Header

Den 23 mars 07:50 var det dags för avfärd mot London

Vi hyrde en studio vid Hyde park vilket var perfekt då det var nära till allt, låg i ett fint område och dessutom var priset riktigt bra.

Den första dagen hände det inte så mycket men mot kvällen mötte vi upp de andra tjejerna för att fira Bagge med middag. Efteråt förade vi och drog vidare för att upptäcka Londons nattliv

På torsdagen testade vi på Toy´s room och på fredagen blev det Libertine.

Shoppade lite i centrala London men även på shoppingmallen Westfield

Tog en paus i shoppingen och strosandes med en god brushetta på en italiensk resturang

Den sista dagen hade vi en del tid att döda innan det var dags att åka vidare mot flygplatsen. Det resulterade i en brunch på Farm Girl i Notting Hill.

Avslutade Londonbesöket med en latte på en uteservering innan det var dags att bege sig mot flygplatsen och åka hemåt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Gått på 100-dagars festen för att fira att vi treor har mindre än 100 dagar kvar (!!!)

Åkt skidor i Romme med Thom och druckit varm choklad i toppstugan

Förlåt för min frånvaro men mitt liv är inte så intressant för tillfället. Jobbar, går i skolan, pluggar osv. Ska försöka komma igång igen i och med att jag åker till London nästa vecka (!!). Behöver verkligen den här resan just precis nu. Tror att den kommer att bli riktigt bra.

Likes

Comments

Ätit sushi med Lovisa

Ätit semla och shoppat, b.la utsvängda kosytumbyxor

Ätit på Pinchos och kollat på bio med Thom

Hej på er! Var ett tag sen jag skrev här men livet kom emellan så att säga. Av de dagar som passerat av lovet sen senast har jag jobbat, träffat Lovisa och ätit sushi och kollat på bio och ätit på Pinchos med Thom. Idag är det dags för min första studentfest, närmare bestämt 100-dagarsfesten. För vet ni vad? Jag är inte längre än av dem som har flera hundra dagar kvar!

Likes

Comments

Contains affiliate links

​"Jag ska inte köpa något nu bara för att fått lön" intalar jag mig själv i början av varje månad men ändå råkar något alltid klickas hem. Denna gång blev det b.la denna jacka från Ivy Revel. Älskar gulddetaljerna..

Likes

Comments

1. Hur gammal är du?

Jag är en nybliven nittonåring.

2. Hur gammal känner du dig?

Jag har alltid känt mig äldre än vad jag är och de flesta antar att jag är äldre. Ibland känner jag mig som en vilsen 15-åring som ingen tar på allvar medan jag oftast känner mig som 20+ som fastnat i livet.

3. Var bor du?

Just nu bor jag i staden Västerås men förhoppningsvis gör jag inte det längre än ett och ett halvt år till.

4. Vad har du gjort i dag?

Idag vaknade jag upp bredvid Thom innan jag begav mig mot jobbet och sedan dess har jag endast försökt skrapa ihop ord till min svenskuppgift.

5. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?

Tycker verkligen att varje årstid har sin charm. Dock är vintern alldeles för lång och kall för min smak. Men om jag bara får välja en skulle jag nog säga våren eller sommaren. Alla människor börjar vakna till liv, uteserveringarna öppnas och fylls på, solen börjar visa sig allt oftare. Ni förstår.

6. Är du beroende av någonting?

Nej det skulle jag nog inte påstå, min mobil kanske? Tragiskt nog.

7. Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig?

1. Jag gråter nästan aldrig. Om någon skulle fråga mig när jag grät senast skulle jag behöva tänka till riktigt ordentligt. Vet inte varför jag är så då jag alltid varit så. Antar att det har med att jag inte vill visa mig svag.

2. Jag är väldigt målmedveten. Ett exempel på det är att jag redan när jag sökte gymnasium visste exakt vad jag ville bli, vilket högskoleprogram jag ville läsa och på vilken högskola jag skulle läsa. Pratade med en kille från Lund på gymnasiemässan varpå han frågade om jag hade kollat på andra alternativ varpå jag svarade att det antingen var Lund eller Göteborg annars får det kvitta.

3. Det leder in på punkt nummer 3. Jag har så himla svårt över att känna mig nöjd. Det är som att jag alltid förväntar mig att det skulle kunna vara bättre. Exempel på det är t.ex mitt val av gymnasium, har hela tiden tänkt hur annorlunda allt hade varit om jag valt en större skola. Har en vision om hur allting hade varit så mycket bättre. Dock är så nöjd med mitt val av program och över de vänner jag har fått. Men det sitter liksom alltid i bakhuvudet, speciellt nu i studenttider. Andra exempel är mina betyg, mina prestationer osv.

8. Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?

I Sverige skulle jag vilja befinna mig i mitt älskade Göteborg som jag har sådan abstinens efter. I Europa skulle jag vilja befinna mig på Londons, Barcelonas eller Paris gator. Och i världen skulle jag vilja befinna mig i Thailand, Bali eller Australien.

9. Vad är du på för humör just nu?

Just nu är jag rätt sliten och stressad skulle jag vilja säga. Känner mig stressad över allting som ligger och väntar på att bli gjort. Det är jobbpass som ska bli avklarade, det är inlämningar som ska skickas in och det är träningspass som behöver bli gjorda. Dessutom vill jag hinna med att träffa mina vänner och Thom. Vet liksom inte hur jag ska hinna med allt och det gör mig så himla stressad. Vill prioritera allt. Ge allt lika mycket tid och energi.

10. Vilket är ditt favoritgodis?

Choklad alla dagar i veckan.

11. Vilken är din favoritaffär?

Handlar verkligen så sällan i butiker men skulle nog vilja säga Zara. Synd att det inte finns här hemma.

12. Är du morgon- eller kvällsmänniska?

Båda och. Beror på hur min dygnsrytm ser ut. Kan vara relativt morgonpigg om jag gått upp i tid under en längre tid men generellt så är jag en kvällsmänniska som har svårt för att varva ner och gå och lägga sig.

13. Har du blivit sydd någon gång?

Nej, eller blev sydd när jag opererade min fotled om det räknas. Annars inte.

14. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?

Thom som köpte rosor till mig på alla hjärtans dag skulle jag nog säga.

15. Är du blyg?

Både ja och nej. Beror på sammanhanget. Kan ha väldigt svårt för att ta för mig när jag inte känner att jag har något att tillföra. Annars pratar jag gärna, kanske lite för mycket.

16. Vad heter du i andra namn?

Magdalena.

17. Vill du gifta dig?

Ja och nej. Vill gifta mig för allt runt omkring med möhippor, bröllopsplaneringar osv. Men själva giftermålet är väll inget jag värderar just nu. Oavsett vad så är det låååångt framåt i tiden.

18. Har du något smeknamn?

Mos, vill säga att det hände innan PH-mos men tyvärr inte. I´m a copycat.

Likes

Comments

Igår kväll kom Pernilla förbi mig efter att hon slutat. Vi åt mat, fixade oss ihop och drack lite drinkar innan vi tog bussen när på stan och satte oss på Tacobar för ytterligare en drink. Sedan fick vi skjuts till skolfesten som började dö ut men som vi vände till något riktigt kul som resulterade i att jag inte landade i sängen förrän vid fyra inatt. Idag vaknade jag upp bredvid mina fina. Vi tog oss inte upp ur sängen förrän vid två och sedan dess har jag endast försökt bli en människa igen. Det lär jag bli om jag ska skriva klart min svenskaanlays och orka jobba imorgon. Saknar när lov endast bestod av ledighet.

Likes

Comments

En favoritjacka som tyvärr inte kommer till användning så ofta som den borde

Likes

Comments

Gårdagens planer blev lite röriga så blev inte riktigt som planerat. Spenderade kvällen med mitt Gymnasiearbete innan jag fick sällskap av Emma. Senare åkte vi och hämtade Thom som sov kvar. Idag fick jag min efterlängtade sovmorgon. Var så längesedan jag fick sova ut utan att ha någon tid att passa. Han drog runt ett och sedan dess har jag tagit en powerwalk förbi ICA där jag fick med mig en ELLE-tidning som jag just nu bläddrar igen. Senare kommer Pernilla förbi för fix och drinkar innan vi drar vidare mot en skolfest. Hoppas ni får en bra lördag!

Likes

Comments

Vet inte om ni har märkt det men har försökt att använda mig mer utav min kamera för att förbättra kvalitén på bilderna. Men här är ett utdrag från de senaste fotona från min mobil.

Från gårdagens PW

Selfies på skoltoan

Från när vi gjorde våra nedräkningslappar

Likes

Comments

Contains affiliate links

Fredag, lönen har rullat in kontot, solen lyser och jag har fått sportlov! En bra dag helt enkelt. Slutade tidigt idag och sen dess har jag skrivit på mitt gymnasiearbete som aldrig får ett slut. Verkligen så det känns just nu, finns ingen ände på det. Kvällens planer är oklara men den kommer i alla fall att spenderas tillsammans med Alva och Bagge. Var längesen jag träffade dem så det ska bli kul. Hoppas ni får en bra fredag!

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw