Hei alle!

Jeg har fått utrolig mange spørsmål og kommentarer rundt dette med at jeg og Lydia skal intervjue The Main Level for @Musikklivet igjen VELDIG snart, så jeg tenkte å skrive litt rundt dette! Jeg håper da å tydeliggjøre noen ting for dere, aha.

Så, ja, om dere ikke har sett det forrige intervjuet vi gjorde med dem enda, så finner du det HER . Det vi gjorde da,, var at vi fikk beskjed om å møte opp på Alexander Kiellands plass litt før kl16, den 29. september, og hadde da egentlig 20 minutter, men ettersom guttene syntes det var så gøy, og ba oss fortsette, holdt vi på i over én time, ehe. Om dere ønsker det, skriver jeg gjerne et eget innlegg om hvordan det var å intervjue gutta, med MASSE juicy behind the scenes stuff!

Meeen, ok, tilbake til det jeg SKULLE skrive om; det neste intervjuet. Vi vil gjøre noe gøy, som sist gang, og da igjen la guttene bestemme - ja, de valgte faktisk Nødt eller Sannhet selv x) Flere av dere har sikkert sett innlegget jeg postet i Norske Mainers på Facebook, der jeg ba om deres meninger og ønsker om challenger, samt spørsmål dere vil vi skal stille. Dette gjorde jeg ikke bare for å få inspirasjon, men for at vi ønsker å la alle få ta en del i intervjuet. Vi skal jo tross alt representere Mainer-family, eller hva? Så ja, vi kommer virkelig til å se gjennom alle kommentarer, og skrive ned alle RELEVANTE spørsmål, sånn at dere skal få svar på noe av det dere lurer på!

Jeg vil også benytte anledningen til å si at det skjer supermye spennende fremover! Jeg tror ikke dere er klare over hvor kult dette blir, om det funker. Og ja, det blir kult for meg, Lydia, og Musikklivet, som arrangerer, men det blir MYE kulere for dere!! Åhh, skulle ønske jeg kunne skrike det ut for full hals, så hele Norge kunne få høre om planen, men det kan jeg dessverre ikke gjøre; hvertfall ikke enda :/ Men! Enn så lenge, er det bare å spørre meg om alt mulig (annet enn sted og tidspunkt for intervjuet, for det får jeg ikke si), så svarer jeg gledelig på alt dere måtte spørre om! Om dere spør her, eller i kommentarfeltet på Facebook, hvor enn dette vil deles, spiller ingen rolle for meg, så lenge dere spør! :D

Ha en koselig torsdag videre!

  • 278 Lesere

Likes

Comments

Gjett hvem som har forsøkt å få tak i Alex (Instøy) på Snapchat i en uke, og når jeg tilslutt sender disse 3 usminka, stygge, meningsløse bildene, så åpner han de... Vel, takk for den Alex, ahah! Du har vel ikke lyst å åpne de "pene" snappene mine også? 😝🙈

  • 36 Lesere

Likes

Comments