View tracker

December månad innehåller alltid en väldans massa festligheter och denna vecka har jag varit på AW på Skönhetsfabriken, som ligger inne i Post Hotell, igår hade vi julavslutning ihop med F-04, och bilderna nedan är från i torsdags när jag var på julshow på Gothenburg Filmstudios.
Kul med roliga event men jag som är en hemmamänniska tycker det blir jobbigt att vara borta så mycket. Glad att fredagen avrundades tidigt så vi fick lite tid hemma också.

Lördag morgon och jag har satt klockan tidigt. Vi ska ge oss iväg till Norrköping idag för att hjälpa min mamma att flytta. Resten av familjen sover ännu men jag ska strax få upp dem och hoppas vi kan lämna GÖTEBORG senast 08.00.

Vi har bokat en natt på hotell. Grand Hotell där jag själv arbetade som 16-åring. Ska bli kul att se om det är sig likt.

Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

I kväll kan jag sitta framför brasan och bara vänta på att få middagen serverad, för idag är Emilia kock. Vi använder oss av Linas matkasse och hon fick själv välja vilken av rätterna det skulle bli. Vi ska få kycklingwrap med tomat-och mangosallad.
Ljuvligt skönt att få bara sitta här och fungera som rådgivare.

Kram 💕

Likes

Comments

View tracker

Jag som normalt sätt älskar måndag morgon nästan lika mycket som fredag kväll, stötte för första gången på mycket länge på söndagsångest igår. Det är något i magen som inte riktigt stämmer och som gör att jag har lite dålig feeling just nu. Kan inte sätta fingret på vad det är?
TUR att man inte tänker så här varje vecka för det är inte alls särskilt festligt. Jag gillar att gilla alla dagar lika mycket och vill tillbaka dit.
Satte mig igår och styrde upp denna vecka och skrev även ner To dos så att jag skulle få koll på allt. December månad innebär mycket events och denna vecka känns redan fullproppad. Frisörbesök, AW, julbord, fotbollsavslutning och slutligen resa till Norrköping väntar.

Dags att jag kliver upp och påbörjar min vecka och förhoppningsvis jobbar jag bort det där olustiga i magen💕

Kram

Likes

Comments

Eftersom jag alltid vaknar väldigt tidigt på morgonen kunde jag gå till Spa avdelningen precis när det öppnade och var i stort sett ensam. Det råder mobilförbud vilket jag trotsade när ingen såg för då kunde jag ta lite bilder av stället.
Kvällen innan, när solen gick ner utanför poolområdet och Rafael stod i poolen under en masserande dusch, gjorde det nästan ont i mig när jag inte kunde fota:)

Varberg Asia spa har samma ägare som Arken spa, där vi varit många gånger, och det syns på inredning och känslan. Jag fullkomligt ÄLSKAR det mörka, jordnära, filtarna, ljusen och Buddhafigurerna. Här finner jag harmonin och blir en lugn person.

Varberg blir snäppet bättre än Arken i mina ögon. Hotellrummet var magnifikt, lobbyn och alla allmänna utrymmen likaså. Kanske att Spa delen på Arken plockar några extrapoäng, men det vägs sedan upp av att maten var bättre i Varberg. Restaurang Nami, som ligger i anslutning till hotellet men drivs i egen regi, var fantastiskt bra.

Ett dygn på Spa är verkligen både en energikick och en stressdödare. Jag är evigt tacksam för att jag av flera olika anledningar haft möjlighet att ta ett spa dygn ganska regelbundet senaste tiden.

Varberg Asia spa får mina varmaste rekommendationer och det var inte sista gången jag checkade in där❤️

Likes

Comments

Igår tog jag och Rafael ledigt från våra företag och satte igång med årets julshopping. Vi strosade runt på Kungsmässan och fick nästan alla julklappar lösta.

Sedan körde vi vidare till Varberg Stadshotell och Asia spa. Samma ägare som Arken Spa och precis lika vackert. Vårt hotellrum är så maffigt vackert och jag har sovit som en prinsessa i natt. Sen, att jag är extremt morgonpigg är ju en annan sak:)

Middagen intogs på Restaurang Nami som ligger typ i hotellet. Japansk mat som var extremt god.

Klockan är bara 07.00 och jag ligger och njuter av att inte behöva stressa iväg till jobbet. Min plan är att besöka deras Spa igen nu på morgonen och då smyga med mig telefonen så jag kan fota lite.

Kram

Likes

Comments

Idag hade jag som sagt en ny kvinna på mitt kontor som ska jobba timmar hos mig och det gick riktigt bra. Skönt att ha någon som hjälper till att minska högarna, ovant att ha någon som sitter nära och behöver min tid.
Bästa är nog att hon kan en massa saker som jag inte kan och det gäller inte själva bokföringen utan mer andra saker, typ excel, knep för att snabba på saker osv.

Nu måste jag ta en fight med min man. Han ligger gött i soffan och glor på fotboll men Greys börjar strax och jag måste få honom att flytta sig till sovrummet och ipaden:)

Kram 💕

Likes

Comments

Jag tycker det är så kul med Timehop och deras påminnelser om bilder man lagt upp tidigare. Idag fick jag upp bilden ovan från Leonies födelsedagskalas förra året och båda är ju så fina att de tåls att visas på nytt.

Jag har jobbat två långa dagar och är så trött just nu. Kom inte hem förrän 22.00 igår, upp 05.00 för BNI i morse och kom hem först 20.00 efter ett styrelsemöte. I morgon väntar en normal arbetsdag igen och då ska jag även lära upp Annie, kvinnan jag äntligen vågat ta in i min firma. Lite nervöst men jag hoppas och tror att det blir bra. Det vore underbart skönt att kunna ha avlastning framöver och även att ha någon som kan finnas där om jag måste vara borta.

Nu ska jag titta på Bachelor innan det är dags att krypa ner i sängen 💕

//Åsa

Likes

Comments

Idag har vi firat vår fina lilla Leonie som fyller 10 år. Vi väckte henne tidigt med skön sång, Nutella pannkakor, ljusraket och paket.
Det var så kul att se hur lycklig hon blev när hon öppnade paketet med en bärbar dator. Hon har en jättegammal dator ståendes i sitt rum och den är sjukt seg nu vilket gör att varje gång jag har min dator med hem vill hon låna min och det är jag inte alls sugen på. Jag har allt för mycket ansvar på den datorn och är livrädd för att något går galet.
Perfekt när jag lyckades köpa loss en nästan ny väldigt billigt.

Vi har haft släkt och vänner här idag och firade med brunch och sedan glass. Rafael fixade det mesta eftersom jag var iväg och sprang ett lopp på förmiddagen. Mitt andra traillopp och fler kommer framöver.

Nu är det soffamys och sedan ska vi i säng i tid. Mycket jobb som väntar i veckan och nu måste även träningen få plats i min vardag.

Kram

Likes

Comments

Jag såg att Campadre hade sin Röhnisch REA och då passar jag ALLTID på att handla nya träningskläder. Jag tycker deras kläder är riktigt bra och byxerna sitter uppe perfekt när man springer. Passa på du också.Här hittar ni deras REA

Jag kommer från gymmet nu och har kört underbar morgonyoga. Jag blir så härligt harmonisk av det och den känslan håller i sig hela dagen. Skönt att gå in i en helg med go känsla. Denna helg väntar firande av vår lilla stjärna som blir 10 år på söndag och jag ska även springa mitt andra traillopp. Där i mellan ska jag äta gott, träna och samla energi.

Nu full fart ett gäng timmar innan det är dags att ta helg.

Kram

Likes

Comments

Idag har jag äntligen fått på nya vinterdäck på bilen. Det blev inte så tråkigt dyrt som jag hade föreställt mig och nu dröjer det innan jag behöver köpa däck igen.
Där jag var och fixade med däcken fanns en blodbuss så jag passade på att ge lite av mig själv. Gillar ju inte alls sprutor men vill gärna vara med och hjälpa till här i livet så då får jag bara stå ut.

Jag har fått upp ögonen för programmet "Bytt är bytt". Tycker det är så kul att höra om alla föremål och vara med och gissa själv. Sen är ju både Renée och Karin är helt underbara.
Nu måste jag hänga med i programmet så jag säger trevlig kväll och på återseende.

Kram 💕

Likes

Comments