Header

LONDON I MARS: Som jag tjatat. Första resan detta år , den enda bokad dessutom, är till London i Mars. Blir en weekendresa som jag ska fylla med så mycket roligt som möjligt. Vi har bokat en studio vid Hyde Park så mina planer är x antal powerwalks för att sedan sätta sig på ett brunchställe, fixa till sig och sedan strosa runt bland Londons gator resten av dagen för att sedan avsluta med en drink på någon resturang alternativt klubb.

BÅTLUFF I JUNI: Har nog snackat om den här resan hela min gymnasietid och efter studenten blir den äntligen verklighet. Veckan efter studenten tar vi (Jag, Felicia och Pernilla) flyget ner till Grekland för att båtluffa i ögruppen Kykladerna. De öar vi tänkt besöka är Ios, Santorini, Paros och Mykonos.

BACKPACKING: Sist men inte minst blir en backpackningresa i höst. Datum är inte satt men kommer att vara borta i minst tre månader. Är så himla taggad på den här resan, kommer nog vara bland det bästa i mitt liv.

Likes

Comments

En text jag skrev för något år sedan, har ett helt dokument fyllt med olika texter men är tyvärr för feg för att dela med mig av dem.

Jag tänkte på en sak idag. Jag tänkte på hur mycket skit vi låter oss själva ta emot när vi hade sagt stopp för längesen om samma sak hände någon i vår närhet. Jag tänkte på hur mycket elaka saker man säger till sig själv som man aldrig skulle ens tänka tanken att säga till någon annan. Jag tänkte på hur många gånger man torkat vänners tårar och sagt skit i honom och sedan kommit på sig själv med gråta över samma sak.

När det kommer till oss själva reagerar man så annorlunda. Det som man säger till sina vänner är inte samma saker som man säger till sig själv. Man berättar inte för sig själv att man är värd hundra gånger bättre eller att man inte alls är ful och värdelös. Man säger inte till sig själv att man visst duger och att det där misstaget inte är så farligt som man tror. Man säger inte till sig själv att han inte är värd ens tårar eller att man inte förtjänar att bli behandlad på det sättet man blir.

Man tillåter så mycket mer smärta drabba sig själv än vad man någonsin skulle tillåta någon annan göra. Det är verkligen så fel. Man måste börja se sig själv som sin egna bästa vän. För inte skulle man stå framför sin bästavän och peka ut hennes fel och brister eller säga att det visst är hennes fel att killen hon tycker om behandlar henne som skit. Inte skulle man säga att det hon gör inte duger och att hennes bästa aldrig kommer vara bra nog. Man måste lära sig att börja värdesätta sig själv och sätta gränser även när det kommer till oss själva. För det är många av oss väldigt dåliga på. Jag vet att vissa tänker så men det är långt ifrån alla som gör det. Och till er som gör det, jag önskar jag vore som ni.

Fast sen insåg att även jag kan bli som dem. Allt handlar om sättet man tänker på. Så till nästa gång du står framför spegeln och pekar ut fel tänk då istället på vad som är fint. Nästa gång du är påväg att gråta över en kille tänk då efter om han verkligen är värd det, oftast är han inte det. Ta dig ur nästa gång du är i ett dåligt förhållande, oavsett om det är vänskap eller kärlek. Du är ung och du förtjänar så mycket bättre än att vara med någon som inte får dig att må bra och som inte får dig att vara ditt bästa jag. Ta hand om er och lär er att uppskatta er själva.

Likes

Comments

Införskaffade denna goding från Ivy Revel under mellandagsrean som en liten julklapp åt mig själv. Har länge kikat efter en längre och tjockare pälsjacka men tyckt att denna var snäppet för dyr. Men tillslut gled kortet fram och jag är mer än nöjd.. Finns HÄR.

Likes

Comments

Då var det dags för vardag igen med skola, jobb och träning. Inget man hurrar över. Dock är motivationen denna termin snäppet högre än höstterminen då detta faktiskt är min allra sista termin om man bortser från högskolan. Min allra sista. Kan faktiskt inte fatta att det är min tur att springa ut från skolan i vit klänning och studentmössa i år. Att det är min tur att inte vara en av dom som har flera hundra dagar kvar. Min tur att avsluta detta kapitel och börja på ett nytt. Som jag längtar. Men innan det ska jag ha en riktig kul vårtermin!

Likes

Comments

LONDON!! Som jag längtat efter att ha biljettbekräftelsen i min inkorg. Både boende och flyg är fixat så i mars, närmare bestämt på bagges födelsedag, åker jag och tre andra tjejer till London för några dagar av shopping, festande och ledighet. Gud vad jag behöver det här, något mot min reseabstinens.

Likes

Comments

Åkte upp på fredag förmiddag och när vi väl kom fram lagade vi tacos och umgicks.

På nyår började vi dagen med att sjunga för Felicia som fyllde år sedan åkte alla skidor medan jag och Alva fördrev tid.

När de andra åkt klart blev det lunch på Tranan och afterski.

Bilder från nyårsafton

Var såklart även tvungen att testa skidor för första gången i mitt liv. Det var kul men svinläskigt men sedan kul igen. Vi hade riktigt tur med vädret de två första dagarna då det verkligen var hur fint som helst ute i backarna.

Igår var det dags för hemfärd efter en händelserik vecka som jag är så tacksam över att få ha upplevt.

Likes

Comments

Hej var ett tag sen sist men bloggen är verkligen det sista jag haft tid för just nu. Har jobbat väldigt mycket, gått i skolan och utöver det har jag verkligen kämpat för att få tid över till vänner och familj. Har dessutom hunnit gått på julbal och ta mitt allra sista jullov samt firat julafton. Idag har jag inte gjort mycket mer än att tagit det lugnt och städat mitt rum. Ska snart börja fixa mig för att sedan dra ner och äta på Pinchos med Felicia och Pernilla. Blir en tidig kväll då jag börjar jobba tidigt imorgon. Men lika mysigt ändå.

Hoppas ni haft en bra jul <3

Likes

Comments

Så lämnar vi snart ännu ett år bakom oss. 2016 har bjudit på mycket och jag skulle vilja säga att det är att de bättre åren i mitt 18 år gamla liv.

I februari fyllde jag äntligen 18 år vilket firades på Ruffino med mina tjejer

Alla andra födelsedagsfirandet för mina fina vänner. Det blev ju en hel del kan man säga

I maj åkte jag till mitt älskade Göteborg för att gå på Summerburst vilket var så himla bra

Tog mitt allra sista sommarlov och firade Emelies student

Midsommar var också en av årets höjdpunkter då jag var på hemmafest, hade krans i håret och var omringad av bra människor

Var ute med Nattas båt en vända vilket var en behövlig paus från allt jobb

24 juli åkte jag och 9 andra tjejer ner till Rhodos där vi spenderade två veckor på fest, sol och bad. Levde life kan man säga

Precis innan skolan började drog jag och Bagge till London ett par dagar. Längtar så mycket tills vi bokat biljetter till i vår

I September var det b.la kräftskiva vilket blev så lyckats samt nollning

Man har även hunnit trycka i sig x antal brunches under åren

Och såklart vinterbalen

Likes

Comments