Mini ligger ute och sover i vagnen! Varje dag denna vecka har han fått sova där för att få frisk luft i lungorna. Jag sitter och dricker alkoholfri glögg och röker då jag slutat snusa för en vecka sen!
Små saker jag gör för att ta hand om mig: slutat snusa, letar upp vantar när vi ska gå ut så jag slipper frysa. Ja lite sånna smågrejor bara för att jag faktiskt tkr om migsjälv! Vad var på tapeten idag? Nyhetsmorgon bjöd något jag missade det!
Barnhemsskandaler tror jag dom pratar om nu? Jag har bott på barnhem, det var hemskt! Leva med massa andra barn utan den mindsta trygghet, nej usch! Sen kom en dam i senapsgul klänning och hämtade oss därifrån, tillbaka till Torsby!
Jag minns lite från min barndom men börjar bearbeta känslor ifrån förr så jag ska slippa reagera. Jag är rädd i mitt eget hem för socialen kom mitt i natten och slet upp oss för att köra oss till barnhem, min fråga är varför inte vänta tills på morgonen? Äsch tack vare allt älskar jag migsjälv, jag blev en stark ung tjej som förvandlats till en livskrigare som har sin själavandring! Jag ska berätta mer om allt men inte nu för nu vaknar han snart lilleman!☃️
🌎💙

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag ligger och tänker på min inställning till livet! Livet gav mig en son, min dröm är förverkligad, men jag blir trött av min dröm ibland! Glömmer bort vad det är jag vill, men jag tror det beror på hur jag sover äter och mår allmänt, har ont i huvudet idag. 2a dagen utan snus och det känns som bomull i huvudet🤭
Idag kommer en himla massa paket oxå! Som jag hoppas bringar lycka. Jag vill iaf att mina nära ska veta att de är betydelsefulla❤️

Jahaja det var mitt tredje inlägg!
Snart är det jul! Den är kul men olycklig för så många. För mig var julen oftast en börda, usch det var då! Nu är nu och nu tycker jag om julen och vill sprida kärlek överallt där det behövs!
Kram

Likes

Comments

Jag är arg, arg på mänskligheten! Den har slutat tänka, stickat in sig i en offerkofta som blivit en tvångströja! Allt ifrån urusla idéer om att spara pengar till värdelösa värderingar. Människan inseminerar djur för att få ta deras barn och slänga i fritöser sätta på kebabsvarvar slänga på grillen eller ta med sig en hink vingar hem! Naturen får inte sköta sitt, människan blir allt mer och mer onaturlig och tafatt!
När livet var svårt som liten vem gjorde livet bra när separationerna blev allt oftare och döden hälsade på? Jo det var LINA pappa och så var det mormor och farmor mina kusiner och morbröder och farbror! De har alla varit delaktiga i att jag haft en underbar uppväxt samtidigt som den varit brutalt traumatisk! Det trasslar sönder sig inombords när jag tänker på hur vi börjat behandla varandra, som om att vi kunde gå och köpa en ny mormor på Ica dagen efter? Mer kärlek åt folket❤️

Likes

Comments

Detta blir mitt första inlägg!
Båda männen i huset sover men jag orkar inte! Det killar i fötter ben och armar så jag blir tokig. Katten smutsar ner fönstrena så dom får vara skita i vinter efter 2 omgångar de senaste veckorna! Tror jag ska ta lite saftsoppa så kanske jag somnar bättre? Får ner blod från huvudet till magen!? Jag funderar egentligen på allt och inget men inget jag kan komma på att jag vill dela med mig av nu! Men det kommer. Mitt huvud exploderar av tankar och funderingar! Därför startade jag dig, du får bli mitt plank!

Likes

Comments