Fick hem språkrese-broschyren idag, funderar starkt på att boka en resa tills nästa sommar! Visst det kostar några tusen lappar med men hjälp från föräldrarna så kan det nog gå! Och dit jag vill mest är Jersey, Brighton eller Bournemouth! Och då får man även 2 övernattningar i paris och london. Hur bra låter inte det? 13.000:- för en sån grym upplevelse! Nej jag ska verkligen börja planera för detta nu, min högsta drööm! woop woop.

Likes

Comments

Idag är en bra dag, solen skiner.. jag är utvilad och mår som en gudinna! Nu är det enda problemet vad jag ska göra idag, slutar om 20min men tror jag ska sitta kvar ett tag så jag kan bli halvt klar med mitt arbete som ska redovisas nästa vecka! Lönen kommer imorgon också vilket är helt underbart! Får se om det blir Göteborg på Lördag, det beror ju på Hanna blir bättre. Men har en mors dag att se fram emot på söndag med min underbara mamma & syster. Skulle bara uppdatera er lite snabbt, men nu måste jag fortsätta arbete så jag kan dra här ifrån någon gång. Vi hörs senare babes, puss puss!  

Likes

Comments

Bra 
1. Jag ställer upp för mina vänner & familj.
2. Jag står för vad jag tycker. 
3. Jag är en duktig försäljare! 

Dåligt
1. Är egoistisk ibland & har lätt att glömma.
2. Jag kan bli lätt arg på folk utan anledning.
3. Jag äter dålig mat även fast jag är medveten om att det är onyttigt..

Likes

Comments

Allting går trögt just nu. bloggen, skolan, jobbet och så vidare. Sjukt störigt. Precis om någon vill att allt ska skita sig för mig :( aja, jag försöker hålla leendet uppe trots allt! Nu är jag påväg till skolan och blir att åka hem direkt efter! Uppdaterar mer senare när jag har lust, puss på er! 

 

Likes

Comments

Ni behöver inte kommentera att jag är ful och tjock för jag är nöjd med den jag är, så ni som inte har något
vettigt att kommentera så kan ni lika gärna bara låta bli! Ni kommer aldrig kunna trycka ner mig för mitt självförtroende är på topp! Try to take me down, i be right up som icona pop säger, puss och kram.  

Likes

Comments