Header


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Jag vaknade precis och har värsta huvudvärken... :/ Jag ska gå ner och dricka något och ta en alvedon och hoppas det går över!
Hoppas alla har en bra dag :)

Likes

Comments

Hej! Idag är en sån dag jag inte har ork till att göra något. Jag har bestämt att jag ska läsa, förra veckan började jag läsa Harry Potter och jag läste ut första boken as fort men sedan så har jag gjort så mycket att jag inte har hunnit läsa tvåan, så det ska jag göra idag! Hoppas alla har en bra dag så hörs vi.
Likes

Comments

Hej alla! One Directions nya album släpptes idag, och jag tycker faktiskt inte om det så mycket... Men tänkte gå igenom låt för låt och säga vad jag tycker...

Steal my girl - Tyckte faktiskt om denna låt första gången jag hörde den men nu så tycker jag faktiskt inte om den alls. Tycker musiken är dålig och texten är väl sådär...

Ready to run - Känns som jag hört denna låt redan...

Where do broken hearts go - Tycker faktiskt om denna låt, det är den näst bästa på albumet enligt mig..

18 - Denna är jag kär i, älskar texten och musiken fast det är ju faktiskt Ed Sheeran som skrivit denna så det är inte konstigt att jag älskar den. Den är iallafall den bästa låten på hela albumet enligt mig!

Girl Almighty - Hatar texten till den här låten men tycker om musiken så den är dålig fast ändå bra...

Fool's Gold - Denna låt är bra men den låter liksom som alla deras låtar låter...

Night Changes - Texten till denna låt är underbar, vet inte riktigt varför jag tycker om denna men den är nog min tredje favorit på albumet.

No Control - Haha kan inte beskriva med ord hur dålig denna låt är, asså wow denna tycker jag nog är sämst på hela albumet efter Steal My girl...

fireproof - tycker denna låt är tröttsam, dem upprepar typ samma ord hela tiden men musiken är bra...

Spaces - Denna är ganska soft med musiken och texten är väl relativt bra så jag kanske skulle kunna ha den på min spotify lista, men bara kanske skulle nog tröttna på den efter ett tag.

Stockholm Syndrome - Haha, det känns som någon av killarna i One Direction har läst en fanfiction och skrivit en låt efter... Tycker faktiskt denna är ganska dålig, men den fastnar faktiskt på hjärnan.

Clouds - Känns som jag redan hört denna låt....

Change your ticket - Älskar musiken och texten är inte dålig heller, känns inte heller som jag hört denna låt redan så denna är på plats fyra av mina favoriter.

Illusion - vet inte ens vad jag tycker om denna låt, känns ny men känns ändå som jag redan hört denna...

Once in a lifetime - Denna är otrolig tråkig, klarade knappt av att lyssna på hela låten...

Act my age - Låter som en country låt, en dålig country låt...

Det var alla låtar tror jag och hoppas jag... Finns typ tre låtar jag faktiskt kommer lyssna på och det är 18, Where do broken hearts go och Night changes. Annars tycker jag faktiskt inte om någon av deras nya låtar.

Likes

Comments