Header
View tracker

På nattklubben kan mitt beteende skifta beroende på vem jag är med då man fungerar olika i olika sammanhang. Det beror också på stämningen och mitt humör den kvällen. Men oftast är jag den som hälsar glatt på allt och alla. Tycker mer om att socialisera än att dansa.. Kommer ofta igång senare än alla andra vilket gör att jag oftast är den som vill vara kvar till stängning och blir besviken när någon säger att den vill dra hem tidigare.

På café eller resturang är jag den som velar i flera minuter över vad jag ska beställa och lyckas 9 av 10 gånger välja fel. Jag älskar att spendera tid tillsammans med vänner på en resturang eller café vilket resulterar i att folk nästan alltid får bära ut mig då jag inte vill lämna stället. Kan verkligen sitta i flera timmar utan problem.
I matbutiker måste jag veta vad jag ska köpa innan för annars kommer jag inte ut på ett bra tag. Beslutångesten där ska vi inte ens snacka om. Mina föräldrar brukar säga att det blir dubbelt så dyrt när jag är med på storhandlingarna då jag älskar att prova nya saker och ha mycket att välja på vilket resulterar i att jag brukar lägga ner x antal saker i vagnen på vägen.

I klädbutiker är jag knappt då jag oftast handlar på nätet. Men när jag väl är där är det mest för att fördriva tid och jag brukar mestadels vara den som hänger hack i häl efter kompisen. Dumt nog är de dessa gånger jag råkar få med mig något hem. När jag har pengar och väl åkt ner för att shoppa är jag dock väldigt noga i mina beslut och köper bara det jag verkligen vill ha.
På morgonen vill jag ha tid. Tid till att fixa i ordningen en god frukost och att fixa sig utan att behöva slänga på något man känner obekväm i för att man har två minuter på sig att hinna till bussen. Min dag är verkligen förstörd om jag måste stressa. så försöker att alltid ha 1h-1 och en halv timme på mig innan skolan även om jag skulle kunna bli klar på hälften av tiden.

På kvällen är jag ofta rastlös och full med energi vilket gör att det är då jag är mest produktiv men det är även då min hjärna går på högvarv.
I ett förhållande har jag aldrig varit då jag har mina ofrivilligt höga murar dessutom är jag vattuman hehe dvs en person som har svårt för att binda sig. Väl i ett förhållande måste jag få vara min egna person. Jag måste få göra och vara det jag vill. Skulle aldrig kunna vara med någon som som sätter spärrar. Tillit är viktigaste. Jag behöver kunna lita på personen och känna att personen kan lita på mig.

I skolan är jag den som har lätt för mig men som inte tar vara på det så mycket som jag borde. Var verkligen så motiverad i ettan och saknar det drivet. Dock klarar jag skolan utan problem men det är surt att veta att man skulle kunna glida in på sin drömutbildning på en räkmacka om man bara hade satsat allt. Dock måste man se till sitt eget mående också. För prestationsångesten jag hade gällande skolan i ettan var inte att leka med då jag kunde bryta ihop om jag fick ett C. Idag har jag en betydligt lägre press på mig själv även om jag fortfarande har samma mål. Men jag vet att det finns mer än en väg dit och mitt mående är faktiskt snäppet viktigare än toppbetyg.
Om fem år är jag 23 år gammal, får åldersnoja bar av att se den siffran.. Men då pluggar jag förhoppningsvis på en skola längre ner i landet eller så har jag lyckats med något helt annat. Här är jag inte kvar i alla fall. Då har något gått riktigt snett.

Om tio år är jag utbildad och arbetar med något som jag verkligen brinner för. Förmodligen har jag börjat tänka på ett nytt kapitel i livet dvs familj om det finns någon man med i bilden.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Här har det ekat tomt, förlåt för det. Sen senast har jag varit på SACO-mässan och blivit ännu mer förvirrad över framtiden. Skulle nog behöva klona mig då jag vill göra allt och vara överallt.

Igår var det i alla fall dags för första utgången på flera månader. Hade faktiskt glömt hur kul det är fixa sig, föra med sina vänner och sedan dra ut för att träffa folk. Vigiland gästade även dock befann jag mig ändå vid schlagerbaren ca hela kvällen. Dagens planer är oklara, ska i alla fall försöka göra lite nytta. Typ som att städa mitt rum och plugga. I alla fall försöka, som sagt.

Likes

Comments

View tracker

Vaknade upp bredvid en fin imorse innan jag blev upphämtad av Felicia för att köpa det sista inför dagens brunch. Om det är något vi kan bra så är det brunch. Vår lilla tradition som jag absolut inte klagar på.. Fick dessutom ett samtal som gjorde mig riktigt glad så att jag fick en bra start på dagen var det inget snack om. När de drog har jag tagit en promenad och kollat på Mordern Family. Nu vankas plugg och senare ytterligare en promenad samt PH-mys. Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Igår blev det en middag på Indigo tillsammans med Bagge och Emma vilket var riktigt mysigt. Älskar verkligen sån typ av mat. Dagens planer är att ta en promenad, köra spinning och träffa en fin. Skulle behöva få lite plugg gjort också. Får se hur det blir med det. Imorgon är jag ledig och då vankas brunch med Pernilla och Felicia. Vår lilla tradition på studiedagar. Hoppas ni får en bra dag och se till att krama om era pappor nu på farsdag <3

Likes

Comments

Efter en skön sovmorgon började jag dagen med en promenad då det var så fint väder ute. Lyssnade på ett avsnitt av Michaela och Dashas podd som jag saknat så mycket. Brukade alltid gå långpromenader på kvällarna och lyssna på avsnitt efter avsnitt men nu har det blivit mindre eftersom att det är så himla kallt.

När jag kom hem kom Bagge över för brunch. Verkligen bland det bästa jag vet. Nu ligger vi i sängen med matkoma framför en film. Här ligger vi nog ett bra tag till. Ikväll vankas middag på Jensen.

Likes

Comments

Hej på er! Imorse vaknade jag upp bredvid en bra med ett mindre bra besked om vem som vann presidentvalet i USA. Verkligen så surt. Var ledig idag men då morgondagen består av seminarium, debatt och prov så blev det plugg all day long. Fick dock sällskap av Natta så det underlättade lite. Nu ligger jag i sängen och läser igenom mina sammanfattningar samtidigt som jag kikar lite på weheartit. Drömmar vs reality så att säga.

Likes

Comments

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Behöver en ny pälsjacka inför vinters utgångar och festligheter. Älskar den nya trenden med mixade färger men är även riktigt sugen på en mörkgrön. De över är från Kenzas märke Ivy Revel.

Likes

Comments

Fin plugg hög man samlat ihop under de senaste veckorna. Den måste jag tyvärr ta tag i nu och fortsätta med resterande delar av dagen och för att inte tala om veckan. Känner verkligen att det är dags att ta tag i livet nu.

Likes

Comments

Var hemma i Västerås igen vid sex igår. Då hann en middag slinka ner innan jag åkte hem till en fin där jag spenderade natten. Idag kom jag hem runt ett och sen dess har plugg stått på schemat. Sen hur mycket som blivit gjort är en annan femma. Ska i alla fall se till att få svenskan klar innan jag beger mig mot bagge för myshäng. Vill inte spendera en söndag och ett avslutat lov ensam. Speciellt inte med plugg som enda sällskap. Hoppas ni haft ett bra lov!

Likes

Comments

Var ingen nöjesresa det här direkt utan det var en begravning som var själva syftet med resan. Den var idag och efter den har vi bilat tillbaka till Umeå där vi nyss checkat in på hotellet. Ska nog ner och käka något innan det är dags att sova och för att imorgon bege sig hem mot Västerås igen.

Vila i frid <3

Likes

Comments