Sitter i bilen på väg till Stockholm. Vi bokade en hotellnatt och bestämde oss för att åka en sväng förbi bla Taxinge Slott och fika. Vi har ju fått låna en Porsche 911 nu i några dagar och åker riktigt bra i den. Det värsta är ju nu att nu blir man sugen på att köpa en egen. Vem vet vad framtiden har att erbjuda.

Vi hörs av senare! 😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Killarna är ju som sagt på bio och jag passade då på att köpa hem lite sushi och jordgubbar och njuter nu ute i solen. Ibland är det skönt att få lite egentid och bara vara, att få drömma sig bort lite och planera kommande resor.

Ska återgå till jordgubbarna nu och fortsätta njuta ett tag till.

Kram på er 😘

Likes

Comments

Jag har hittat min favoritplats i trädgården. Det är skönt att bara sitta här och njuta av lugnet och samtidigt ha utsikt över allt. Det vore ännu skönare om jag inte hörde all trafik, men med lite bra musik i öronen löser jag det.
Det är ngt visst med den här årstiden!

Har ni ngn favoritplats hemma som ni älskar att vara på?

Snart ska grabbarna in på bio, själv funderar jag på att ta en långpromenad eller en cykeltur.
Ibland önskar jag att jag bodde närmare mina kompisar samt mina systrar. Vissa dagar känns avståndet till alla nära så långt. Samtidigt är det skönt att få vara själv också, man behöver det ibland.

All kärlek 💕

Likes

Comments

Imorse gick jag upp tidigt och tog på mig för att ge mig ut på en cykeltur. Tänkte cykla 3-4 mil. Jag kom ca 100 meter och sedan var det punka på bakhjulet. Snacka om surt.
Det var bara att åka hem och byta cykel och ge mig ut i skogen istället. Det blev inte lika långt, men det var riktigt skönt. Jag älskar lugnet som finns i skogen.
När jag kom till en glänta mötte jag en stor och ståtlig älg som nog blev lika rädd som jag och snabbt sprang in mot skogen.

Jag hoppas att vädret håller i sig nu så jag kan komma ut och träna nu varje dag. Visst lite regn har ju aldrig skadat, men jag föredrar solsken istället.

Nu ska jag fortsätta ta hand om tvätten och sedan blir det en tur till affären.

Kram på er 😘

Likes

Comments

Äntligen får jag börja skörda det jag har sått. Gurkorna växer som bara den och idag tog vi den första gurkan ifrån växthuset. Vi kommer att få massa härliga stora gurkor. Frågan är bara vad vi ska göra med alla, för vi kommer inte hinna äta upp dem. Den första chilin har också börjat växa, så ikväll använde vi dem första chilisarna när vi gjorde chiliconcarne.
Nu väntar vi på att tomaterna ska mogna också och paprikorna. Det är ngt visst att gå in i växthuset och plocka egenodlade grönsaker.

Odlar ni några grönsaker hemma?

Önskar er en fortsatt trevlig kväll!

All kärlek 💕

Likes

Comments

Vi har tidigare haft två stycken Porschar och skulle egentligen ha fått vår nya Porsche till midsommar. Av olika anledningar blev det inte så, men som plåstret på såret får vi låna en Porsche den här veckan och kanske en vecka till. Det finns många fina bilar, men min drömbil kommer alltid att vara Porsche.
Jag älskar ljudet , designen, komforten, ja det mesta med bilen.

Om man kan älska en bil så gör jag verkligen det. En dag ska jag skaffa mig en Porsche igen.
Nu väntar vi däremot en annan liten pärla, en bil som jag tror kommer bli min nya kärlek, men vad det är säger jag inte nu.

Nej, dags att börja med middagen.

Kärlek till er 💗

Likes

Comments

När vi kom hem ifrån semestern hade min stora bukett med liljor slagit ut helt och det var en fantastisk doft som mötte oss. Jag älskar liljor. Det finns inte många andra blommor som slår liljor.
vackra, så stora, så vita och granna.

En bukett av väldoft gör så mycket!

Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe.

All kärlek 💕

Likes

Comments