Hälo, jag vet att jag är lite sen med bloggandet. Men som ni vet så var jag i Göteborg i måndags och jag ÄLSKAR verkligen allt jag köpte, jag köpte ca 10 grejor men igår på nyårsafton så firade min familj nyår med Magnus och Moa, men typ 10:00 så åkte vi till Överby för pappa och Magnus skulle ändå köpa mat så då gick jag, Josse och Moa till sibahuset och då köpte jag tre grejor till och det var en ögonskuggsborste, en ögonskuggspalett och en consealer (osäker på stavning).
Sen när vi kom hem så fick jag lite julklappar av Moa och det var ett nagelack, en mugg och lite godis så det var skitnice!
❤️ Så nu vet ni var jag har gjort men vi hörs, puss på er!❤️Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så imorgon drar jag, Josse och pappa till Göteborg för att shoppa lite, så är inte 100% säker på att jag kommer att blogga imorgon men vi får se.
Puss
❤️

Likes

Comments

Denna veckan så ska jag rekommendera filmen Red riding hood, så jävla bra! Se den!❤️

Likes

Comments

Heloo, tänkte börja med något som jag kallar för veckans, så varje vecka så ska jag lägga ut t.e.x veckans film eller veckans sminkprodukt. Det blir lite lättare för mig att blogga + att det kan bli intressant för er. Vi hörs!
Puss❤️

Likes

Comments

Hejsan! Så nu har jag nyss ätit och nu blir det lite mys med familjen!
På måndag så drar jag och Josse till Göteborg för att shoppa lite, vi fick pengar i julklapp så då är det väll dags att kasta bort dem..... Så vi ska först till Lager 157 sen till typ Backaplan tror jag att det hette. Så det blir kul.
Puss!
❤️

Likes

Comments

Vaknade nyss hehe, men tänkte äta lite sen lite senare så ska jag hjälpa pappa att tapetsera och så ska jag och Josse göra Tacos till middag. Sen händer det inte så mycket mer. Vi hörs!
Puss❤️
*Gammal bild*

Likes

Comments

Har nyss sett White house down, rekommenderas! Men är skittrött!
God natt
❤️

Likes

Comments

God jul! Idag är det äntligen julafton! Jag har nyss ätit så nu ska vi gå ut med vår hund (Simba) sen ska vi öppna julklappar, och sen blir det lite mys med film o.s.v.
Men vi hörs!
God jul!
❤️

Likes

CommentsTjeena! Så nu är det bara EN dag kvar till julafton!!! Det är ju helt sjukt! Idag så satte vi upp vår julgran och jag och Josse har pyntat den. Så ny fylls det med lite julklappar under den. Och så har ju Nattstad appen uppdaterats så nu är den ännu bättre än va den va innan!❤️ Men vi hörs imorgon på julafton!
Puss
❤️

Likes

CommentsTjoo, idag är det bara två dagar kvar till julafton! Men var är all snö!? Jag får typ ingen "julkänsla" utan snö, men iaf idag så har vi "gjort" pepparkakshus och imorgon ska jag slå in lite julklappar och pynta granen. Men vi hörs!
Puss❤️

Likes

Comments