Jag vill börja med CrossFit pga verkar roligt + so out of my comfort zone så intalar mig att det är utvecklande på det personliga planet. Jag är ju antingen så att jag tränar själv eller i stor grupp (på Friskis) så jag kan blend in. Små grupper med mycket personlig feedback är en utmaning. Men känner att jag stagnerat i min träning, jag behöver en boost. Sen om detta är min grej eller inte (jag HATAR burpees pga suger på dom och som Tobbe sa: det verkar ju typ va grunden i CrossFit 😳) lär jag snabbt märka. Men pengarna är givetvis även här en faktor att begrunda då det är dyrt.


Ett oj så stort ​+ är dock ​närheten ​till stället! Jag kan rulla över vägen både dit och hem! Så jäkla viktigt i min värld, jag kommer ju inte iväg annars. 


Mejlade tjommarna på Mejeriet idag ang introkursen On-Ramp (fråg mig inte varför det heter så); startdatum, pris, antalet personer etc etc. Så! Vi får väl se om jag kommer med eller inte 😋 Mycket möjligt framtida scenario !

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Världens bästa Dante ❣ Ett litet liv med mycket vilja och personlighet som bara blir starkare för varje gång man hänger med honom. Älskade onge ❣

Likes

Comments

Ja så var det dags igen får inflyttningsfest som vi tyckte passade att ha på márten! Mycket fölk, mycket presenter, mycket tjatter, mycket dans och mycket skratt samt många nyfikna själar på katter 💕

Vi körde dans i gymmet - funkar ypperligt med mjuka mattan (ifall en dratter iköll), spegeln på väggen som egoboost och disco-ljuset! Även skönt för merparten av festen som slapp Lady Gaga-skrål och fuldans till Spice Girls 🙃

Var en angenäm kväll, tack alla vänner!


Likes

Comments

Gosh vilken knäpp vecka. Varit sjuk i lite diverse mindre trevliga saker under veckan (just nu spökar halsen) och således varit hemma från jobb ett par dagar. Jobbade dock onsdag, idag ledig och jobb imöra igen. För en numer inbiten 07:30 - 16:00-jobbare blir detta lite spretigt.

Idag blev det klipp och färg i hövve! Skönt med kortare hårsvall 🙌🏼 Mitt hår växer snabbt dessutom så jag behöver inte ångra mig (like I always do) i en evighet.
Handlade sedan kläder och mat med fina mormor och avslutade hos mamma för lite grooming av hennes hårsvall.

På lördag har vi inflyttningsfest! Möe fölk blir det - ska bli massa sköj. Tror seriöst det nästan är typ 1 år sedan jag såg vissa vänner som kommer?!

Vår förra inflyttningsfest för två år sedan, också på márten ☺️

Likes

Comments

På en vecka har jag:


...befunnit mig i något slags lågvattenmärke då jag på riktigt bölade till Real housewives of New Jersey

...hängt med fina bror i Karlstad ❤️

...lidit av extrem muntorrhet då jag tjötat hål i huvudet på duktig praktikant

...hittat tillbaka till yogan igen 🙌🏼

...börjat få "äran" att ha två katter i ansiktet om natten istället för en 🙄

Likes

Comments

En katt under, en katt över!

-------------------------------------------------------------------------------

Hulda mår bra efter kastrering, har inte ens behövt en tratt! Så vi hoppas nu det läker ihop fint. Hon har lika mycket energi som vanligt i alla fall, märktes knappt ens första kvällen att hon var nyopererad?! Om man jämför med Tut så var det enorm skillnad, Tut var helt däckad och förstörd. Men så är ju Hulda betydligt mer easy-going än älskade svårmodiga Tuten ❣🐾

-------------------------------------------------------------------------------


Idag hade jag medarbetarsamtal med chefen (typ som något slags utvecklingssamtal om man ska dra paralleller med skolvärlden). Hon tyckte jag växt mycket under detta år, "du har gjort en resa", som hon så fint uttryckte det. Roligt att höra, definitivt! Och jag känner det själv också, har liksom hittat en grund att stå på nu, känner mig betydligt mer säker i min yrkesroll. Tryggare liksom. När jag tänker tillbaka på de första månaderna som nyanställd vill jag mest hitta skämskudden, oh lord! Visste inte ETT DUGG vad jag höll på med, bara valsade med och hoppades på det bästa. 😂 Men man lär sig helt klart även fast man ibland blir så trött på att fråga fråga fråga (som jag fortfarande gör, att det kan finnas sådana enorma mängder viktiga papper som ska hanteras på olika vis?!). Tur man har kollegor som lugnt och metodiskt förklarar (för säkerligen femtielfte gången).😌
Jag fick även en förfrågan om ytterligare utöka "min kompetens" med särskild utbildning inom ett område frampå, så vi får se hur det blir med det!

På måndag kommer praktikant till jobbet, ska bli spännande. Är ju numera handledare för våra vårdadministratörspraktikanter (sug på det ordet!) och ska iväg på kurs i Kristinehamn om några veckor för att även där hitta en stabilare grund att stå på. Har ju varit handledare för två stycken hittills och fått bra feedback men ska ändå bli skönt att få något konkret att applicera. Roligt med elever är det i alla fall!Likes

Comments

Imöra ska lelltöschla Hulda till veterinären - snip snip 🙄 Hjärtat går lite i kras efteråt när de är så ynkliga i ett par veckor då de har den där förbannade tratten. 💔 Men in the long run är det ju det bästa för a l l a parter, önskar bara man kunde snabbspola lite nu.

Likes

Comments

Alltså detta ställe...

Befinner mig hos älskade mormor och jag trivs här, har spenderat en massa tid här (på eget initiativ) sedan jag var yeigh high.

En av många fördelar är lugnet att vara mitt ute i skogen. Hur kliché det än låter, så är det ju något med närhet till natur som skänker ro - t.o.m för mig, jag som har en enorm avsaknad av auran "skogsmulle".

Men. Det finns tillfällen som det INTE är särskilt rogivande. När man vaknar av en mardröm där någon ringer och visk-mässar i ens öra (tuppskinn från öra te tårna bara jag tänker på't!) varpå jag vaknar och rädslan är ett faktum.

Vänder mig om (sover med a night light, så tuff är jag) och kollar på väggklockan. 03:00. Great, jag som läst att det är detta klockslag som är "spöktimmen" och inte 00:00. Fick alltså ännu mer vatten på kvarn att det är någonting i görningen.

Tänder en ordentlig lampa, ska läsa bort hispigheten. Det knäpper till. Låter det inte som avlägsna fotsteg? Nej, nej, bara vinden såklart. Där var det igen! Smyger upp, kikar ut i hallen. Ett långt och skarpt väsande möter mig i hallen. Pinkar nästan på mig, vad i helvete, vad är det här, varför är det inte ljust snart...nej, ja just det mormors jävla CPAP har väl hamnat på sniskan, är ju det som låter. Tuppskinnet är tillbaka och kommer i vågor.

I know, I know, denna lilla mardröm låter inte särskilt läskig. Det var inte ens en mardröm till att börja med, det blev bara en sådan liten thriller-knorr på slutet av en vanlig dröm. Man måste dock ta i beaktning många variabler här;
1. Jag är en enorm chickenshit. Sure, kollar på American horror story samt slukar allt med Ajvide men jag är ju så lättskrämd. Hatar skräckfilm där man bara ska svätta pga gör på riktigt ont i min kropp (!?)
2. Det var en jävligt verklig dröm, vaknade av att jag verkligen hade tuppskinn över hela kroppen.
3. Jag befinner mig här, mitt ute i skogen, det är kôl-jävla-svart ute, det spöregnar och huset tar ingen som helst pardon utan låter.
4. När något läskigt (eller semi-läskigt för den delen, här är vi inte kräsna) händer så börjar jag tänka på ALLA jäkla saker som någonsin skrämt upp mig. Den senaste novellen jag läste av Ajvide, någon hemsk fiende ur Silent Hill (nej, nej, jag spelade INTE själv, satt och kollade när min bror spelade förr), filmen i filmen The Ring, clap clap-scenen i The Conjuring etc etc. Extremt givande och lugnande vill jag lova, jämt som balsam för själen!
5. Det är natt. Allt känns ju fullt möjligt och rimligt på natten, sannolikhetsgraden är obetydlig.

Så. Här ligger jag nu och inväntar gryningen och ljuset. Kl. är 04:19 och tycker mig börja höra någon pippifågel, om det nu inte är ett hjärnspöke ytterligare...

UPDATE: I love my brightness sometimes. GOOGLADE "ghost meme" med förhoppningen av att hitta någon lustig att paste:a här. Jag säger nej på den. Bilderna 😭 Får nog ta och hetsgoogla lite kattbilder för att få ner pulsen.

Likes

Comments

En kär kollega berättade idag att hon åker över pölen om knappa månaden, inte mindre än till L.A. och San Francisco! Så himla roligt, vi satt båda och pratade en massa USA. Fick ordentligt sug i magen efter Kalifornien igen, hoppas hoppas hoppas vi har råd med en svängom nästa höst!

Skrev en liten lista på vad jag vill göra - både sånt vi hann med och inte sist:

# Se downtown L.A. Skyskraporna ser så få och futtiga (?) ut på håll men givetvis är så inte fallet.

# Strosa i Beverly Hills. Här har man ju knappt råd med en vattenflaska men vi såg bara Rodeo Drive by car sist (enda stället i L.A. med juldekorationer förresten) så allt skryt vill jag uppleva by foot också 😌

# Intaga dinner and drinks på SUR! Och PUMP! (Båda ägs av Lisa Vanderpump) Jag glömmer a l d r i g drinkarna på SUR...ojojoj, bodde jag i närheten av denna magnifika blandning av alkohol + blandvirke skulle jag vara alkis.

# Efter att man blivit tipsy på dessa gudomliga drinkar så fortsätter man kvällen på lite mer sunkiga (men ack så klassiska) Rainbow, Viper Room och Whiskey a Go Go på Sunset Strip!🤘🏾🍻 Där köper man EN drink och så är man full resten av kvällen, hej och hå!


# Spendera en dag på stranden, antingen klassiska Venice eller testa en annan såsom Hermosa. Glömmer aldrig de inrökta 70-åriga hippies som "spelade musik" utanför restaurangen på Venice och som dessutom kunnat gästspela i valfritt Walking dead-avsnitt som en walker (no make-up needed) ✌🏼️🏖☀️


# Känner mig ju inte helt färdig med theme park:en Universal studios, en annan såg väl en bråkdel av detta gigantiska ställe! ‼️


# Hike:a upp för nån jäkla brant backe en tidig morgon, L.A.-style, (och komma ihåg att passa sig för skallerormar 🐍) för att få utsikten över staden som belöning 🌇


+ TUSEN saker till givetvis, US and A förevigat i mitt hjärta 🇺🇸


Stilla havet


Ingen tölig utsikt!

Likes

Comments

I'm a bit tipsy now. Och skulle vilja prata katter med villiga(?) personer. Crazy cat lady in the making! Nä, vem försöker jag lura - I'm already there! Identifierar mig stenhårt med "Can't hug every cat"-tjejen på Youtube, vill också ha alla katter i en säng! För övrigt tror jag Hulda Huligan har en diagnos. Kanske ADHD. Är såpass jobbskadad nu så jag kodar diagnoser hejvilt på både människor & djur uppenbarligen.

Likes

Comments