Denizia, Denizias utväckling!, En Helt Vanlig Vardag!, Kärlek!

Ett par månaders sen ja skrev eller om de va bara en månad jag vet inte men snart är de höst och sommaren är ledsen nog slut snart och vinter året är påväg.
Denizia är 6 månader och en halv år kvar tills hon fyller 1 och 4-3 månader snart är de julafton 🙌🏻 henens första jul.
Just nu sover hon och ja ligger och vilar i soffan och ska kolla på någon random film som ja bara tryckte på och bara få slockna ögonen en skvätt.
Min sommar har varit jävligt bra men mycke jävligt dåligt också. Men försöka skita i de och köra mitt race och lära sig att ge fan i och ta tillbaka folk som inte är värda smutsen under dina skor.
Men man är för snäll och tänker alltid " den har nog växt upp"
Nej en sån / sånna människor växer aldrig upp.
Nu film och sedan göra någon mat för hungrig är ja. 🙌🏻
Hoppas ni har haft en super din sommar och framför allt en fin dag ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kärlek!, Först Fräna Grejen Sen Bryr Vi Oss!

Fint väder i lördags och de fick bli en bil fylla med vänner. Sen avslutades kvällen med hejbaberia.
Sen blev de söndag och sen måndag packade bilen och vi hade 2 årsdag.
Så vi tog impalan ner till smögen för åh fira att för 2 års sen träffades vi igen efter många år.
Vi va tsm för 10 år sen men gjorde slut för ja va för "liten" haha va typ 14 och han 18 så förstår för honom men han sa redan då att våran tid kommer och vi kommer bli tillsammans igen. Fast ja trodde honom såklart inte men så blev de. Varit kär i honom i alla år. Och de har varit min första störta kärlek och alltid haft ögonen för Robin. Fast vi har varit super bra vänner till och med bästa vänner så han har alltid stått mig nära men tjejer han har haft har inte till låtit oss umgås eller ses för svartsjuka inblandad och ingen vet förens typ för 2 år sen att vi har varit tillsammans men som sagt både ja och Robin har alltid haft något för varandra för varje gång vi har sätts så har de alltid varit hoppa upp i hans famn med kram och alltid tittat lite extra på varandra 😉
Men när vi träffades igen.
Mitt ex och kusinen och min FD barndomskompis kille skulle ut och supa någonstans i bonnehöla. Så va ja chaffis för ja och A (kallar vi henne nu) hade inget åh göra och ja drack inte så mycke på den tiden så ja körde mest och hade kusinens impala.
Sen ringer min telefon jag och A va påväg till stan och ragga runt medans hon tog sig ett glas!
Grabben E ringer och frågar va jag gör och sa vad ja gjorde och han sa
Ja men kom upp till D då.
Självklart blev ja sådär nja vilka är där då? (Törrt med bara 2 personer som dricker tänkte jag)
E: nej de är jag D och mård.
Jag tittar på A och sa ah men en cigg då så kom ner.
Alla kom ner och de började pirra i hela magen på mig när jag såg Robin och fy i helvete va snygg han va 😍
(Har även bilder från den kvällen men tyvärr inte denna telefonen )
Jag pratar med D och E medans Robin pratar med A och självklart blev ja svartsjuk men frågade A om ja skulle blanda en grogg te henne och hon fortsätter små flörta med Robin och ja tänker äsch aja ja har min kille så skitsamma.
Sen går vi upp och ja sitter mitt i mot Robin och tar kort på honom och la ut så snap sen säger han.
Han: tror inte du vågar sitta bredvid mig.
Jag: iskall öh jo men faktiskt.
Så satte mig bredvid honom och han säger.
Han: Mmh men tror inte du vågar sitta i mitt knä.
Och ja blev helt röd och bara nej nu räcker de. Fast jag ville mer än något annat men sen gick vi in i sov rummet och ja berättade de ja hade hört om Robins ex medans som va tsm och grejer så Vi satt och pratade om de Och sen ringde min dåvarande kille och ville ha skjuts till ett annat ställe så jag drar med mig Robin och A ifrån D och E (taskig som jag va😜) men ville ta med Robin för passa på och gå min bästa vän tillbaka.
Så hämtade och körde dom sen ringde brorsan och fixade chaffis och ville ha bilen men då fixade ja så jag och Robin fick bli med ut och A skulle körs sin kille dom min dåvarande och hon drack bara en så den hade gått ut för längesen ur kroppen. Så vi släppte av henne och hämtade chaffisen och hans brud sen in te stan hämtade Broschan och hans fru så fick sista i knä på Robin och då blev ja helt te mig och blev dygn kär😍 men kunde inte göra något eftersom ja hade redan en. Men vi åkte te Herrhagen och hämtade 2 till och sen fick ja sitta i hans knä hela tiden och vi sjöng och dansade och hade allmänt roligt och va nära pussade varandra hela tiden men visste inte om någon av oss ville men hela bilen trodde att vi hade pussas men så va de ikke!
Sen åkte Vi te Shell och gick Ut och rökte och tölade med alla fölk sen säger Robin att får ja prata med dig.
Mitt hjärta bullrade rätt stenhård för på något sätt visste ja va han skulle säga men trodde de va bara något önsketänkande!
Sen blev min brors fru så fruktansvärt nyfiken och Robin bara ja skiter IT för ja kan lika gärna sägs de här och nu bland alla folk. Och ja bara nej NEJ NEJ NEJ! 😳
Och då kläcker han ur sig att ja har varit kär i den sen första gången Vi va tillsammans men du va tillsammans med J hela tiden och ja har bara väntat men haft någon brud bara för tillfälle och ja blev alldeles röd i hela ansiktet och sa ingenting sen sa han ah bara så du vet så älskar jag dig. Men trodde bara de va fylle snack🤔
Sen satte alla sig i bilen och jag i Robins knä och åkte runt i stan och då ringde en kille som va kär i mig och skrev att varför i helvete är du med Robin mård för😡
Och han hade bott hos Robin och hans ex och dom hade hållt på medans Robin låg och sov och jobbade och grejer. 😷
Så Robin skrev till honom att du och ta C för Madde är min. 😍 men trodde fortfarande att de va fylle snack.
Sen åkte vi te en fest. Och där satt han och ja ute och pratade om allt och sen sa ja haha ja döööör 😂
Avbröt Robin och bara får ja kyssa dig? Han bara ja alltså du avgör eftersom du har ett förhållande så ja vill inte tvinga dig på något. (Mådde dåligt i de förhållandet och kom aldrig ur de)
Så kysste honom och hela världen stannade.
Att få känna hans läppar va de underbaraste jag någonsin känt och hade saknat de så fruktansvärt mycket och ville bara ha den killen igen. De va ju blött i gräset och vi blev dränkta av öl så vi ringde till hans kompis alltså corti så han fick hämta oss och vi fick upp mot vägen så han skulle se oss och Robin lyste upp mig och började pussa mig😍 och sen kom corti och han vart chockad när han såg oss tillsammans🤣
Så han körde hos te Robin och efter 2 minuter så står de 3/4 bilar ish utanför Robin och skulle slå ner honom för han som ringde och frågade varför ja va med robin🤣 men sen när folket fattade att de va deras vän så jagade dom han K i stället och undrar varför i helvete dom skulle gå på Robin. Sen åkte corti hem och ja stannade hos Robin och vi låg och pratade sen åkte ja hem och Robin sa tror du fortfarande inte på mig? Och de gjorde ja inte men då skulle han ringa mig på möran och de gjorde han. Medans ja låg bredvid mitt ex och låg och sov -.- klapp trä🤦🏼‍♀️
Fredag allt detta hände och lördag va nästa dag.
Sen kom Robin och hämtade mig så vi åkte till hans syster och va där sen sov ja en kompis S sen måndag åkte ja Robin och s till bergvik och kollade då fick ja ett surt telefon samtal av J att ja va tvungen hem och städa?
Fuck no!
Robin sa att ja hade några månader att göra slut med J efter som vi hade varit tillsammans i 5 år men ja sa ge mig måndag så är ja din sen.
Åkte hem packade och s hade sin moped redo. J kom hem och ja gjorde slut med honom sen åkte ja te S sov hos henne och skrev med Robin och han skrev om du älskar mig så kommer du till (hans syster) 7 på morgonen.
Och ja ställde klockan.
6 blev klockan och ja kom hem te honom prick 7 och sen dess har ja och han varit. Och de är något ja absolut inte ångrar.
Han är de bästa som har hänt mig. Och ja verkligen älskar honom.
Så i måndags 17 juli åkte Vi ner te smögen och tog en semester och åkte hem igår onsdag.

Likes

Comments

Dagens planer, Mina Jävla Maträtter!, Först Fräna Grejen Sen Bryr Vi Oss!

Badade lillan efter ja gav henne gröt (självklart badade ja henne en timme efter gröten)
Sen ringde Robins syster och ville ha sällskap så tog med mig Appel tvn till henne eftersom Vi använder inte den just nu så hon hade något och titta på medans hennes dotter sov.
Så åkte in runt halv 9 åkte 12 va hemma halv ett sen somnade vi inte förens 4 och vaknade 11 igen.
Så ska strax åka in te bolaget och köpa lite för kvällens bravader och sen hem och sova för ska på midda runt 7 för oss som inte va bjudna på möhippan! Så vi får göra en egen möhippa.
Sen efter de drar ja vidare för då är Robin och corti kommer till stan och där drar vi en spontanare. Vet inte alls vart vi ska eller ska göra. Ända vi vet att de är bilträff men de ville inte vi gå på utan vi kollar när dom kör crusningen i stan runt 10. Så, så är planen typ.
Och någon krog blir de inte heller för den delen.
Ska bara vänta tills mamsen kommer tillbaka så Denizia får stanna hemma och sen köpa de där sen mysa lite sen får man göra sig iordning och sova jämt någon minut.
Soligt väder är de i allafall!
Och de är positivt

Likes

Comments

Kärlek!

Väckte Robin vid 10 och sen duschade vi och gjorde oss iordning sen upp och åka till stan sen åkte vi en sväng till sjukhuset.
Robins syrra låg där med sin dotter men hon mår bra som tur är med va där en stund sen åkte vi hem och morsan va hemma äntligen. (Dom har varit på kusten en vecka)
Och gissa en som vart gla 😅
Så dom hade köpt med mer glasballonger så bara sätta upp i hennes rum och även köpa hem mer 🙌🏻
Tycker dom är otroligt vackra.
Just nu sover hon och de va kämpigt att få henne sova men till slut somnade hon. Och vaknar till och från -.- för alla ska promt väcka henne!!!!
Så får nog strax gå ner så hon får sova i lugn och ro.
Men Robin är nere och sover en stund så han kommer nog upp snart igen och hjälper mig för hon blir så knölig när hon är så trött.
Men men så är de ju, dom är i den åldern ja vet men tråkigt för henne att hon aldrig får sova ut direkt så.
Men nu vaknade hon så får hålla henne sällskap!

Likes

Comments

Dagens planer

04:53!
Trodde hon drev med mig -.-
Bara upp och göra mat och mata henne sen in och lägga sig men tror ni ja va trött?
Nääää tror inte de du!
Somnade halv 7 -.- och hon gnällde te till och från halv 7 till halv 9 så sova fick jag till slut.
Visst är man trött men skulle nog vara tröttare om ja gick upp i morse och tog upp henne.
Hon drömde ju ändå när hon gnydde så lika bra att inte väcka henne. Sen vaknade och då skrattade hon och lekte med gosedjuren i sängen ❤️
Och där hade vi min tös igen ❤️
Underbart de är när man får vakna av skratt på möran.
Men nu har hon fått mat igen så lite senare får de bli gröt och sen göra sig iordning för man ska ju på kalas i dag tydligen.
Men godmorgon på er👍🏼

Likes

Comments

En Helt Vanlig Vardag!

Efter förra inlägget så köpte richard och syrran med likör 43 och mjölk🙈 så vi tog 2 glas sen åkte drog vi till gapern och badade (nykter chaffis självklart)
Sen drog vi hem och bara tog de lugnt mestadels och nu sitter vi här nere för Denizia vägrade somna eller ah hon somnade där men sov kanske bara en halv timma för syrrans son fick något utbrott och började skrika och grejer så självklart vaknade hon och varit gnölig sen dess och vi fick gå ner till slut för övertrött va hon❤️
Så nu blir de nog film och mys med mig och grabben💏

Likes

Comments

Kärlek!, Denizias utväckling!, Dagens planer

Robins natt men vaknade 9 ändå så fick inte så mycke sovmorgon för de.
Men han gick och la sig när ja gick upp så gav lillan gröt och gjorde henne iordning och sedan gick vi upp till dom andra och då blev allt så stressigt för dom skulle till Filipstad och kolla på kalkvattnet så ner och hämta mössa och tröja till lillan men då va Robin uppe igen och han gjorde även iordning sig så vi åkte dit gick runt i skogen och sen kalksjön och de va vackert men tror de blir finare om man åker dit mer mot våren för nu va de jätte lite👇🏼

👆🏼
Ni ser ju? Förr va de mycke mer än så.
Efter de åkte vi hem och åt grillat och nu ligger Denizia och sover ÄNTLIGEN.
hon sov bara en liten stund förut påväg upp Mot Filipstad sen va hon vaken hela tiden till och med hem vägen va hon vaken. Så nu va de skönt att hon somnade.
Dagen har iallafall varit jävligt skönt eftersom vi promenerade en hel del!
Kommer söve gött ikväll 👏🏻

Likes

Comments

Denizia, En Helt Vanlig Vardag!

Väckte Robin kl 10 men han somnade om fick fick vecka honom halv 1 igen-.-
Hoppade in i duschen och sen gjorde mig iordning och sen kom corti förbi då tog vi en promenad och självklart började de duggregna så vi gick tillbaka och sen när vi va nästan hemma så spööööö regnade.
Onödig dusch? yaaaas!
Kom in va inne en stund sen gick vi upp åt mat och sen gick vi ner och tog hål i cortis öra sen åkte han hem och vi har bara mest av dels suttit här och bara glott på tvn, dator och telefon.
Denizia sov en stund och vaknade 8 så väldigt skönt med lite ensam tid!
men sen vaknade hon och fick gröt och ska snart sova igen när hon börjar bli trött självklart.
Robins natt SKÖÖÖÖNT!
Och vi har även planera att på lärda blir de utgång med Robin och corti och kanske Robins syster. Men en riktig jävla spontanare ska vi göra.
Tror de kommer bli en aaas najs kväll ändå👋🏻
Men umgås lite med lillan och sedan lägga henne sen film och mysa.

Likes

Comments

Kärlek!

Ni som har barn eller stressigt eller va fan som helst!
Va gör ni för att koppla av och bara få ah? Hitta inget bättre ord än koppla av haha!
Men ja har hittat ett sätt som är fruktansvärt bra och så avkopplande och de är måla!
Måla och känna lugnet faktiskt och de har hjälp mig mycke när ja måste varva ner så sätter ja mig eller ligger ner på soffan och målar, bara för och koppla av.
Här är några ja har gjort och ingenting ja har köpt för riktiga pengar! (BIGNO) de är bonus pengar eller va fan de är och dom som är vita har ja inte på börjat än utan tyckte dom va fina målar en färg så den inte kostar pengar och ja kan måla den en annan dag! Ett tips🙏🏻

Likes

Comments

Denizia, Denizias utväckling!, En Helt Vanlig Vardag!

Kollade på film igår sen gick ja och la mig efter ja matade lillan igår runt 1 och hon vaknade halv 8 faktiskt 🙏🏻
Så hoppas de fortsätter så 🙏🏻
Men gav henne mat igen och hon somnade hon men vaknade runt halv 9 igen.
Men nu sitter vi i vardagsrummet och kollar på tv ska strax klä på henne och jag ska försöka duscha men får vänta tills Robin vaknar så inte hon slår sig eller något.
Men hon leker och jag kollar lite på telefon och försöka sparka igång denna dag också🙌🏻
Men godmorgon iallafall.

Likes

Comments

Hann åh diska och plocka undan sen kom Robins syster med hennes dotter och sen kom Robin kompis förbi.
Så bara suttit här och Denizia somnade en stund sen efter Robin syster hade åkt men sov kanske en halv timma sen va hon vaken igen -.-
Men nu fick de bli spjälsängen och ah hon kommer vakna så många gånger under natten men måste vänja henne!
Vill inte ha på mitt samvete att hon kommer trilla ur sängen och den är snuskig hög och bättre att göra såhär innan som sagt de blir för sent!
Och gnällde lite men nu är de rätt tyst i hennes rum så ska mata henne innan ja går och lägger mig.
Men ska försöka hitta någon bra serie och följa eller om ja bara ska spela lite Playstation?
Ja vet inte, har beslut ångest helt enkelt.
Trött och kom precis på att ja måste vattna dom där jävla blommorna. Men ja åker inte?
Hämtar oliver käkar dom och vattnar blommorna i mörrn godnatt🙌🏻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Somnade när ja satte igång en film så somnade jag och Denizia en sväng sen åkte vi till Skattkärr tog oss en lång promenad med Denizia, Robins syster och hennes dotter och även en gemensam vän hänkade på också.
Sen gick vi upp till honom och satt där i några timmar och nu åkte vi hem för börjar bli hungrig och måste diska och städa undan lite.
Denizia ligger på golvet och kravlar runt och vänder sig om och kollar samtidigt på svampbob.
Vädret är på topp!
Och de finns inte så mycke och göra åh de suger👎🏼
Men nu städa undan och diska undan sen göra Mat🙌🏻

Dom där 2💙
Att få spendera dagarna med den där killen är nog de underbaraste💙

Likes

Comments

Mitt natt igår och då vaknade Denizia flera gånger och till och med vägrade somna så en annan låg och funderade på om man skulle ta ut henne i vardagsrummet och sätta sig där så hon fick leka av sig men hon somnade men ändå gnällde. Fick gå upp halv 6 med henne!
Robin fick sova till 10!
Robins natt denna natten och nej han fick mata henne i natt och sen ge henne tutten och sen gå upp igen men då skulle hon upp och första gången hon sover i sin säng och de är alldeles för ljust för henne men ja trodde ja skulle få sova men nej!
Jämt är de typ så.
Kom inte med jävla blommor och förvänta dig att ja kommer bli happy idag? Näru.
Vem tror ni får en ikke sov morgon i morgon ?😏
Hoppas Denizia vaknar extra tidigt 😘
Godmorgon på er.

Likes

Comments

Gav henne gröt och la henne i sängen men nä för ljust eftersom hon är van vid mörker men fick ge henne välling och nu sover hon🙏🏻 hoppas hon sover hela natten.
När hon va nyfödd så va ja så fruktansvärt rädd att lägga henne själv i ett rum och jag fick en förlossningsdepression och hon fick sova emellan oss för va livrädd för spädbarnsdöd!
Kunde inte sova på flera nätter och min depression växte mer och mer! Har fortfarande depression men bearbetar än och de är riktigt tufft! Men försöker så gott de går.
Men hon somnade och nu behöver ja inte oroa mig att hon ramlar ur våran säng❤️
Nu är sover hon i inghängnat😂
Men pratar lite om dagen.
Va ju hemma en sväng oh ja och Robin spelade en sväng sen kollade vi faktiskt på film och ja somnade -.- (ovanligt) men ja somnar faktiskt alltid när ja får höra hans hjärtslag ! Sjuktjobbigt.
Sen vaknade ja igen när filmen va slut och då kollade ja på telefonen och såg att min fina vän gjorde en live och vi pratade lite där sen sa ja till Robin att ja vill åka till monique och Denizia ska med också. Men vi skulle egentligen åka och handla lite, men helt plötsligt ville han handla själv?
HAN BRUKAR oftas vilja ha med mig? Men tänkte inget mer på de förutom han körde hos till monique va där och sen kom han tillbaka och hade händerna bakom ryggen och gav mig dom här 😱😭

Förstår ni hur underbar den människan är?
Blir förälskad ❤️
Sen drog vi hem spelade lite ps4 och sen gjorde han mat och sen satte han sig vid dator och ja har mer eller mindre plockar undan och diskar lite, ska även diska mer i morgon men ville ta de lugnt nu.
Så Denizia sover, Robin spelar, snart film, MEN först!
En energidryck och en cigg🙌🏻

Likes

Comments

Åkte jämt en sväng te kusinens tjej (fru om 13dagar)
Och satt där i 2 timmar medans Robin umgick med Denizia och nu ligger hon och sover och vi lyssnar på musik och spelar ps4 och ska alldeles strax städa undan och göra iordning hennes säng för hon får börja sova där eftersom hon har sovit i våran säng i 5 månader och hon börjar nog snart rulla ur 😱
Som tur är har hon inte rullat ur men är påväg så dags att göra något nu innan de blir försent.
Och stökigt blir de efter barn och mina utbrott att hitta kläder i lördags 😎 kläder och barnleksaker öööverallt!
Men först spela slappa lite och umgås med kärleken ❤️

Likes

Comments

Efter denna natt -.-
I lördags så lämnade vi Denizia till hennes farmor för första gången för vi tänkte dra ut åh käka och dra några drinkar. (Ingabilder)

Vi åt på Harrys och Robin tog Harrys hamburgare och jag någon Ceasarsallad och kycklingen va dygn torr men resten va god men lite mat för så mycke pengar 👎🏼
Och Robin körde så ja tog självklart rosapantern 😍
Första smakade mest vatten?
Andra och så tog ja en 6:a men den smakade så fruktansvärt mycke sprit så dom gick göra om den för de va en ny bartender så därför men då va den as god sen 😍
Sen åkte vi och körde hem Robins syster och ja kanske inte skrev de vi va 4 st och inte bara jag och Robin!
Åkte hem med henne sen drog vi te stan och gled runt sen hämtade Vi Denizia runt 2 på natten för hon va ändå vaken så lika bra att ta med henne så kl 3 kom vi hem och alla somnade 🙌🏻
Igår!
blev de mest lugnt vi grillade och sånt
Och jag är de sol och måste åka och handla mat till lillan!
Och jag kanske måste till kusinens tjej (fru snart) och förklara mig för dom hade möhippa nu i lördags och livrädd att dom andra krånglar ihop de så måste förklara varför ja inte kom!
Men nu Sims godmorgon Denizia har hållt på hela natten -.- knappt någon blund alls inatt och nu sitter hon i gå stolen och skriker och tjoar och jag vid datorn !

Likes

Comments

Åkte iväg i morse och handlade lite linnen strumpor och lösögonfransar till mig och Robin ah inte lösögonfransarna direkt 😉 och sen lite större kläder till Denizia eftersom hon bara växer 😱
Sen åkte vi förbi kusinen satt där och tölade och sen hem städade och plockade iordning och Denizia somnade som en stock!
3dje natten nu och somnar utan gnäll 😮
Så fruktansvärt underbart.
Hon fick ju självklart gröt med Katrinplommon eftersom hon är hårt i magen och sen leks lite sen fick hon sova.
Just nu sitter ja och Robin i varsin soffa och han spelar dator och jag spelar de nya spelet crash som vi köpte idag.
Nostalgiiii🙌🏻
Men han håller på med mat så äta lite sen spela och se på film sen sova tjao💪🏼

Likes

Comments

Dagen efter första inlägget har vi bara varit hemma Robin har röjt undan lite gräs med trimmern runt huset och sånt ja fixade tvätten och bara lekt med Denizia sen kom Robins mamma förbi så Robin fick klippa sig och bääääm va snygg han bleeeev 🤤
Och Denizia åt lite gröt sen varit uppe hos morsan en sväng sen ner igen för vi hade tvätten där uppe så ska ta tag i den någon dag här 😪
Men vi åkte iväg och handlade förut så gick vi jämt in på rusta och köpte sånna där blommor med lampor i och satte upp Denizias glasballonger men ska ändra dom för de blev alldeles för på varandra-.-
Men blev väldigt mysigt ändå men nu har ja diskar undan och plockar tvätt och leksaker och gör lite sånt där snabbt för vi åt bara subway förut så huvudvärken börjar krypa på.....
så Nudlar och en bra film sen får de blir natten och andra natten på länge som Denizia inte gnäller och bara tvär somnat 👌🏻 så fruktansvärt underbart och hon somnade 11 igår och vaknade halv 7 matade henne och hon somnade om och vaknade kl 10 🙌🏻 en sån fruktansvärt snäll unge vi har fått 👌🏻 men imorgon väntas de solig dag 🙏🏻

Likes

Comments

Hänt mycke på en månad och Denizia blir 5 månader i morgon och vi har vara njutit av sommaren.
Vart på kusten.
Varit hemma och njutit.
Badatpool fast Denizia har bara badat 😎
Umgås med vänner och familj och Denizia har bara njutit.
Försöker vara ute så mycke som möjligt när de är fint fast inte i solen👆🏼
Och andra sprutan är gjord och hon klarade de där galant hon bara gnydde till men sen va de skratt och full med bus.
Men hon blev konstig efter andra sprutan -.- mer gnällig och ingenting hjälpte men nu börjar hon bli sig lik igen.
Men annars har vi nog inte gjort så jätte mycke men bild bomb kommer👇🏼

Likes

Comments

Ska alldeles strax åka genom stan så ska snygga te bilen och sedan är de Sverige musik i högtalarna sen Crusa genom stan!
Bakat en tårta tog en morgon cigg med gela och gratta henne och sen hämtade min systers son och hans pappa sen hen och käka frukost!
Lyssnade genom min Spotify lista och totalt fastnade på denna låt -./
Grattis Sverige !

Likes

Comments