Header

Gårdagens planer blev lite röriga så blev inte riktigt som planerat. Spenderade kvällen med mitt Gymnasiearbete innan jag fick sällskap av Emma. Senare åkte vi och hämtade Thom som sov kvar. Idag fick jag min efterlängtade sovmorgon. Var så längesedan jag fick sova ut utan att ha någon tid att passa. Han drog runt ett och sedan dess har jag tagit en powerwalk förbi ICA där jag fick med mig en ELLE-tidning som jag just nu bläddrar igen. Senare kommer Pernilla förbi för fix och drinkar innan vi drar vidare mot en skolfest. Hoppas ni får en bra lördag!

Likes

Comments

Vet inte om ni har märkt det men har försökt att använda mig mer utav min kamera för att förbättra kvalitén på bilderna. Men här är ett utdrag från de senaste fotona från min mobil.

Från gårdagens PW

Selfies på skoltoan

Från när vi gjorde våra nedräkningslappar

Likes

Comments

Contains affiliate links

Fredag, lönen har rullat in kontot, solen lyser och jag har fått sportlov! En bra dag helt enkelt. Slutade tidigt idag och sen dess har jag skrivit på mitt gymnasiearbete som aldrig får ett slut. Verkligen så det känns just nu, finns ingen ände på det. Kvällens planer är oklara men den kommer i alla fall att spenderas tillsammans med Alva och Bagge. Var längesen jag träffade dem så det ska bli kul. Hoppas ni får en bra fredag!

Likes

Comments

Idag vaknade jag upp alldeles för sent bredvid min fina. Tog mig sedan till skolan för att kriga igenom veckans längsta dag. Väl hemma begav jag mig ut i det fina vädret för en powerwalk förbi ICA där jag hämtade ut min studentklänning som ni ser lite av i inlägget under. Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt, kanske skriva lite på min diktanalys. Imorgon är det fredag, lönen rullar in på kontot och jag får mitt efterlängtade sportlov. Kan det bli bättre?

Likes

Comments

En liten smygtitt på min studentklänning som jag hämtade ut idag. Så fin.

Likes

Comments

SPORTLOV

Närmast på listan står sportlov som inträffar redan på fredag. Ska bli så skönt med en veckas paus och dessutom är lite festligheter inplanerade. B.la 100dagarsfesten.

LONDON

Om nästan exakt en månad befinner jag mig i London. Som jag längtar. Behöver verkligen resa just nu.

VÅR OCH UTESERVERINGAR

Behöver jag ens förklara mig? Allt blir så mycket bättre.

STUDENTEN

Kan inte fatta att det endast är 3 månader kvar när vi kommer tillbaka efter lovet. Att jag då aldrig mer är en av dem "som har flera hundra dagar kvar". Beställde faktiskt hem min studentklänning igår. Den är så fin.

Likes

Comments

Ännu en tisdag avklarad och en dag närmare helg och sportlov. Det behövs verkligen kan jag ju säga. Idag slutade jag egentligen vid ett men kom inte hem förrän nu då vi hade en extra lektion och gjorde "100 dagar kvar till studenten" lappar. När jag kom hem gjorde jag iordning en hallon och mango smoothie som jag just nu smuttar på. Resterande delar av dagen kommer bestå av plugg och ett träningspass.

Likes

Comments

Denna dag började riktigt dåligt. Ingenting var snyggt, ingenting var kul och ingenting var motiverande. Allt var bara fel. Vet faktiskt inte riktigt vad det var som fick mig att sätta mig på bussen mot skolan men ger mig själv en guldstjärna för det idag. Kämpade mig igenom dagen för att sedan kramas med min finaste. Bästa botemedlet mot dåliga dagar. Han drog för ett tag sedan så nu ska jag dricka lite kaffe och kolla lite bloggar innan jag beger mig mot gymmet för ett pass med Emma. Hoppas er måndag varit bättre än min!

Likes

Comments

Kärlek och killar är lite som kläder. Ibland kan man känna ett sådant sug efter något nytt och man beger sig ut för att söka efter nya plagg att förnya garderoben med. Man blickar runt, prövar, hänger tillbaka och några plagg får hänga med hem. Det känns bra ett tag med nytt. Det är spännande och man får en liten självförtroendeboost på köpet. Men efter ett tag inser man att köpen var rätt onödiga ändå. Ena tröjan satt ju faktiskt inte så bra och grönt är ju faktiskt inte riktigt min färg och så hamnar plaggen längst in bland de andra bortglömda plaggen.

Vissa killar är som den finaste klänningen man äger. Den där som är finast av alla. Så fin att den endast kom till användning en gång. Och oavsett om man skulle vilja bära den flera gånger så vet man att den endast passade till just det tillfället. Men trots det skadar det ju aldrig att beundra den och tänka tillbaka på hur allting var.

Och så finns det killar som är som favorittröjan som man skulle bära varje dag om man själv fick bestämma. Den där tröjan som är både snygg och skön. Den som man vet kommer få en plats i garderoben även om den blir sliten och det uppstår hål. Även om folk kommenterar att det kanske är dags att slänga den vägrar man. Den är ju trots allt ens favorit, och favorittröjan håller man extra hårt i.

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw