som sagt min lediga dag blev mer utmattande än ett 11 timmars pass på jobbet och nu ligger jag utslagen i sängen. Bilen gick igenom iallafall, vilket alltid är skönt. Imorgon står det åter jobb på schemat, 13-19. Innan dess ska jag hinna med ett besök hos min KBT och åka och tända ljus vid graven. Men det blir inte lika mycket stress som idag. Sen är det ju Midsommar. Tiden går så jäkla snabbt. Bara 3 veckor till semestern. LÄNGTAR!!

Likes

Comments

Jag nog sämst på att dokumentera mitt liv här inne. måste vara för jag är så upptagen med att leva det. Eller Ja.. jobba? Det är på Coop ni hittar mig, nästan alltid, 9 av 10 dagar. jag behöver semester nu. vecka 29 är inte så jäkla långt bort nu och jag längtar efter mina fyra hela veckor. som jag ska glida.
anyhow, ny lur. vet inte riktigt hur den fungerar ännu. den skriver i varje fall ingen stor versal efter punk. det blir jag lite knäpp på. men orkar inte ändra det manuellt varje gång jag skriver en punkt..
förra helgen var det personalfest. på Coop kan vi festa, denna helgen var det date night med Robin och idag var vi hos hans far  och grillade och mös. man får utnyttja folk med trädgård med gott samvete på sommaren. imorgon väntar mig ett 11 h pass, likaså tisdag. onsdag är jag ledig men ska besiktiga Robins bil, till kiropraktorn, till stan och systemet med sanna och barnen och tillslut klippa mig. jag känner mig mer stressad av min lediga dag 😁🤗

Likes

Comments

Jag älskar måndagar. Måste vara en av de få som gör det. Älskar känslan av en ny vecka och nya tag. Har nyss krängt i mig min gröt och sitter och inväntar Sanna. Idag ska vi leka, det var ett tag sen. Jag är ledig idag vilket uppskattas. 🎉Vi ska gå en lång pw, då uppskattar jag extra mycket att solen har gömt sig och att det inte är 30 grader idag som det varit hela helgen. Jag är verkligen inte en värme människa. Man kan ju inte klä av sig skinnet.
Denna veckan är rätt soft. Ledig måndag och fredag och tis-tors jobbar jag kväll. Har en sån vecka var sjätte vecka. De tråkiga är väl att jag inte får mysa med Robin tre kvällar i rad, han kommer hem från jobbet när jag går till mitt haha. Tur det bara är ibland 😂💕 Har även ett lördagspass denna veckan men de känns ändå helt okej, för när jag slutat ska vi grilla och dricka hos Sanna. Vi har haft inbokade saker varje helg i maj med 25 års fest, 30 års fest, London, Bröllop etc, och de verkar fortsätta in i juni också. But I like it, så länge jag har han vid min sida ❤️

Likes

Comments

Idag har vi varit på Bröllop för Robins kusin. Först med vigsel i Åhus kyrka sen mat och dans på Landön. De va fint och väldigt kul. Nu är jag dock helt slut så ska krypa in i famnen på min blivande man och sussa sött. Imorgon står jobb på schemat, Pepp pepp!

Likes

Comments

Det är jobbhelg. Jag gillar inte faktumet att jag inte har koll på vilken dag det är. Men men. Jag har haft långpass på jobbet och det betydde att jag fick sitta instängd och missa all sol. Den lär ju försvinna lagom tills jag är ledig. Kom hem till en myskväll med mitt hjärta iallafall. Vi satt lite i solen på balkongen när jag kom hem så lite D vitamin fick jag allt i mig. Sen lagade vi god mat och avslutade med fruktsallad och glass. Rätt så godkänt för att vara en jobbhelg måste jag säga. Jag har inte emot det egentligen, att jobba. Men det är guld värt att ha sovmorgon tillsammans med min prins. Tur jag bara jobbar varannan helg🙌🏼

Nu ska jag läsa sen nana.

Likes

Comments

Jag är fruktansvärt trött och väldigt tacksam att jag slapp jobba kväll idag. Blev väckt i morse och fick möjligheten att byta mitt kvällspass till heldag i charken, eh ja tack! Men nu är jag trött. Robin sover redan, han går upp lite tidigare är jag om morgnarna men han har också lyxen av att va ledig på helgerna. Jag är ledig.. hmm.. torsdag? Nästa vecka? Usch.. De va länge till. Aja kör slut på en generation åt gången inte sant.

Likes

Comments

Förra helgen fyllde mannen i mitt liv 25 och jag hade anordnat en stor fest för han hos hans far. Det blev väldigt lyckat. Man mådde som man förtjänade i flera dagar efteråt. Vi har nog inte riktigt kommit över det ännu haha. Blir väl så när man passerar 25 års strecket. Idag är jag ledig. I natt åker vi till London med Robins mamma och sambo och hans syster och hennes kille över helgen. Så blir inte alls mycket sömn inatt och jag är inte överförtjust i det här med att flyga, de är en aning ångest framkallande.. skulle aldrig sätta mg på ett plan igen, men va gör man inte för den man älskar.

Likes

Comments

Fredag hela dagen idag och för en gångs skull kan jag säga att jag har helg efter dagens jobbpass. Långhelg till och med. Det händer typ.. aldrig! Dock har jag och Robin ingen som helst tid till att bara chilla haha. Lördag blir de hem till Emellie för kaffe och tragg, samt däckbyte hos Robins far. Söndag ska vi hem till mamma och äta lunch och på eftermiddagen ska vi hem till Jenny och Johan och diskutera maten till bröllopet igen. Måndag har vi blivit hembjudna till Robins mormor så de ska bli mys. Så de blir en långhelg med massa familje mys! 💕

Igår hade jag och Robin en mysdag. Jag hade ett besök hos min KBT på förmiddagen sen gick vi lite på stan. Kollade vigsel ringar och käkade på Bara Burgare. Det är verkligen SÅ värt pengarna.
Vi kom iallafall fram till att det blir någon sådan här historia till mig:

Dock båda i gult guld, de hade bara testet i vitt på den ena. I med den förlovningsringen jag har nu har en sådan fattning till stenen som gör att den inte Kan kombineras med en annan ring måste jag byta den också, lite vemodigt men vi byter in den mot nya så de blir nog bra ändå. Är rätt nöjd med beslutet, känns lite mer subtilt och lite mer jag. Det är inte så smidigt att jobba med händerna och ha en stor ring i vägen haha. Det är lite jobbigt att ha handskar på sig, eller dra upp kartonger, eller smälla in den i bandet i kassan. Hade jag haft en vanligt kontorsjobb kanske de hade passat bättre. Men än så länge får den sitta på mitt finger, vill ha de andra lagom till den stora dagen. ✌🏻☺️

Nej nu ska jag börja jubba! 💥

Likes

Comments