View tracker

Det årliga julbaket var då gjort ännu en gång. Dessa sötnosar ovan var väl de enda av våra projekt som det var smooth sailing på - biskvierna i år var riktigt jävliga. Men även om utseendet kanske inte är med dom så smakar de nog lika mumsigt i alla fall 👌

I år kommer kusinerna till oss över jul! 🎄🎅 Ska bli så mysigt,  har aldrig firat med Lizette och Denize bara en gång (på själva julafton) så nu känns det extra speciellt i år.

Hoppas jag blir klar med julklappshandlinga idag...vore skönt att kunna lägga det åt sidan nu. 🎁

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Eh, ja man blir ju minst sagt ödmjuk av denna träningsform jag håller på med. Tänker: men det där klarar jag nog! 5 sekunder senare: nope. Det var med andra ord skämmigt igår på passet. Men men, påt igen på måndag! 🙈

Denna helg blir det julfixande av olika slag. Ska baka baka baka med mormor idag och imöra blir det julklappsinköp.🎁

Ska vara ledig måndag - hur gött?! Ska bara skrota mest hela dagen, sjukt underskattad syssla.

I onsdags var vi ett gäng från jobbet som band kransar. Mäkta stolt blev jag över denna skapelse 😁 Väldigt mysig kväll på Hedlunds blommor!

Likes

Comments

View tracker

Ja, jag fick ju feeling och signade upp mig ett år på Mejeriet.

Imöra ska jag gå på första "riktiga" passet, de trygga stödhjulen från introduktion är av.

Alltså...jag fattar ingenting av vad som står här. Fick sätta mig och panikgoogla vad fan en OH squat är.

Är nervös. Vill avboka. Känns som jag ska på en gympalektion. Hoppas jag kommer ihop med en sköldpadda (like me) och inte en hare.

😫

Likes

Comments

Livet rullar på. Har konstant träningsvärk 🙄

Jag har långhelg att se framemot (som jag dessutom startade redan vid lunch idag) med ledig måndag  🤘🏾


Imöra blir det julmarknad i Brönske med Dante + familj ❣ Söndag äntligen adventspyntande och måndag äntligen häng med Ellis! Det sistnämnda sker på tok för sällan nuförtia.

Den framtida och inplanerade resan till USA känns väldigt avlägsen, både i tid och även pga valet som skedde...får trösta mig med att majoriteten ville ha Hillary. Men kommer detta land att förändras nu och på vilket sätt? Nog känns det ovisst. Och hur mycket kommer man inte att sakna familjen Obama?! Jag vill liksom vara vän och hänga med dem, verkligen the end of an era detta. 💔


Försöker mota mörkerångesten i november genom filtar med ärmar + übermjuka tights.

Likes

Comments

Jag undrar vad det egentligen är med CrossFit som gör att folk blir så...besatta av det. Folk pratar, diskuterar och berättar för villiga och ovilliga om denna träningsform.

Är det att resultaten är mätbara på ett relativt enkelt sätt och således så ser man sin egen utveckling? Är det att det är ganska små grupper och man får därför nästan en egen PT? Varför upplever många detta som mer peppande med bättre gemenskap än på många gruppträningsformer?

Konceptet annars är ju lite halvextremt med jäkligt jobbiga/utmanande samt h ö g l j u d d a pass, ruffiga lokaler samt uttryck och förkortningar som nästan kan få latinsk terminologi att blekna i jämförelse.

Det är liksom craziness.

Så...är jag en blivande sektmedlem?
Det är på tok för tidigt att säga efter endast två pass (Tobbe är övertygad om att jag kommer bli helt såld) men absolut att jag kan förstå att det är givande med utvecklingen som sker träningsmässigt.

Än så länge har jag blåmärken på knä och smalben samt ena överarmen 🏋 På't igen imöra!

Likes

Comments

Första CrossFit-passet - done ✔️💪🏽 Skulle väl säga att detta första pass var mer lärorikt än brutalt jobbigt, vilket var meningen också. Men kommer A B S O L U T få träningsvärk, blir nog knövvligt att gå imöra 🤘🏾

Som sagt så är denna träningsform way out of my comfort zone och jag försöker se detta som något positivt! Inte det lättaste i min lilla hjärna... 😋

Likes

Comments

Imorse trotsade jag kylan! Ut och springa långpass, vilket i min värld är futtiga 5 km give or take (don't judge), heja heja! ​Eh. Klarade 3 km innan jag fick håll samt ont i magen vilket gjorde att jag behövde knata lite. Då kände jag ju hur kallt det var + freezing nere i luftstrupen. Så de sista 2 km bestod bara av någon lite snabbare version av en PW. ​Nej fy fan att det kan vara så obehagligt att springa mest jämt.Nu åt jag en skål glass (med maränger och kakor som topping, icke att förglömma) som någon slags tröst (även fast jag fortfarande fryser, lång varm dusch till trots!) och det finns väl säkert nån slags logik bakom detta. 🍧

Bow down för den godaste glassen ever 🙌🏼

Don't know how I do it but... 😏

Likes

Comments

Så jävla gött med fredag så det är inte sant, det har varit en tuff vecka sömnmässigt.

Flexade ut någon timme efter lunch idag och ska grejfixa lite saker innan soffan kallar.

Jag ska bl.a, hör och häpna, springa lite intervaller på gymet strax 😨 Jag tränar ALDRIG på fredagar (lika principfast punkt som att inte läsa läxor på fredagar way back i grundskolan) utan kraschar oftast i ett horisontellt läge (göbbsöving ❤) vid hemkomst.

Friyay here I come!

Likes

Comments

Matt är ordet som beskriver mig bäst denna vecka. Orkeslös fast ändå med "kli" i kroppen. Ingen träning har det blivit än, inte ens min (älskade) yoga.

Huvudvärk, yrsel och PMS i en salig mix har väl gjort sitt det med. Idag kollade jag film och åt popcorn efter jobb, var nog nästan ett år sedan jag gjorde något sådant.

Stress stress stress, jag har inga problem med att förstå dom som går ner i tid på jobbet i alla fall. Vem sitter inne med den magiska formeln för att minska hispighet?

På måndag blir det dock full rulle med ny praktikant på jobbet och CrossFit på eftermiddagen...nu blev jag ännu mer matt 😅

Nattskiftet ❤️❤️❤️

Likes

Comments

Det finns inget bättre än när mamma kan börja dagen med att baaaara gosa med oss mest hela morgonen ❣

Vad vore livet utan katt egentligen? Älskade pälsgrisar 💞

Likes

Comments