Finns inga ord att beskriva hur mkt jag älskar mina två killar, dem är mitt allt.
Vet inte vad jag skulle göra utan dem.

Älskar er mer än ni kan ana! 💗💗💗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag var det bara 1+ på morgonen och man kunde se lite frost här och var. Det märks att vintern är på väg. Jag hoppas dock att den väntar några veckor till.
Jag följde killarna till skolan och sedan tog jag en lång och härlig promenad. Vilken underbar morgon!

Jag njuter verkligen av mina lediga dagar. Jag är tacksam att jag jobbar så lite som jag gör och att jag har den möjligheten. Dem här stunderna betyder så mkt och jag känner att jag behöver det. Visst kanske det vore skönt att jobba heltid med tanke på pengarna, men jag värdesätter min tid med barnen samt min lediga stunder mer.

Nej, nu ska jag gå ut och jobba lite på kontoret, har mycket jobb att ta igen.

Ha en skön dag! 💗

Likes

Comments

Nja, jag kanske inte blir så mkt vackrare, men ansiktet känns så mkt renare och fräschare efteråt. Masken jag använder kommer ifrån Maybeauty och heter The Incredible Face Mask.
Jag kan varmt rekommendera den. Den är riktigt bra.
Nej, nu ska jag ta bort den och tvätta rent ansiktet och sedan slänga mig i duschen.

Ha en fortsatt trevlig kväll! 😊

Likes

Comments

Den här veckan har vi matkasse ifrån Citygross och kvällens middag bestod av pizzalimpa och pasta med grönsaker. Det är skönt att varannan vecka få slippa fundera på vad man ska äta, men just ikväll fick inte maten toppbetyg. Jag älskar köttfärslimpa och det här var ju en form av det, men jag hade hellre haft potatis eller ris till och kanske ngn god sås.
Vi har förut haft Linas Matkasse under flera år, men bytte till Citygross efter sommaren. Vi har varit väldigt nöjda hittills och maten är suverän, men ibland tycker jag att det är lite för mkt pasta. Killarna är dock nöjda med att få pasta lite oftare.

Jag lyxade till det lite extra idag och gjorde fruktsallad till efterrätt som vi serverade med glass och grädde för dem som ville. Riktigt gott 😋

Vad åt ni för middag ikväll?

All kärlek 💕

Likes

Comments

När mannen kom hem på eftermiddagen och alla kompisar till barnen hade blivit hämtade så tog jag och bytte om och gav mig ut på en joggingtur. Har inte hunnit ut i helgen så nu var det några dagar sedan sist. Jag kan verkligen längta ut då, jag behöver mina träningspass. Det har varit lite mkt på sistone och idag har jag känt mig trött och då är det extra skönt att få komma ut och bara lufta tankarna lite och få släppa allt och bara vara här och nu. Det är balsam för själen!

Ikväll var kanske inte vädret det bästa, men det gjorde absolut ingenting, vad gör lite regn och rusk.
Nej nu ska jag gå och natta lillkillen.

På återseende 💗

Likes

Comments

I may not be perfect,
but when I look at
my children I know
that I got something in
my life perfectly right.

Ja vad gjorde jag utan dem,  dem betyder allt för mig mina två killar. Kan inte tänka mig ett liv utan dem. Jag tackar Gud varje dag för mina barn och att jag har fått äran att vara deras mamma. Vilken gåva!

Älskar er till månen och tillbaka, glöm aldrig det! 💗

Likes

Comments

Det börjar bli kyligare ute nu och snart måste jag nog plocka fram mina vinterkläder. För några år sedan använde jag aldrig mössa för jag tyckte att jag inte passade i det, dessutom såg håret inte klokt ut efteråt. Nu struntar jag i det. Visst håret ser hemskt ut efteråt men det är skönt med mössa när det är kallt och dessutom tycker jag att jag passar i det nu. Kanske har blivit klokare med tiden 😉
Jag hittade en underbar mössa och vantar ifrån Odd Molly som jag fastnade för och var tvungen att köpa. Det kommer att passa kanon till min gråa vinterjacka ifrån Ellos.

Ja ni, snart är det vinter, veckorna bara springer fram, men jag hoppas att vintern inte kommer än på några veckor. Till helgen dock så går vi över till vintertid, så då är det fritt fram sedan.
Nej, är på jobbet, ska gå och ta mig lite kaffe nu.

Hoppas ni får en god natt! 😘

Likes

Comments

Idag har det varit riktigt ruggigt ute, kallt och blåsigt och ett typiskt höstväder. Det var perfekt sovaväder. När jag skulle hämta killarna sedan fick mössan åka på, dels för att jag inte orkade fixa håret men även på grund av att det var så kallt. Det är lite mysigt med hösten när man får ta på sig mössa och vantar eller en stor mysig halsduk.

Vilken är din favoritårstid?

Kramar 💗

Likes

Comments

Idag måndag är jag glad för att :

- jag har haft en skön och trevlig helg och att festen i lördags blev så lyckad.

- att jag bara har en jobbnatt kvar och sedan är jag ledig i en och halv vecka.

- jag ska på Boozt i Falkenberg till helgen med mina systrar. Egentid med systrarna är inte fel!

- det bara är en vecka kvar till höstlov och ledig vecka med barnen. Ser så framemot att få mysa med mina killar.

- jag får dela mitt liv med min underbara man, min själsfrände, min andra hälft 💗 och för att vi har blivit välsignade med två helt underbara och fantastiska killar.  Ni är mitt allt 💗 💕 💓

Önskar er alla en fortsatt trevlig måndag och en skön vecka!

All kärlek 💕

Likes

Comments