Nyss hemkommen från en liten avstickare till Karlstad!

Vi tog fördrink på Harrys som var mumsmums i vanlig ordning. 🍹Sen åt vi en massa massa smårätter på Pinchos! Rekommenderas varmt! Urmysigt ställe, god mat 🤤, läcker dekor och passande "cabaret-musik". Älskar konceptet att beställa massa små rätter med "vanlig" mar. Supersmidigt att beställa och betala med appen också ✌🏽

Min hals började dumma sig i Karlstad och det har inte släppt än så får väl se vad som komma skall...vill inte bli sjuk mitt i långhelgen 😳

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kroppen min börjar äntligen kännas normal igen! Att lägga in rejält med vilodagar och aldrig mer än två dagar i rad på Mejeriet verkar vara ett vinnande koncept for now. 👌🏽 Idag stod vi på händer 🤸🏻‍♀️ Panikskrek bara en gång!

Helgen har varit stillsam. Tacos, yoga, smoothie bowls, kattsnos, vattenmelon, häng med Dante & Chris 🖤, träning and some gardening (!) sammanfattar ganska bra. ☀️

Kortvecka stundar! Så skönt! 🙌🏽

Likes

Comments

Fin helg i Sthlm! God mat, bra konsert, chill på hotellrum, shopping på Mall of Scandinavia och middag hos kusin. ❤

Minus var det snorkalla vädret och att Ellis stukade foten. 😒

Haft en "konstig" vecka hittills; ledig måndag, utbildning i Karlstad tisdag - onsdag, studiedag torsdag och först idag jobb! Vet inte riktigt vilken dag jag vill ha det till, inte fredag i alla fall, men det är det ju! 🙌

Likes

Comments

De senaste veckorna har min kropp knasat på diverse sätt. Muskelvärk och allmäntillståndet har tyvärr inte varit på topp. Blev lite orolig förra veckan när kroppen totalstrejkade, väldigt obehaglig känsla. Får väl se om lite mer vila hjälper annars får jag söka vårdcentral.

Har således dragit ner rejält på Crossfit:en, max två pass i veckan. Yogat desto mer. 🙏🏼 Gillar yoga, supernyttigt för hispiga mig, men känns massa trist att inte hänga på Mejeriet så ofta som jag vill, tyckte jag hittat ett så bra flow.

Imorgon drar jag & T till Stockholm för konsert och häng, ska bli skönt! 👌🏾☺️

Likes

Comments

I fredags bar det av till Karlstad minsann! Utgång på Nöjes och innan det dinner and drinks på Harrys. Möe fint fölk var ute i farta och det var en fin kväll som givetvis innehöll tequila-race 🔥 Man var ju tvungen att fira lite 🙌🏼

Helgen bestod annars mest av pysslande hemma i vårvärmen ☀️

Torsdag och fredag denna vecka ska jag påbörja en 12 veckors lång utbildning på jobbet. Ca varannan vecka styr jag kosan mot Karlstad under ett par dagar samt några dagars hemmastudier som jag får portionera ut själv. Är ganska så nervös men man får hoppas det går fint. Utbildningen avslutas med tentamen på 4 h så den är nog rätt maffig...menmen, en sak i taget 😋Likes

Comments

OPEN ÄR ÖVER!!!

I effin´ did it, 5 veckors slit både mentalt och fysiskt!

17.5 bestod av 10 varv med 9 thrusters (20 kg) samt 35 hopp med hopprep, på tid. Totalt alltså 90 thrusters och 350 hopp.

Jag dog igen och igen men 17.17 blev tiden och det får jag vara nöjd med. Gick ut lite väl hårt i början men annars höll jag ett helt ok jämnt tempo.

Mådde lite dåligt efteråt, var tvungen att göbbsöve en stund. Det är inte ofta jag tar ut mig på detta vis så kroppen reagerar naturligtvis.

Jag har nog inte fått blodad tand att delta på ytterligare tävlingar under året som kommer men nästa Open får det bli åka av igen. Ska bli intressant och se om man utvecklats något då - hoppas 😇

Första veckan i Open helt klart var jobbigast, jag var ju så sjukt nervös och så skulle jag göra alla de reps:en inför en massa folk. Det var samtidigt den mest mäktiga känslan efteråt, ren och skär eufori! The bigger the challange the bigger the payoff 🤘🏾

Nu blir det vanligt tränande i många månader - skönt!Likes

Comments

17.4, du var minsann inte snäll mot mig. My resting bitch face above was justified.

Eller ja, det hade gått bättre om rätt vikter på medicinbollen hade funnits. Kanske även gått bättre om jag inte varit förkyld. Nu gick det sådär men efter förutsättningarna bra. Det adderar ju alltid en extra anspänning att göra sådant här inför en massa folk.

55 marklyft 43 kg
55 wall balls 6 kg
55 kcal rodd
55 handrelease pushups

Detta skulle man genomföra så långt man hann på 13 min.

Jag fastnade på wall balls. 4 kg var egentligen ok vikt för min klass men då detta inte finns på Mejeriet blev det 6 kg (jag är van att köra på 3 kg).

Så...the struggle was EFFIN' real. 78 reps gjorde jag varpå 47 reps blev godkända. Jag gjorde alltså 31 (!!!) no reps, hahaha! Mina ben och mitt as är således lite smått, eh, ömma idag 🔥🍑😂

Marklyften gick bra dock. 💪🏽 T sa till mig: "Vilka fina lyft du gör, sådana skulle jag också vilja kunna göra." ❣❣❣Det var fint sagt.

På fredag är det dags igen, sista för detta år, hallelujah 🙌🏼Likes

Comments

Ja, så var 17.3 done and done.

Jag har haft lite knas med mina höfter (överansträngd muskulatur) så jag vilade ett par dagar extra och tävlade i måndags. Då det gjorde ganska så ont stundtals får jag väl vara nöjd att jag ens testade. Men att säga att det gick bra är nog en smula överdrivet.

Gjorde fel övning massa reps (OHsquat istället för squat clean) och failade dessutom några reps så blev ganska modfälld under tiden. Hur det än är, avsaknaden av tävlingsmänniska till trots, så vill man ju lyckas så bra som möjligt.

Nu har jag ju dragit på mig en mancold så vi får la se hur det blir om ett par dagar när 17.4 ska genomföras...det spörs helt enkelt!

Likes

Comments

Innan och efter fredagens tävlande! Lättnaden efteråt 👌

Denna vecka blev det bara ca 5 minuters tävlande för mig då det kom en övning jag inte behärskar och då är det slut.

17.2 bestod till första delen av utfallsgång med 20 kg vikt i ca 20 meter, knee over hip samt power snatch med hantel, 10 kg i vardera hand. Körde detta två varv och sedan kom ju pull-ups och det kan jag inte (än?l).

Höjdpunkten under detta moment var att jag på andra varvet helt plötsligt kunde kippa knee over hip (gör rörelsen lättare och smidigare + snabbare). Ingen aning om hur jag gjorde haha, men men.

Så denna gång dog jag inte fysiskt, bara lite mentalt 😏Jag var inte lika nervös, jag behövde ju inte göra detta inför folk (tack och lov) men visst blev det en hel del ångestsuckar innan det var över.


På lördag är det dags för tävling 3!

Likes

Comments

Hej och hå. Jag har tävlat i Open.

Vaknade när Tobbes klocka ringde 05:30 (han jobbade övertid) i lördags och magen vände sig upp och ned direkt, tankarna gick såklart till att jag skulle tävla.

Låg och vred mig i sängen och försökte lugna mig själv med kattsnos. Det gick sådär.

Efter någon timma gav jag upp och gick ner för att försöka äta frukost, även det gick sådär.

Vad jag sedan gjorde fram tills kl 10, när samlingen på Mejeriet var, vet jag inte men jag var i alla fall i konstant rörelse pga höll på att krevera av nervositet.

Kl 10 befann jag mig i vilket fall på Mejeriet och vi fick lite genomgång av rörelserna i 17.1 (dumbbell snatch och burpee over box) samt vad domarna skulle titta på. Kikade även när första heatet körde, jag själv var med i fjärde heatet.

Gick hem en sväng däremellan, mest för att ha något att göra. Kom tillbaka strax efter kl 11 och började så smått värma upp inför att kl skulle klämta 12. Tobbe dök upp som stöd och även Ellis. ❤️ Några fina arbetskamrater likaså. ❤️

Klockan gick helt plötsligt väldigt snabbt och tredje heatet var klara. Jag gick och ställde mig på min plats och pratade lite med domaren C-M. Jag hade egentligen tusen frågor men kunde inte sortera tankarna så jag fick bara skjuta dem åt sidan. Kom dock på att det kanske är bra att faktiskt testa rörelserna en gång innan startsignalen haha. Line kom fram och försökte peppa mig (min scared shitless-look var nog lika lysande som en neonskylt): "Det kommer gå bra!! Snygg är du också, det är huvudsaken!" Hon fick mig ju faktiskt att dra på smilbanden där i nån nanosekund haha.

När startsignalen sedan gick började mina 20 minuter i skärselden. Det är ganska sjukt för de gick både jättelångsamt och ganska så snabbt. Det är nu svårt att sortera mina tankar, vad som rörde sig i huvudet. Redan efter mina 8 första burpees ville jag lägga mig ner, benen började kännas tunga. Fick vinka på Tobbe mitt i allt för att få lypsyl, tur att vi har en handgest för detta. 😏 Jag blandade föga förvånande ihop höger och vänster; "Nu börjar du med höger nästa gång. Nej, andra höger!" Mina 15 sista burpees var som ren och skär smärta, allt gjorde ont; mina ben, armar, axlar, min mage och framförallt min hals. Kändes som att jag hade en stor blodklump fylld med taggtråd som åkte upp och mer i luftstrupen för varje andetag. Jag fick bara tänka "5 burpees, gör bara 5 st, sen får du vila". Att tänka på att göra 15 st i ett svep hade varit döden. Plus att vila mer än 10-15 sekunder i stöten var att glömma, då kände man den riktiga smärtan smyga sig på, så jag körde ett sengångar-tempo så gott det gick.

På 20 minuter klarade jag 150 dumbbell snatches (10 kg) och 65 burpees over box. Jag trodde jag kanske skulle klara hälften av det så jag är nöjd.

Gudarna ska veta att det var jobbigt, sjukt galet äckligt jobbigt, fysiskt men det är ju verkligen psykiskt där den riktiga utmaningen sker. Mina tankar de sista 9 min var: "Vafan håller jag på med?! Idiot. Sluta, lägg dig ner. Det gör ont, jag kan inte andas, idiot." Typ. Men jag fortsatte ändå.

Efter dessa evighetsminuter snubblade jag ut på lastkajen men ingen spya kom. 🤘🏾 Ellis och Tobbe kom och tog hand om mig innan jag gick in för att skriva på pappret med mina resultat. Det var en mäktig känsla. 🙌🏼 Lilla jag, tölfia, stod och tävlade i Crossfit inför en drös människor. Tänk om någon sagt det för 4 månader sedan, haha, vilket skämt det skulle varit att för ens en sekund tro på det.

Så. Nu återstår det bara 4 tävlingar då...yippie 😅🔫

Likes

Comments