hallojsan!

vad händer i mitt liv just nu?
inget, är svar på den frågan.

har blivit inneboende hos min bästa vän, letar egen lägenhet för fullt samt försöker med studierna. psykiatri undersköterska it is!

men det jag saknar mest av allt är nog alla mina målarsaker! har inte tagit med dom till lägenheten jag bor i för tillfället för det tar så mycket plats, så får nöja mig med vuxen målarbok och mina färgpennor i en påse!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla goa och glada!
nu är det lördagkväll och varför inte dra tet något kul och ut på krogen!
känns som det behövs nu när man har blivit inneboende hos bästa kompisen, snor mat av klasskompisen och snor kudden av hans bästa vän när jag inte får sova hos min! livet är allt roligt ibland

Likes

Comments

Hallow! Idag fick jag komma hem tidigare till hembyn för att hämta ut nya skor jag köpte. Ramlade i de gamla så lika bra att köpa nya, plus ingen klack på som är rätt skönt! Hade 1cm klack på de förra och snubblade på min jumpsuit! Märket är Duffy och köpte dom på footway. Jag köper oftast mina kläder och skor på internet för jag hatar när andra ser mig i affärer och stirrar på en. Dock är det alltid kul att kolla i affärer men inte prova. Usch det är som om människor kan se igenom provrummet och se hela ens kropp, men jag kanske är lika dan, ingen aning.
Senare blir det jobb i tre dagar och sedan hem till sambon!

Likes

Comments

Hellå där, veckan börjar relativt bra med att vara ledig en dag innan jobbet, men det dåliga började söndagen när jobbdagarna var slut och jag kände det kittlande känslan i mina läppar som jag mycket väl vet vad det är för tecken. Munsåren var påväg. Ja, jag har säkerligen munherpes och nej jag har inte kollar upp det. Jag anser inte att munherpes är något farligt, det är lite störande för man måste vara noga med att inte röra läpparna eller röra något annat med mina läppar. Exempelvis pussa på sambon. Och jag vet att jag skulle slippa det om jag gick kollade upp det. Dock ska jag bli doktor först så jag slipper gå till en annan som jag definitivt inte litar på. Eller gå till ett ställe där läkarna inte är dumma i huvudet!

Bara för att jag får munsår betyder det inte att jag har det på andra ställen och. Vilket jag har fått frågan om. Jag får bara i mina läppar minst en gång i månaden eller varannan månad om jag har varit noga och haft tur. Min sambo stör sig inte på det eller blir äcklad av det vilket är skönt för jag vågar inte visa mig ute när jag väl får det och det är stora blåser. Jag är mycket rädd för vad folk skulle säga och bli rädda, dock så är det inte så mycket att vara rädd för. Jag vet att det inte är okey att pussa folk när jag får det. Och när det är borta helt så smittar det inte! Jag litar inte helt enkelt på folk som går efter utseendet och vill bara ha snygga kompisar, för de människor är patetiska och har ett tråkigt liv. Men jag tycker att egentligen ska man inte vara rädd att visa sig när man får munsår eller stora blåsor som jag får. Jag har haft blåser över hela min underläpp så det såg ut som att jag hade plastikopererat mig och det hade blivit fel. Det ser äckligt ut men jag använder mig av plåster eller anti, då försvinner det äckliga lite, men det är naturligt. Så bli inte rädda när ni ser någon med munsår, vi biter er inte!

Likes

Comments

ojdå, då har man skaffat blogg igen,

Kommer ihåg när man var 13-15 år och skaffade det, då hände det inte mycket saker i ens liv, kanske det inte gör nu heller men.

Kan börja berätta att dagen kommer vara lång, börjar jobba och jobba hela helgen, mycket kul det. Kommer vara hos mina föräldrar hela helgen för har inget körkort ännu så blir mycket smidigare att komma till jobbet då.

De senaste dagarna har jag kollar runt på blocket och letat möbler till min och sambons nya lägenhet, jippi! Temat får bli 70-talet på möblerna, kommer bli spännande :3 har gott om tid då vi får tillgång till lägenheten den 1 september.

Aja, nu blir det donken innan jobbet!


Likes

Comments