Jo men visst, jag finns kvar trots tystnad, det är som sagt lite mycket nu. Min bror har precis kommit hem från sjukhuset på Åland där han fick vara kvar en vecka då han "ramlat" mer fallit och brutit 4 revben och punkterat en lunga.

Inget äventyrligt utan hans flickvän skulle köpa en Järnkamin, som dom var och titta på och mannen som satt i rullstol sa inget om att det inte fanns plankor på verandan där den stod, och genom att det var bäcksvart och ingen hade sagt ngt gick han runt den lilla kaminen för att se om den gick att lyfta och om den var hel mm och hade ingen koll att det fattades plankor och föll ca 1,5 m rakt ned.

Nu gick det dock ganska bra då det faktiskt visad sig att ett av dom brutna revbenen bara var en cm från att skada mjälten. Ni förstår att vi blir trötta på allt som händer suck.

Ute är det grått och kallt, och det känns som jag bara klagar just nu haha...

Så jag går till veckans ord / Tema hos GEMSWEEKLYPHOTOCHALLENGE

HÄLSA

Man kan hälsa på personer och man kan få hälsa av att ta hand om sig, och det är så jag kommer tolka ordet HÄLSA i mina bilder. För det som ger mig balsam för själen och Hälsa är att vandra i bergen runt Garda Sjön, så här kommer lite bilder att njuta av från senaste resan.

Med dessa säger jag Godnatt och var rädda om varandra.

Kramisar  Susanne

Likes

Comments

Instagram@gemsofmylife