Jag har inte mått så bra sen vi kom hem från Island, och egentligen på Islandsresan oxå. Men jag har svalt spyan, och pinat mig igenom det för att Island är Island. Mitt älskade Island ❤️ som jag saknar så när jag är ifrån. Och mitt ljus fick ju se det för första gången. Mitt hjärta av att få uppleva lite Island med det vackraste i mitt liv. Isolde.

Jag har haft extremt mörka dagar sen senaste inlägg och innan det med. Jag har som alla andra mammor satt en enorm press på mig själv. Jag skall vara supermamma, samtidigt som jag tar hand om hemmet. Samtidigt som jag kämpar med att inte kunna bajsa, äta , och överlag att svälja spyan för vägran att sätta igång kräkreflexerna.

I dom här mörka stunderna har jag haft väldigt svårt att se att jag är bra. För jag har tänkt negativa tankar, om mig , om allt. Men mest om mig. För som vanligt, alltid lättast att sätta all skuld, alla fel på mig.

Men jag har haft ljusa stunder. Mina bästa vänner. Min man, min Isolde och min bästa Linda. Jag har fått mycket hjälp, och visst är det svårt att tacka när man tycker synd om sig själv och stänger in sig i mörkret.

Men nu kommer fler och fler ljusa stunder. Plus bästa årstiden är här, höst ! Höstbarnet i mig skriker av glädje. Färgerna , åh dom oändligt vackra färgerna .. varma men ändå grå och döda. Vackert ! Lugna och friska regnet. Det där regnet som lättar trycket på axlarna, där hela världen vilar.

Jag har vart på mammografi. Isolde har vart sjuk. Isolde har fått dagisplats. Jag har mått bajs, och nu vet vi att det är en Lillebror som bakas i magen. Så jag är inte bara tjejmamma, utan jag är både och. Typsikt egentligen .. killtjejen får båda världar. Och tur för mig ! Lillebror är välkommen. Går in i vecka 21 här snart.

Ciao

  • 0 readers

Likes

Comments

Idag känner jag mig snurrig, sådär yr. Har legat i sängen hela dagen, tack gode Gud det är helg. Tillochmed när jag ligger i sängen är det snurr.
Då kommer det, den där känslan .. Suck ! Att man måste be om hjälp att gå bort till toaletten. Räcker att jag måste ha hjälp att tvätta håret ? Och ta min snabba duschar , sittandes. Good life.

Isolde är rastlös, som pappa. Men nu är dom iväg på en promenad. Gör dom båda gott , då pappan oxå är rastlös. Och det märker man genom att han kommer hit hela tiden, och bara tittar på en ? Gör nåt istället ryter jag.

Fick pannkakor imorse. Isolde åt oxå, själv. Stora tjejen nu ju. Är för god den tjejen.
Hon har två tänder på g, därnere. Så hon är lite sådär i sömnen på nätterna. När hon annars sover som en stock. Ser en skymt av dom, så spännande att se när dom kommer upp.

När Isolde låg i magen klarade jag inte av choklad. Under hela tiden, åt jag inte. Kanske typ en bit, men nej det var inget för mig. Nu .. Haha, ja den här bebisen är för choklad kan man säga. Bounty. Plopp. After eight. Kladdkaka. Chokladboll. Chokladpudding. You name it ! Avokado och kyckling är oxå vad jag äter mycket nu, och suktar efter. Kan jag ha förhoppningar att fiskbehovet kommer tillbaka ?

Isolde njuter av pannkaksfrukost.

  • 2 readers

Likes

Comments

Jag har länge tänkt att jag skall börja blogga, men tanken har aldrig blivit handling. Vem skulle ens läsa allt hoppitoss jag skriver ?

Får se om det blir nåt av det här, eller om jag snabbt ger upp.

Jag är iallafall Tea. Är 29 år den 29 oktober. Jag bor i Kungsbacka med min man, Emil. Och våran dotter Isolde Nótt. Jag är gravid med nr 2, så det blir 13 månader mellan russinen.
Vi vet inte än vad det gömmer sig för en där inne, men tanken är att ta reda på det på rutinultraljudet som vi fick i slutet av september. En lillebror eller lillasyster , vad tror ni ?

Jag är född på Island och flyttade till Sverige när jag vad 11, eller egentligen Norge först. Och sen till Sverige efter några månader.
Jag har en minst sagt spännande familj, men jag lär inte skriva jätte mycket om just min sorg. Jag har min egna lilla familj helt enkelt, och fina människor runt mig. Och det räcker mer än väl för mig ! Lyckos.

Höjdpunkter 2016 , änsålänge.

Isolde Nótt föddes 20 januari 2016 ( en sen förlossningsberättelse kommer senare )

Den 8 maj 2016, gifte sig vi oss. Det är oxå samma dag som vi hade en namngivelse för vår dotter.

26 juni plussade vi på Stickan. Nr 2 är på väg.

15 juli åkte hela familjen Frejblom till Island.

Jag ser så framemot julen ! Isoldes första jul, och jag har nog aldrig känt mig lyckligare inför en jul nånsin.

Lägger upp några bilder från året.

  • 3 readers

Likes

Comments