​Jag har varit borta från bloggvärlden ett tag. Haft två olika bloggar. En, där jag skrev mycket om mitt liv med mitt ex som inte var en bra människa. Trots detta var vi tillsammans i 5 år. Men, jag är en sådan person som tror att allt som händer har en mening. 

Hade jag inte varit tillsammans med honom, hade jag kanske inte flyttat till Stockholm, flyttat ihop med min bästis för att sedan träffa min man. Denna underbara man som är snäll, godhjärtad och omtänksam. Jag kanske aldrig hade gått på den där festen eller tagit den där tunnelbanan hem. Jag kanske aldrig hade mött Dig. 

Min andra blogg handlade om min tid hos min bästis. Min bästa vän, som tog in mig i hennes hem när jag äntligen gjorde slut med mitt ex. Det var mitt hem och min trygghet i två år. Två fantastiska år. Vi hade så sjukt roligt tillsammans. Oj, vad vi hade fester, med olika teman. Vi testade Cosmos på stadens alla klubbar, vi dansade natten lång. Vi kollade på Vänner och Sex & the city. Vi hade deep-talk och flat-talk i den gröna soffan. VI har skrattat och gråtit tillsammans, Vi har bråkat och blivit sams. 

Anyway, jag ska inte tråka ut er med detaljer från mina gamla bloggar. De finns säkert kvar nånstans på internet om man vill läsa. Om jag väljer att dela med mig av namnen :) 

Den här bloggen kommer handla om mig och min man och vår resa till att bli en familj. För att sedan handla om hur det är att vara tre. För vi har lyckats. Vi kommer få ett barn i augusti. Så, det här, mina vänner, var bara en liten presentation av mig och vad den här bloggen ska handla om. Hoppas ni vill följa. 

Likes

Comments