Header

Var ett tag sen senast jag skrev något här, blir så ibland. Sen sist har det hänt massor men samtidigt inte mycket alls. Det är mycket att ta in och jag väljer att inte ta in något alls. Vet att det kommer straffa mig senare men det är framtida Moas problem, inte dagens. Imorgon är det i alla fall fredag vilket betyder helg och en liten kortare flykt från vardagen. Önskar bara att den kunde få vara lite längre. Helgen kommer i alla fall att bli lugn och spenderas med en del favoriter. Kan behövas efter att ha drunknat i plugg denna vecka. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kan vi diskutera denna drömmiga brunch jag, Felicia och Pernilla ordnade till plugget i söndags? Favorithäng som jag skulle vilja ha varje söndag om jag fick bestämma själv.

Likes

Comments

​Denna helg har bestått av festligheter då tre vänner skulle firas. Hann svänga förbi två av dom innan det var dags för utgång. Kvällen vart lyckad och resten av helgen var lugn, kanske lite för lugn. Annars så rullar livet på som vanligt. Veckorna lider jag mest igenom medan jag lever för helgerna. Trött på att jag alltid romantiserar hösten när jag vet hur den alltid blir. Behöver all energi och motivation jag kan få innan jag slukas av ett svart hål. 

Likes

Comments

​Efter en seg skoldag blev det bananpannkakor till mellanmål. Kaffe på det också såklart. Behöver all energi jag kan få för än är inte dagen över då några timmars jobb står på schemat. Snacka om att det är vardag igen. 

Likes

Comments

Kaffe räddar numera mina dagar, dessa tråkiga dagar som bara går på repeat. Dock är det massa skoj på g tack och lov. Lite för mycket skoj kanske. Ska bli kul att se hur mitt konto mår efter denna månad. Inte lika bra som mig kan jag chansa på redan nu.

Likes

Comments

Update: har sen sist påbörjat mitt allra sista år på gymnasiet. Det möts med blandade känslor, som alltid när jag kommer tillbaka till skolan. Känns så skönt att veta att det bara är ett år kvar tills jag har hela livet i mina händer. Ett år kvar tills jag inte längre är bunden till den här staden eller till skolan. Ett år kvar tills jag får upptäcka världen.

Sen är det dock ett himla roligt år jag har framför mig som jag ska ta tillvara på enda tills sista dagen. För denna tid kommer jag ändå sakna trots allt.

Likes

Comments

Dag 1: Ditresa åtta på morgonen, massvis med shopping i Westfield Shopping Mall och avslutningsvis marockans mat, drinkar och dans på nattklubb.

Dag 2: Startade dagen med crepésfrukost i Notting Hill (<3), spanade på fina lägenheter, strosade runt på marknaden i Camden, åt lunch i parken, avslutade kvällen med bbq och vindrickande.

Dag 3: Shopping inne i storstaden, sightseeing på kvällen och drinkar i Sky Garden med livets utsikt.

Dag 4 & 5: Sista minuten shopping, date-night med bästis, bella bellinis och hemfärd.

Likes

Comments

Självdisciplinen höll inte oavsett hur många gånger jag intalade mig själv att " Jag ska inte shoppa i Rhodos". Denna goding var tvungen att följa med hem.

Likes

Comments