Hverdag, Jul 2016

Onsdager er den store handledagen! Handler mat som skal holde en uke frem, for å slippe å dra i butikken hver bidige dag. Siden vi bor så nære Töcksfors, så reiser jeg dit for å handle inn alt av mat, men rømme har jeg fått beskjed om av gubben at må kjøpes på Rema 😁. Det er visst noe annerledes med svensk rømme? Kjenner dere forskjellen? Når jeg går sånn i matbutikkene så kjenner jeg at lysten er stor på både pepperkaker og sjokolade. Derfor handler jeg ekstra mye av dette til samboeren, og antageligvis dekker dette mitt behov eller noe, for jeg føler meg bedre. hehe. Jeg skal uansett prøve meg på en pepperkakeoppskrift jeg fant som er uten mel, smør og sukker. Gikk derfor til innkjøp av denne:

Fibersirup Gold

Blir spennende å se om jeg får det til :) Jeg har jo formene, hehe. I forhold til vanlig pepperkaker er det ikke sikkert de smaker godt i det hele tatt, vi får se :)


Kan tro det var noen som ble glade da han kom hjem fra jobb og fikk se dette !

Nå skal jeg skrive noen julekort tenkte jeg, syns det er så hyggelig å gi og få julekort. Sender dere julekort?

Vibeke

Likes

Comments

Hverdag, Jul 2016, Kosthold og Helse

Heisann sveisan på dere :-)

I dag fikk jeg pakke fra Vitacost.com. Før handlet jeg alltid på Iherb, men siden frakten har blitt så dyr der, så har jeg byttet til Vitacost. Det er i prinsipp samme butikk, men med eget varemerke ( i tillegg til mange av de samme på Iherb) som er veldig bra i pris. Fikk en pakke i posten i dag, bestilte C-vitamin i pulverform og magnesium. Jeg tar ganske store doser med vitaminer og sånn for å prøve å holde immunforsvaret oppe hele året. Dosene i Norge er jo fisledoser i forhold til det de anbefaler i Usa for eks. Har dere lest den boken som heter "Den store boken om Vitaminer og Mineraler av Dag Viljen Polezynski? Det er mer en ortikulær


Her er et lite utrag fra boken :

Den store boken om vitaminer og mineraler gir deg også den medisinsk- og vitenskaplige historien til de viktige næringsstoffene. Du kan lese om hvordan ulike vitaminer, mineraler og andre viktige næringsstoffer fungerer for å lindre alt fra hjerte- og karsykdommer, kreft, psykiatriske lidelser, allergier og hudproblemer - for å nevne noe. De vanligste kroniske sykdommer er viet mest plass i boken: fordøyelsessykdommer, hjerte- og karlidelser, allergier, kreft og betennelsessydokmmer og auto-immune sykdommer.


Vitaminer og Mineraler som medisin

Dette har jeg trua på skjønner dere. Og derfor så ble frokosten min i dag:

30g Hemp protein

6 dl Hasselnøttmelk

chiafrø

1/2 ts. c-vitamin pulver ( tilsvarer noe sånt som 2500g vitamin c.

1 ts Chlorella

6 kapsler med magnesium som jeg åpner og putter sammen med det andre.

Jeg pleier også innimellom å ha i MCT olje, men jeg drakk det i kaffen i dag, og da kan det bli litt mye for magen 😂 Dvs. at man blir sittende på do en stund...

I tillegg tar jeg 5 gram med Omega 3 fiskeolje, 5000 ui D- vitamin , multivitaminer og melkesyrebakterier.


Her er mitt apotek :)

Har dere noen sånne greier dere ikke klarer dere uten?


Vibeke

Likes

Comments

Hverdag, Jul 2016, Kosthold og Helse

Leiligheten min har nå ligget for salg ute på Finn.no siden fredag. Megler ringte i går og sa det var 6 stykker som hadde bedt om prospekt! Det må vel være bra? Det er jo ingen salg, men det viser jo at det er noen som er interesserte. Visningen er ikke før mandag 12. desember, det vil kanskje ikke være noen bud før etter det.

Det er fortsatt mørkt ute, og det er vel det jeg liker minst ved å bo her ute i skogen. Det er lite liv, bortsett fra alle rådyra og elgene som går rundt her. På kvelden når jeg går tur med hundene må jeg ha på meg hodelykt, og når jeg lyser ut over jordene så ser jeg bare mange lysene øyne. Litt sånn zombieaktig kanskje.

Vi byttet forresten navn på tispa vi henta i Sverige. Hun het Pysen, noe som er samme som "kosen" på norsk fikk jeg vite, men nå heter hun Stella. :) Hun fikk jo løpetid dagen etter vi hentet henne og vi håpte på at de skulle parre når hun var klar. Nå har det gått 16 dager, og vi er så usikre på om de har gjort det. hehe. De har kanskje gjort det mens vi har vært borte. Leste litt på nett om det, det står at tispa slutter å blø om hun har blitt drektig, og Stella blør ikke lenger. Vet dere hvordan dette funker? Noen sier det er veldig individuelt med tisper når de har eggløsning. En fyr på facebook sa at hundene hans hadde parret på den 24 dagen!

Husker dere at jeg fortalte at jeg hadde tatt sånn matinntolleransetest? Etter matintolleransetesten jeg tok har jeg snakket med legen på kontoret i Sandvika på Lab1. Hun sa at jeg hadde lekk tarm! For et forferdelig ord. Skikkelig flaut å gå rundt med en tarm som er lekk liksom. Jeg må uansett reparere den igjen med probiotika og holde meg unna matvarer jeg ikke tåler. Føler at jeg har gått inn i et sånt spor der jeg bare spiser kyllingpålegg og peanutsmør, for det vet jeg at jeg tåler. haha. Men jeg merker jeg begynner å bli litt lei. Får nok brette opp ermene og finne noen gode oppskrifter sånn at jeg får variert litt. Jeg elsker jo Questbars, men de kan jeg ikke spise lenger siden de inneholder wheyprotein. Er det det ene så er det det andre , ikke sant?

Nå skal jeg gjøre meg klar her for dagens oppgaver. Håper dere får en super tirsdag folkens!


Vibeke

Likes

Comments

Hverdag, Jul 2016, Personlig informasjon

Turen min endte opp i Svinesund i dag. Lenge siden jeg har vært der, og savnet det litt. De har sånne slags tyrkiske klesbutikker med endel kule klær egentlig i den gamle delen , før man kommer til Nordby og sånn. Jeg kjøpte meg en joggebukse. Hva syns dere ?

Trenger flere joggebukser! Jeg har vært så dum som har brukt joggebukser til 8-900kr til å male i for eks. 😂 Typisk å tenke at jeg sikkert ikke søler, helt til uhellet er ute. Ups !

Da jeg kom hjem til hundene som alltid hopper av glede, ville jeg prøve den nye buksa. Idet jeg hadde tatt av olabuksa mi, banka det på døra. Typisk ikke sant ?! Der stod jeg i bare trusa med to gale hunder svermende rundt bena. Ble så redd for at personen utenfor døra skulle komme inn av seg selv ( akkurat som at det skjer 😂) at jeg låste døra! Fikk på meg buksa og låste opp . Det var bare naboen som hadde fått et av våres brev i sin postkasse! Han må jo ha tenkt at jeg er helt rar. Har jo aldri snakket med han før. Hehe.

Nå skal jeg se en episode med Frikjent og spise bountyblanding😅 lager meg alltid en sykt stor porsjon og spiser sånn 2-3 ss før jeg blir dødskvalm.

Hvordan har kvelden deres vært ? :)

-Vibeke

Likes

Comments

Hverdag, Jul 2016

Sitter i bilen og venter på at det skal bli min tur til å vaske bilen. 😬 det var 5 biler før meg og nå er det en igjen😅
7 plussgrader gjør ikke akkurat at bilene holder seg rene, heller tvert imot. Lei av å ikke se ut bakruta, så måtte krype til korset :)

Kjørte til Moss i mørket i dag tidlig. Blir senere lyst nå som vi snart er i midten av Desember . Men 21. Da snur sola dere 🎉☀️☀️☀️

Skal møte en kunde klokka 12, også skal jeg på jakt etter tegnestifter igjen. Er det ikke typisk når man trenger sånne ting man sjelden kjøper, så finner man det plutselig ingen steder. Mens når man skal ha noe annet så ser man tegnestifter på bilverksteder omtrent hehe.

Ellers er mandagen min veldig bra altså :-)

Hvordan har dere det i dag ?

- Vibeke

Likes

Comments

Jul 2016, tv-serier

Dagen startet med at jeg skulle gå i dusjen etter frokosten og ble møtt av en liten grå mus som hadde det svært travelt med å komme seg i dekning. Ai ai. Mus på badet liksom. Ikke særlig hyggelig. Benjamin fikk satt opp en musefelle under vasken og noen timer senere var den i fella 😬😄 mus skal ikke være innendørs ! Sånn er det bare.

Vi reiste en tur til Töcksfors med familien fordi vi skulle handle inn julelys . Benjamin har snakket om å kjøpe utelys til hekken og litt sånn. På Rusta har de sånn lyskasterliknende greie som du setter foran husveggen. Den gir ut blå, rosa og gule prikker eller stjerner som dekker hele husveggen. Jeg syns det er dødsharry! Så det ble blankt nei 😂 føler det blir så jalla med så mange farger. Jeg er litt sånn småallergisk mot fargesprakende greier egentlig. Det blir så usystematisk og rotete.
Vi fikk kjøpt juletrefot og litt julekuler, og det får være bra for i år. Neste år kjøper vi sikkert noen hyggelige julelykter eller sånn vi kan ha ute:)

Vi starta å se den serien som går på Tv2, Frikjent. Nå har vi sett hele sesong 1. Veldig spennende 👌☺️hvis dere ikke har sett den, så anbefaler jeg dere å ta en titt. Spenning fra episode 1 🎉

Hvis dere har sett serien, hva syns dere ?

Håper dere har en fin 2. Advent 🎅

Klemmer fra Vibeke

Likes

Comments

Personlig informasjon

Endelig hjemme igjen. Ikke lett å kle seg varmt og se bra ut samtidig. Er dere ikke enig ? For min del kunne jeg godt ha hatt på meg en stor bobledress med raggsokker og varme sko, men det tar seg kanskje ikke alltid like bra ut😬. Derfor har jeg vært frysepinne i hele dag. Nå derimot er det fyr i peisen og sofa med pledd. Farmen på tv= fornøyd jente 😊
Dessuten venter jeg på Lotto trekningen! Lørdagens høydepunkt ❤️


Ønsker dere en hyggelig lørdagskveld med venner og familie 💕

Likes

Comments

Personlig informasjon, leilighet til salgs, vippeextensions

Kan tro dette er nervepirrende dere. Jeg har aldri solgt noe hus eller leilighet før,så er sikkert derfor det føles så rart :) Her kan dere se annonsen om dere er nysgjerrige :)

Stue


Jeg hadde tenkt å skrive et blogginnlegg i går kveld, men så ble det så sent. Jeg var nemlig hos en helt ny ( for meg) vippestylist. Jeg har nå vært uten vippeextensions i 2 måneder, og har følt meg så stygg. Ser trøtt, hoven og forferdelig sliten ut bare. Pleier å bruke løsvipper for å freshe meg opp litt nå og da, men det blir ikke det samme.

Anyway, jeg er alltid litt småskeptisk når jeg går til nye folk som skal legge vipper på meg. Enten er de kjempenøye og da sitter de også som regel bra, ellers er det unnagjort på no time og de ramler av etter noen dager. 😠. Det er gjerne de som legger dårligst vipper som skal ha mest betalt. Men i går var jeg hos ei som hadde salong hjemme. Og hun var DRITFLINK! Var der i 2,5 time. Tror aldri jeg har opplevd at noen som er såååå nøye noen gang. Prisen på nytt sett betalt jeg 650,- for. Det er sykt billig. 😍 Hun var så hyggelig, og det har jo endel å si når du ligger der med øynene igjen i 3 timer. hehe. Da burde man ha noe å snakke om.

På den andre siden, så hadde jeg mange ubesvarte av samboeren min da jeg var ferdig. Ble litt nervøs for om det hadde skjedd noe. Da jeg ringte opp igjen var han ute i bil å lette etter meg.😳. Han visste jo ikke at det skulle ta så forbanna lang tid å sette på disse vippene! hehe. Stakkars. <3

I dag skal vi på Åpen julegård på Tomb i Råde. Så nå må jeg fikse meg litt. Jeg rekker 45 min. bleking av tenner, litt peeling og ansiktsmaske først. Hater å ikke føle meg bra når jeg er ute på sånne sosiale greier.

Hva syns dere om leiligheten forresten? :-)

Vibeke

Likes

Comments

Hverdag, Jul 2016, Selvbrunere jeg anbefaler

Nå er det faktisk Desember dere ! Det er helt utrolig hvor fort tiden går? Som sikkert mange andre, så har også jeg begynt å tenke på antrekket jeg skal ha på julaften. Det er like vanskelig hvert år. Skal jeg kjøre kjole,skjørt, dress eller whatever. Men i tillegg til antrekk, så er utseende også viktig for meg. Jeg vil være gyllenbrun, ha pene negler og velstelt hår. :-)

Etter mange års feiling med selvbruning har jeg funnet noen som er veldig gode og som sjelden failer.

Jeg husker godt den tiden jeg gikk på hudpleieskolen da vi fikk lov til å spraye oss brune en fredag i ny og ne. Ikke like polulært var det da det begynte å regne på veien hjem😂. All brunfargen i ansiktet bare rant. Sykt flaut egentlig. Resultatet var heller ikke det beste. Oransje hender og albuer. OMG.

Det jeg pleier å gjøre er å bruke en solariumskrem med litt brozer i, "Love Hurts"- se bilde. På den måten får jeg kjapt en fin farge i solarium. Jeg tar kanskje sol sånn 2-3 ganger i et par uker så har jeg opparbeidet grunningen. Deretter bruker jeg SunSpa sin Chocolate Tan på hender og i ansikt. Denne sprayer jeg på inne i dusjkabinettet, ellers er veggene brune etterpå. Etterlater ingen skjolder og holder seg veldig fin i mange dager.

 Tips: Skrubb kroppen godt i minst 3 dager før påføring !
Her er produktene jeg anbefaeler

Dark Diva er GULL for deg som ikke får tid til solarium. Trikset er å skrubbe seg godt noen dager i forveien og smøre deg med en god bodylotion. Dagen du skal smøre deg med selvbruner skal du ikke bruke bodylotion først. Bruk engangshansker så du ikke får farge inni hendene :)

Mens jeg satt og skulle skrive dette innlegget, dukket det opp en mus i stua 😱. Fikk litt sjokk, så måtte kaste meg rundt for å prøve å fange den, noe jeg ikke klarte selvfølgelig. Satte på støvsugeren for å skremme den frem, men nå er den søkk borte gitt. Mon tro om den har et hemmelig gjemmested. I såfall, nå skal musefellene INN fra vedskjulet. Ikke snakk om at jeg skal ha musebesøk i senga i natt. 😂

Vibeke

Likes

Comments

Hus og Hjem, Hverdag, Kosthold og Helse

Det er så deilig å føle at man får gjort masse av ting som har tynget over en lengre periode, er dere ikke enige? I dag har jeg shoppa litt diverse. Fikk kjøpt meg Kikertmel på en sånn utenlandsk butikk. Denne skal jeg bruke til å lage pizzadeig, wrap og sånn med.Var på Jula, yndlingsbutikken min og handla noe greier som jeg skal lage utendørs line til Stella med. Syns det er fint om begge hundene kan gå litt rundt i hagen. Jeg har enda ikke funnet ut hvordan de skal klare å IKKE surre seg fast i hverandres bånd... ! # Frustrerende

Fikk også handla noe andre matgreier som jeg skal bruke senere. Måtte innom Europris og kjøpe siste julesokken. Nå har vi fire, en til hver hund også. :) Måtte også be banken om en betalingsfri måned. hehe, det har gått litt mye penger på gaver og kos😁

Da jeg kom hjem, så kom det en bil kjørende opp mot huset. Vi bor ganske øde og inn i skauen og det er ikke mange som kommer hit uanmeldt. hehe, Fikk en fornemmelse om at det var Johovas Vitner, noe jeg også hadde klinkende rett i. Beklager om jeg tråkker noen på tærne nå, men den sekten der kan ta reise dit peppern gror! Det er en ond sekt med helt syke "regler" innenfor miljøet. Blir bare kvalm.


Fikk også støvsugd, fyrt opp i peisen og laget pizza til gubben. Nå sikler jeg her😍 Skulle sååå gjerne spist denne selv!

Resten av dagen og kvelden går med til jobbing. Jeg lager kostplaner for et firma og har endel planer igjen for å si det mildt. Blir litt tyngende, men det blir jo penger av det da :)

Ønsker alle en fantastisk første desember !

Likes

Comments

Nouw Magazine