Gårdagen var något annorlunda för att vara en lördag men jag är så nöjd ändå. Rafael har blivit sjuk och vi misstänker att han fått i sig dålig kyckling. Inte roligt alls för honom och han spenderade hela sin lördag liggande. Själv hade jag tagit med mig en massa jobb hem och hade tänkt att jag gör så mycket jag har lust på under helgen. Så tänker jag ofta, och allt som oftast blir allt liggande för att jag trots allt vill ha ledigt på helgerna. Men igår slog jag nog alla rekord. Gick upp redan 07,00 och satte mig och jobbade och löste mängder av jobb redan innan lunch.

Så tog jag med mig tjejerna och åkte till gymmet. De är inte medlemmar där mer än att de dansar där, men jag hade frågat ägaren om man kunde ta med dem nu på något pass då och då under sommaren när det ändå är väldigt lita folk på gymmet och det gick bra. Vi började med uppvärmning på löpbandet. 10 minuter bara för att få upp värmen. Sen gick vi in i en av salarna och jag placerade ut 5 stationer med övningar. Sedan körde vi 1 minut på varje övning, och 45 sek vila medan vi bytte station. Först ett varv, sedan vila 1 minut innan vi körde ytterligare 2 varv. Försökte hitta övningar som skulle vara lämpliga för tjejerna och Emilia löste det väldigt bra, men vissa var lite svåra för Leonie. Hon kämpade på så gott hon kunde. Sen avslutade vi med intervallöpning på bandet för att "springa ur det sista".

Sen fortsatte jag att jobba hela eftermiddagen och kvällen. Tog paus för att fixa och äta mat, men sen körde jag på till midnatt. Tog mig ett litet glas rött där på kvällen och satt och bokförde till levande ljus. Tråkigt kanske någon kan tycka men jag hade en väldigt skön dag och det känns så skönt att ha betat av så mycket på min mega långa to do lista.

Idag däremot väntar besök på barnen favoritställe nummer ETT, nämligen GEKÅS I Ullared. De är såååå taggade och Leonie kunde knappt somna igår. Vi åker vid 11- snåret och så snart vi har avklarat all shopping ska vi vidare till Falkenberg för att fira barnen farfar som har fyllt år. Sen ska jag fasen sätta mig och jobba igen.

Kram Åsa

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments