Hej,  

 förlåt och återigen förlåt för att jag varit så sämst på att uppdatera. Vet att jag lovade att bli bättre på de men har knappt suttit vid datorn, det har bara varit plugg, biblioteket och umgås med nära och kära!   

Kort och sammanfattat så har jag i princip bara pluggat i biblioteket med Harena, vi har tjötat, pluggat, ÄTIT och tjötat ännu mer. På tal om mat, vi har ätit ute nästan varje dag för den delen också. Så jävla typiskt oss! haha, vi kom fram till att lägga ner den där "äta ute varje dag" karriären men som ni ser, så går det inget vidare 😂  

När vi ändå snackar mat här så varför inte tipsa er om en riktigt grym GRILL på Hisingen. Jenin Grill, att hitta restaurangen är en utmaning i sig då den ligger gömd på en bakgård i ett industriområde, men har man bil så ska det inte vara några problem, skriv in Magnetgatan 6 i GPS:N så ska ni hitta dit utan några som helst konstigheter. 

Men till er som vill ta er dit med buss, 17 och 37 bussen åker till Swedenborgsplatsen, där man går av och följer stigen till höger, tillslut kommer ni se en gul skylt där det står JENIN GRILL, precis under finns en MC service, om det skulle underlätta beskrivningen lite. 😄 

Restaurang lokalen var inget att hänga i granan precis, fick lite av en chock när jag kom dit då miljön inte är i närheten av vad man brukar gå till. Men bli inte skrämda av det, Själva maten och restaurangen vart jätte fräsch och väldigt bra service. Priserna var riktigt bra, och man fick verkligen MER än det man betalat för. MATEN VAR GUDOMLIG dessutom. 👌 

  


  

Valde en mix med kycklingspett, grillspett och shish kebab. GICK INTE ÖVER 100 LAPPEN!  

Rekommenderar detta starkt! 👍

Likes

Comments

Jag var ju som sagt i Örebro för någon vecka sedan och hälsade på min favorit. Kan säga så här, fyfan vad studenterna har ärrat mig med nollningen. Dom gjorde kaos i hela staden. Man kunde inte ens sätta sig på en uteservering och äta o ta ett glas vin i lugn o ro. Det var fullt ös överallt! bortsett från det så hade jag en riktigt mysig vecka! 😃

 
Likes

Comments

Det har blivit matte för nästan hela slanten idag. Känner mig duktig för en gångskull. I morgon blir det ännu mer matte-plugg, så tänkte avrunda min kväll nu med att krypa ner i sängen och fortsätta läsa "Femtio nyanser av mörker".  

Jag är helt fast i dessa böcker. Läste ut den första boken på några dagar, hade med mig den i väskan vart jag än gick. Läste på bussen påväg hem, även när jag gick i stan medan jag väntade på min mamma, det gick så illa att jag till och med gick in i en stolpe mitt inne i stan bland en massa människor. Min inre gudinna hade hoppats på att det handlade om min Mr Grey, min alldeles egna femti. Som skulle stå där när jag såg mig omkring. Men nicks, så vart de inte! haha.  


 

Något som gör mig mindre glad.. är att KappAhl hade en underklädes kollektion av Fifty Shades Of Grey som jag tråkigt nog missa helt. Body'n och de gråa underklädes settet hade jag mer än gärna velat ha!  


      

     Likes

Comments

Är det något jag blivit ganska bra på, så är det att klicka mig in på Zara Home. En sida jag varmt kan rekommendera. Finns allt som har med hemmet att göra, allt från inredningsprylar, "hemma-kläder" till sängkläder, som jag då precis klickat hem!  


       

Den första kommer passa hur bra som helst efter jag tapetserat om i mitt rum, eftersom det är exakt samma mönster på mina nya tapeter, fast helt vitt då. 
 
Den sista har jag redan, fast i marinblå, materialet är hur skönt som helst. Det enda jag ogillar är att om man tex har en lurvig tröja på sängen så fastnar allt på täcket, vilket syns ganska tydligt då färgen är rätt mörk.  

Det finns en massa fint man kan hitta på den sidan, vill bara klicka hem allt! hittade även lite mer färgglada sängkläder och även kuddar som jag tyckte var hur fina och mysiga som helst, speciellt nu till vintern. Men dom vill inte pappa supporta med att betala 😂.. så det blev bara dessa två ovan! Men jag är supernöjd! 😊

Likes

Comments

Jag bara ÄLSKAR att espadrillos och slip-ons har blivit så inne nu. Minns att jag hade ett par av varje när jag var yngre, dock inte lika snygga som finns ute i affärerna nu. 😜 Inte nog med det, så är dom hur bekväma som helst!  

Jag ligger i det här dilemmat då jag inte vet om det är läge att investera i ett par nu eller om jag borde vänta till våren, och hitta några alldeles unika och fräscha. Hmm, decisions, decisions..   

Har faktiskt hittat hur många som helst som faller mig i smaken, meeeen.. jag vet iiiiinte. Det är ju på olika hemsidor.. Och ni som känner mig vet hur mycket jag hatar att köpa grejer på nätet, då jag alltid måste prova allting innan jag kan bestämma mig. Varje gång jag har köpt något plagg eller liknande på internet så har jag alltid blivit mer eller mindre, besviken. Så nej, online shopping är inget för mig, haha. 

Kanske borde inskaffa ett par slip-ons i alla fall? TÄNK ER, nu till hösten med en kappa, eller en tjock oversized cardigan.. oh my gosh. Nej, som sagt, får nog tänka lite till, haha.   

    

     

Slip-Ons

  
       

Espadrillos     

Vidorettas (calzados..)

Hittade inga rättvisa bilder på Vidorettas som är ett märke jag fastnat för, speciellt calzados, som är dom ovan, som jag kärat ner mig i. Dock blir färgen så jävla orättvis på bild. 😒 

 

Nu när detta ändå ska bli ett sko-inlägg så varför inte dela med mig av några sneakers från Nike, air max för att vara exakt. Jag vill bara dö, och sen dö igen.., för dessa är såååååå min smak. Åh varför ska livet som student vara så hårt va.. 😔  


 

 

Likes

Comments