Postad i: , nu, skola, plugg, studentliv

Ja så långt är de kvar tills skolan börja och jag blir student en sista gång. Ja så är det... jag har bestämt mig det är nu eller aldrig. Jag har påbörjat så många gånger som inte funkat men det är ANNORLUNDA denna gång. NU mår jag så bra som jag kan må och känner mig mer redo än någonsin och mer säker på mitt ämne.
Den 28/8 är det upprop och introduktion på Universitet i Göteborg. Det är fortfarande sjukt stort för mig att jag kommit in där. Helt otroligt!!
Trivs så mycket bättre där än här i Trollhättan.. jädra skit skola!
Fram tills 28/8 är det semester som gäller. Är iofs 50% sjukskriven nästa vecka men har inte hört ngt om jobb så förmodligen vill de inte ha mig mer. Trist!
På måndag åker jag på roadtrip till Munkedal och tatuerar mig!! :-) Motivet får ni se då.
Nu ska tant sova

God natt/M

Likes

Comments

Postad i: , liv, nu, sorg

Nästan samtidigt som den 5 åriga eran tog slut tog även en 30 år lång relation slut för gott denna gång. Jag väljer det att kalla det en relation även om vi inte haft en fungerande sådan på mycket länge. Jag valde att en gång för alla ta steget bort i från allt som varit och så tyvärr även dig. Det gör mig ont såklart men ett måste för att JAG ska må bra och för att JAG ska kunna leva mitt liv och inte ditt. Många tårar har spillts men inte mer. NU är det dags för mig att satsa på mig så att jag kan få en bra och fungerande vardag. Det är dags att på riktigt lägga fokusen där den borde vara på MIG och mitt liv.

Likes

Comments

Postad i: , nu, kärlek, sorg, liv

Efter nästan 5 år är en era slut, en era fylld av glädje och kärlek men också tårar och lycka. Allt är nu slut snopet nog. Men det är väl så att allt får ett slut även denna era tyvärr. Med tunga steg gick jag upp för trappan detta för att "återta" det rum som en gång varit ditt Men imorgon görs det om till kontor för mig och gästrum för de gäster som då och då sover över här. Det är viktigt för mig att "återta" rummet så att jag inte fortsätter se det som något negativt utan att det görs om och kommer till användning istället för att bara stå där till bredden fyllt med dina filmer,spel, böcker och leksaker. De ligger nu i 2 kartonger som är undanställda. Det gör mig så ledsen att se sakerna framme för de påminner mig alldeles för starkt om just dig. Det är inte de att jag vill gömma dig jag vill bara slippa se allt så tydligt. Älskade du!!

Likes

Comments