Riktigt varmt välkomna till min alldeles nystartade blogg! För att inleda en ny blogg på bästa sätt tror jag att det är bra att skriva lite information om antingen sig själv och sin familj, vad som kommer i bloggen eller om saker man bryr sig om. Mitt bästa sätt tror jag är att skriva lite om vad jag vill att ni ska få ut av bloggen, vad det kommer att dyka upp för typ av inlägg och hur det hela kommer att vara upplagd från min sida.

Jag vill att det skall vara en liten paus i den hektiska vardagen att komma hit, att det skall vara ett litet andningshål där du slipper tänka på din egen vardag och på allt som är jobbigt. Jag vill att du skall få känna av den mysiga familjeatmosfären som jag och min familj lever i. Att du skall få se familjen när allt är som taget direkt ur en av tidningarna som vi alla dräglar över lite då och då, men också att du skall få vara med när allt är stökigt och stressen äter upp mig inifrån. Jag vill helt enkelt att du skall få ta del av min och min familjs vardag.

Jag kommer att skriva en hel del om min vardag här i New York, om mig och min underbara man, våra fantastiska barn och familjens två katter. Jag kommer att skriva om matlagning och bakning, ett intresse jag haft sen jag var liten och som våran dotter Maya tycks ha ärvt. Jag kommer att skriva massor om heminredning och homestyling. Jag kommer att dela med mig av träning, övningskörning, middagstips och klädinköp. Här kommer det helt enkelt att dyka upp lite av varje och jag kan inte säga att det kommer vara mer av det ena samt mindre av det andra, det får komma som det kommer. Jag tror nämligen inte på att krysta fram ett inlägg för att jag måste posta om det ena eller det andra.

Anledningen till att jag nu startar en blogg är för att jag älskar att skriva och för att jag hoppas att någon skall tycka att det är härligt att få läsa. Jag har som mål att posta ett inlägg varannan dag då jag inte vill att jag ska känna en press att vara tvungen till att få ut ett inlägg, jag vill att det ska vara roligt och anser att inlägg som man har tvingat fram sällan blir bra. Om det hänt något speciellt eller är en speciell dag kan det dock komma att dyka upp ett inlägg då också.

Varma hälsningar och massor med kramar;

Caroline

Likes

Comments