När jag öppnade facebook imorse fick jag till min förvåning se att jag + 4 av mina vänner vunnit varsin rockabilly klänning, jag som aldrig brukar vinna!!Bild lånad av Billys´N Bellas Import Asien 

Billys N' Bellas Import Asien

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår kväll hade vi tacomys med fina vänner och som alltid när man äter tacos blir man sjukt mätt. Vi tog kanske i lite i mängden för det räckte även till middagen idag och min lunch imorgon 😂

idag är jag bakistrött,  jag drack alltså ingen alkohol men min kropp reagerar alltid med illamående och trötthet när jag gjort något speciellt men det är värt det.

Likes

Comments

​Dags att ta bort ALLT i garderoben som jag inte använt det sista året och även dags att rensa bort alla fula underkläder och se igenom ytterkläder också. Jag hatar att ha saker i garderoben som jag bara slänger runt med, finns säkert vissa saker där i som jag inte använt på flera år!! 

Även barnens garderober behöver rensas efter sommaren, det är hål i vissa kläder och vissa börjar bli små men ibland är det svårt för barn att förstå att man växer ur kläder, även favoritkläderna <3 


Likes

Comments

trots att jag inte drack mer än folköl igår på kräftskivan är jag "bakistrött", ja det berodde ju såklart inte på alkoholen utan på att jag är utmattad.. men det var värt det!!  Mycket god mat och trevliga människor. 

Ätit väldigt mycket skräp i helgen men imorgon blir det nyttigt igen !! och nu när jag har bil kanske jag tar en tur nånstans i veckan för mer motion :)

Igår och inatt kom et sjukt mycket regn, jag tror inte jag sett så mycket regn någongång och imorse såg jag i tidningar att det kommit rekordmycket regn i vårt område, de åkte tydligen båt mellan husen ! :)

Likes

Comments

​jag åt socker,återigen illamående!!! HUR GÖR MAN!!! jag vill verkligen lyckas med min hälsa men gång på gång hamnar jag i samma sits, suck!! jag lovar mig själv hela tiden att lägga av med allt detta ätande men ändå åter jag helt fel, varför straffar jag mig själv såhär??? 

Likes

Comments

​Funderar på att tatuera in en sådan här! det står för att man står upp mot fördomar kring psykisk ohälsa. 

bilden är lånad av ​http://nyheter24.se/

Likes

Comments

​av en slump råkade jag se att vi i Örebro har en salong som är rockabilly inspirerad, woooow!!!! igår gjorde jag slag i saken och bokade en tid fär klippning och färg men bokade inte förräns i november så mitt hår hinner växa lite och så attj jag ska komma på vad jag vill med mitt hår , wiiiii!!!! 

Om ni är nyfikna så surfa in på http://www.jessiesbarbershop.se/

kan tänka mig de flesta färger, gäller bara att bestämma sig 

Likes

Comments

lekte lite med min nya app i telefonen, vad tycks? 

Likes

Comments

​började dagen med en lätt frukost, ja faktiskt så fick jag bara i mig ett ägg men bättre än inget, sen tog jag och en vän en tur i spåret med våra hundar vilket kändes super skönt efteråt. Lunch blev en viktväktarsoppa och till min  förväning var den okej enligt LCHF, iaf enligt min Lifesum app. Jag har tagit beslutet att göra min egen diet, blir en blandning av LCHF och Paleo, jag vill inte sitta och äta jätte mycket fett och jag vill inte tvingas att välja bort någon frukt per dag men jag väljer att ta bort gluten och dra ner på mjölkprodukter sen så självklart dra ner väldigt mycket kolhydrater/socker.. allt detta plus motion ska väl ge effekt i längden :) 


Snart borde väl glossybox dimpa ner i brevlådan?

Likes

Comments

Paleo är något jag varit nyfiken något år men jag har inte orkat börja tänka på det förräns NU! Paleo påminner om LCHF​ men man "får" även äta frukt och lite potatis , däremot är inte mjölkprodukter tillåtna och inte heller sötningsmedel.. borde man inte kunna göra en liten mix av detta? sötningsmedel tror jag att man bör undvika pga att man kan bli triggad, men jag blir inte triggad om jag håller mig till en normal nivå. 

Hittat en jätte bra sida med info om just Paleo http://www.undervarttak.se, där står det allt man behöver !!

Någon som testat?

Likes

Comments