Sandrella verkligen älskar pannkakor, hon kan äta det varje dag. Vi testade att göra lite fluffiga pannkakor idag och det gick verkligen hem. Hon älskade dem! 👍🙌


Inte världens bästa bilder men hon hade bråttom till att göra och äta dem . Men pannkakor är verkligen en så enkel sak att göra och så gott!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Detta ska bli så kuuul, att äntligen skapa denna sida och ta ett steg upp i min drömstege. Ni kanske läste min korta presentation om mig själv men vi kör en liten kort till. Mitt namn är Rabella och är 27 får gammal, bor i Nyköping sen dryga sex år tillbaka med min make och vår Prinsessa Sandrella som snart blir 5 år. Älskar allt med skönhet, mode och inredning men dessutom matlagning då jag har rötter från Libanon. Här kommer det vara mycket varierande från dag till dag men ni kommer att få följa med mig på lite vardagssysslor och lite mer .

Bor i vår domvilla ute på landet bland natur och landskap, vem hade kunnat tro att stadstjejen bosätter sig ute på landet.


Att skapa en blogg här legat i intresset ett men har aldrig riktigt vågat att ta chansen till att starta en. Men detta ska bli så kul speciellt för att det blir likt en dagbok man kan gå tillbaka till. Har velat lite över hur jag ska börja men det blir väl bra med tiden då jag kommit in i det hela.


Nu är det dags förbereda lite. Uppdaterar lite senare. Hare så bra och kul om ni hittar hit.

Likes

Comments