Header

Godmorgon, Jag sitter och kollar runt lite på datorn innan jag ska gå upp och göra mig iordning. Idag ska jag stå på öppethus på min skola i några timmar. Efter det måste jag skynda mig hem och fixa mig då jag ska iväg och fira Hilda som fyllde 18 i veckan, det ska verkligen bli super mysigt.

Igår var jag i skolan i en timme då de andra lektioner vi hade var inställda, anyways efter det träffa jag Andrea och vi kolla runt i affärer och fikade. Jag fick med mig hem en klänning och ett par jeans, ni kommer säkert se dom i outfit bilder sen. Hoppas ni får en jättebra lördag trots det tråkiga vädret ute.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er, Jag bestämde mig för att skaffa en blogg igen. Har haft några olika genom åren både själv och med kompisar, men nu känner jag att det är dags igen. Jag heter som sagt Moa och går första året på Påhlmans gymnasium, jag går ekonomi linjen och trivs jättebra. På min fritid är jag mycket med mina vänner förutom det hittar jag på mycket spontana saker. Jag hoppas att ni kommer fortsätta att läsa!

En bild från en mysig dag i somras

Likes

Comments