliga fyrkantiga mönster, en stor tjock nål med mjuk udd och färgglada bomullstrådar...there you go.

Likes

Comments

Resor!!!!! #inshallah Om jag inte har en resa inplanerad blir jag oerhört rastlös och lite nedstämd. På resande fot brukar jag alltid köpa med mig något unikt för just det landet eller staden. Istanbuls konstnärsmarknader är magiska. Ett första smycke finns nu till försäljning på min hemsida http://msdoubleusweden.ticktail.com ...lägger snart upp fler #staytuned

Likes

Comments

Jadå nu börjar vi närma oss slutet! Reklamen är i full gång och blir färdig idag. Vi har verkligen jobbat hårt med detta och vi är jätte nöjda. Imorgon blir det sista mötet med Christina sen är vårt case färdigt. Lite trist faktiskt för detta har varit riktigt lärorikt och man fick vara med och testa på nya saker man inte riktigt har gjort innan. Men förhoppningsvis kommer vi ut med reklamfilmen imorgon så att alla ni också kan se den!! Yess!!!
//Leila 👍
Likes

Comments