"Kod för att importera min blogg till Nouw: 9552050973"

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Detta är ett öppet brev till min kära vän Alex! 
 
Hej Alex! Du är förhoppningsvis i Ljungskile just nu eftersom att du påbörjat en ny del av ditt liv och på ett sätt avslutat en era. En era där vi varit grannar men allting började tidigare än så.
 
Vi var på ett kalas, mer exakt min dåvarande allra bästa vän Aylins kalas. Jag minns att den dagen var jag lite irriterad över Angela och Kristina för att vi var inte alls vänner då. Men jag hade ändå rätt så kul och redan då, när jag tror du sjöng på typ "Toarulle" eller någonting, så var det tydligt att sången var din grej. Men denna dag var startskottet för vår vänskap som inom tid skulle komma att utvecklas. Det var nämligen så att du och jag, som du också minns, samtalade om problematiken i att ha flera bästisar då vi ansåg att detta var en självklarhet för att vi hade ju många bra vänner, du hade främst det problemet med Angela och Kristina som ju är tvillingar och är man vän med den ena kommer (tack gode Gud) den andra på köpet och då kan man ju inte ha en enda bästis? Men där och då visste jag egentligen att du var en skön människa när du i den stunden första gången frågade om jag ville bli din bästis och jag sa ja, även fast världen inte riktigt ville tillåta vår goda vänskap än men det gjorde ingenting och vi tävlade om vem som kunde få upp flest äpplen ur vattenbadet för att så simpla var saker och ting när vi var yngre.
 
Vi möttes inte så ofta då och jag tror du var tio år gammal och jag var nio vilket innebar att året var 2007, är dock lite osäker men det spelar ingen roll. Detta året flyttade jag in i huset jag bor i nu, det jag inte visste då var att ett år senare skulle du flytta in i huset bredvid och vi skulle få bli grannar. 
 
Året var 2008 och vi insåg att vi var grannar, jag var osäker och blyg men vi lyckades på något sätt umgås en dag då vi stack ut och åkte inlines, jag visste att jag var sämst på det men jag bet ihop för att du tyckte att det var kul och jag ville faktiskt umgås med dig! Detta är ett av mina tidigaste minnen av dig, efter bästis-diskussionen. Men det var inte dags för oss att på riktigt börja kalla varandra för bästisar ännu. 
 
Tror att det var slutet av år 2009 som jag, Angela och Kristina påbörjade vår vänskap och detta är relevant då detta faktumet är kritiskt för att vår vänskap skulle få utvecklas. Jag och Angela bondade över Twilight och det hela började med att jag hade en låt från soundtracket som Angela ville att jag skulle skicka till henne och sen började vi bara snacka. Jag försökte hänga med tvillingarna i dansrummet på fritidsgården under lunchrasterna i sexan eftersom att jag tyckte att de var så coola. Allting hände på att Angela, som vi alla vet (skriver detta med ett leende på läpparna) är väldigt bestämd, inte skulle irritera sig för mycket på att det var mycket folk i rummet för att vi skulle kunna köra "Single ladies"-dansen. A self reflection är att jag har en sjukt bra magkänsla, mer eller mindre varje bästa vän jag har, har jag fått genom att jag inom loppet av de första minuterna jag umgåtts med denna människa (i rätt ålder när det gäller tvillingarna haha, eftersom att vi trots allt var ovänner när vi var små) insett att denna människan är en fantastisk människa som jag vill ska finnas i mitt liv, vilket jag kunnat inse tydligare det senaste åren. Detta kommer innebära att jag kommer att smyga mig in lite halvt i ditt liv och låta dig se mig och inse att shit! Den här människan är fett skön, henne måste jag bli bra vän med!
 
Det sista steget för min och tvillingarnas del var nog när vi tvingades ut i skogen med skolan för att vara med på någon friluftslivsgrej, så bondade jag och Angela till fullo över Twilight-böckerna då jag läst alla böcker eller var iallafall på den sista eller något och Angela var på typ tredje boken, Kebbe gick med oss, käkade chips och lyssnade lite halvt irriterat då hon tyckte det hela var rätt så ointressant. 
 
År 2010 var jag och tvillingarna fullt ut bästa vänner och de hade privilegiet att vara de enda två vid det tillfället. Den sommaren var jag hemma och de var huvudmomentet under hela sommaren men jag minns även att du började smyga dig in i mitt liv igen och vi hade faktiskt varit i grannar i ca två år vid det här läget men vi brukade tyvärr inte umgås själva och när jag tittar tillbaka på det faktumet så förstår jag inte ens själv riktigt varför men det fanns väl någon anledning till det hela. Men jag minns starkast att vi var på Fallensdagar, Kebbe vann en Marabou och du köpte en rosa pingvinformad heliumballong vilket vi idag främst kan minnas tack vare faktumet att jag alltid varit irriterande och velat fotografera och filma allt och lite till! Så you're all welcome! 
 
 
 
 
Hittade till och med en video med sämsta kvalitén, hoppas länken funkar!
 
År 2011 kommer jag ihåg att min kära storasyster Fatma frågade mig varför jag umgicks så sällan med dig och jag insåg då att jag inte hade något svar för att oftast när du och jag skulle umgås var tvillingarna nästan tvungna att vara med då du var mer deras kompis än min (synd nog). Men detta stoppade inte mig, jag kommer ihåg att det var påsklov och jag hade precis fått min iPhone 4, jag smsade dig/knackade på, kommer inte ihåg och frågade iallafall om du ville göra någonting och det slutade med att vi såg på film, som vi ofta brukade göra i Ibbes rum när han inte var hemma. Jag skulle vilja säga att efter detta så var vår vänskap så sjukt mycket starkare och världen var äntligen redo för att vi skulle bli bästa vänner! 
 
Alexandra, Alex, Turkelito, min fina bästa vän! Vi kommer att ha ett större gap mellan ställena vi sover på men jag vill tro på att du bara finns ett telefonsamtal bort och att vi alltid kommer att ha en plats i varandras hjärtan samt alltid vara grannar (i sinnet om inte annat)! Just nu skriver jag detta med lite tårar i ögonen för att du vet hur jag är! Tack för att du finns, tack för att du varit med och gjort dessa senaste fem åren så fantastiskt fina! Tack för att du låter mig kalla dig din bästa vän, för att det är en ära att ha en människa som dig i mitt liv och jag älskar dig så sjukt mycket att jag skulle göra nästintill allt för din skull! Jag brukar ju till och med bädda din säng, även fast du alltid brukar säga emot det men vi tar hand om varandra för att det är vad man gör för familj och du är en av mina många systrar! Tack för alla gånger vi tittat på film tillsammans, skrattat tillsammans, tjafsat över Monopol (för att jag är en så dålig förlorare samt envis som sjutton), skrattat över tvillingarna när de tjafsat och tillsammans hållit ut när det blivit en dålig stämning för att de tjafsat lite väl allvarligt, för alla fulländade födelsedagsfirande vi tillbringat tillsammans och för att du vid mer eller mindre första tillfället du träffade mig, var redo för att kalla mig bästis för att det är en sån fantastisk människa du är! Du har varit med mig under hela min resa av utveckling, från att jag varit en osäker liten unge till snart 18 år gammal och mycket självsäkrare människa, jag hoppas att vi får fortsätta vara så här bra vänner under resten av våra liv!
 
Jag älskar dig och tack för att du läste denna roman! Tvillingar jag älskar självklart er också men detta brev var faktiskt till dig Alex dock vill jag tacka er för att ni också varit med på denna resa samt för att ni på riktigt introducerade mig för Alex! Vi ska förevigt vara TURKELITOSQUAD för att världen förtjänar inget mindre än lika fantastiska människor som oss! Detta är inget avsked utan bara början på en ny resa (om vi ska fortsätta med min cheesieness)! 
 
 
 
Med de käraste hälsningar, Turko, Emone eller som jag själv ger mig äran att kalla mig själv,
//Mrs Awesome

Likes

Comments

Det är typ midnatt men här sitter jag och skriver ändå. Har typ precis insett att min bästavän Alex ska flytta. Alltså det bara slog mig att hon inte längre kommer att bo vägg i vägg med mig, som vi har gjort sedan typ 2008 alltså i typ sju år och vi har vart bästavänner på riktigt i ca 5 år. Shit vad tiden går fort. Det är som detta sommarlovet, tiden bara flög iväg och shit vad skoj jag har haft! Har fastat en månad vilket var den mest händelselösa tiden av lovet men innan och efter fastan hann jag med en massa mys! Har för en gångs skulle faktiskt fått vara hemma i Sverige i en hel sommar istället för att åka till Turkiet, vilket har varit rätt så skönt om jag ska vara ärlig för att jag är faktiskt inte så jätte förtjust i att vara i Turkiet ca 3/4 av sommaren vilket typ mina senast 4 somrar har varit. 
 
Om en ska sammanfatta vad jag har gjort så har jag vart på Liseberg två gånger, en gång med mamsen och lillsyrran haha och en gång med tre kära vänner vilket var mysigt! Jag har hängt en massa med alla mina bästa vänner vilket har varit awesome och jag blir nästan tårögd så här sent på natten när jag tänker på hur underbara människor jag har i mitt liv och hur jag kommer att sakna sommarlovet! Detta var ju faktiskt, beroende på hur en ser på det, mitt sista riktiga sommarlov och det är SJUKT!
Här har vi lite bilder från mitt instagram feed, där jag har skrytit om de få gånger jag vart ute och joggat, att jag har vänner och har med dessa fikat, gått på Zara Larsson, vart på Liseberg samt Naturhistoriska museet i Gbg för att varför inte? Sen så har jag även varit på SSU kongress vilket jag kanske kan skriva om någon annan dag!
      
 
 
Nästa år vid den här tiden, åh vad jobbigt det känns att ens formulera detta men, då ska jag antagligen och halvt förhoppningsvis flytta till typ Stockholm där jag tänkt plugga! Shit. Jag börjar mitt sista år i skolan, innan högskola, om inte ens en vecka?! Shit vilken ångest på ett sätt. Fatta att vi kommer vara treor? Alltså det jag tycker är jobbigast att tänka på inför att börja trean är att skolåret sen kommer att tag slut och jag kommer behöva ha kommit på vad fan det är jag faktiskt vill göra? Samt så kommer jag att behöva lämna min skola och jag tror att det kommer att vara det svåraste. Att behöva lämna alla lärare, alla vänner och elever. Jag älskar min skola så sjukt mycket och tror att när jag lämnar den så kommer det att kännas som om min barndom faktiskt är över. 
 
Jag känner att det här skolåret ska bli fantastiskt bra och att jag kommer att åstadkomma en massor! Sen är det så att oavsett om jag vill eller inte kommer jag behöva lämna skolan och det är bara att acceptera det!
 
Om ni vill få er ett gott skratt kan ni titta in min youtubekanal där jag bland annat hade sjukt kul när jag och en kär vän skulle spela in det senaste videoklippet
 
Ha det bäst, skratta mycket och påminn dina nära och kära att du älskar dem!
//Mrs Awesome

Likes

Comments

Hej bloggen! Det var väldigt länge sen! Jag skriver här just nu för att jag är så förbannad. Jag hade kunnat berätta om alla fina saker jag gjort i sommar (vilket jag kanske gör i något annat inlägg) men just nu vill jag typ bara skrika av ilska. Jag har blivit så trött på detta samhälle. Läste en artikel igår som tände en eld inom mig. En eld fylld av ilska. Jag har känt mig lite opepp på politik det senaste vilket har vart lite opassande då jag snart ska iväg och vara ombud på SSU kongressen som börjar på fredag men alltså shit vad denna artikel gjorde mig peppad. Jag fick plötsligt massa energi som jag tror kommer att hjälpa mig med att vilja förändra världen. Som om inte den första artikeln var nog för att pumpa mig med energi finns ju även SL som har låtit SD sprida äcklig rasistisk propaganda. På politism kan ni läsa en bra artikel som sätter mina tankar i ord. 
 
Jag har ju tidigare nämnt att jag funderat på att starta en Youtubekanal och det har jag faktiskt gjort. På min youtubekanal kan ni hitta en blandning med saker, vissa är humoristiska medan vissa, som de två senaste videorna, är allvarligare. Om ni vill kan ni titta in videorna!
 
Nu ska jag äta klart min frukost så hejdå och ha det bäst!
 
//Mrs Awesome

Likes

Comments

Ja det är sommarlov! Eller egentligen kan en ju säga att det officiellt börjar på måndag eftersom att en kan se det som om jag slutade tidigt på fredagen och det har trots allt varit helg och jag hade ju därmed ändå varit ledig, men whatever! I fredags var jag först i skolan och hade skolavslutning följt av att jag stack till min kära vän Alexs skola för hennes utspring vilket var trevligt!
 
Två bilder som kära Isabelle tog som inkluderar nästan alla mina bästavänner! <3
 
 
Efter utspringet blev det en tur ner till slussarna för att se på lite flak och efter det blev det en falafelrulle med ayran (standard typ). För er som inte vad Ayran är så är det en dricka gjord på yoghurt, vatten och salt and it is amaaaazing! 
 
Sen senare på fredagen var det dags för Alexs studentfest vilket var väldigt mysigt! Fick hänga med massa vänner, fick dansa lite samt fick jag äta hur mycket mat som helst, seriöst har inte varit så äckligt mätt på typ år och dar! Maten var hur god som helst men jag blev så mätt, nä fy mår nästan illa av att tänka på hur mätt jag var haha. Låter lite få bilder sammanfatta dagen:
 
Sötaste Alex <3
 
Festlokalen
De två studenterna vi firade i form av finaste Elza och Alex!
Fina Alex och Joumana! <3
 
 
Som om detta inte vore nog så fick jag även chans till att leka lite fotograf idag då Alex skulle på bal tillsammans med charmigaste Samir! Får bjuda på lite bilder från då också då jag tog minst hundra bilder haha:
 
Cutiepies!
 
 
Barty!
 
Min Khaleesi <3
 
 Utanför Swania!
 
Vill slutligen säga att jag igår kom på idén efter att blivit inspirerad av min kära vän Johanna, att jag vill göra en film i sommar, då hon gör de mest charmigaste semesterfilmerna, titta in hennes youtubekanal! Så vi får se vad som händer med det men jag har blivit sjukt pepp på det! Kommer ju vara hemma för det mesta i sommar men jag tänker att jag ändå kan lyckas få ihop en liten film, har redan börjat samla på mig lite material från bland annat Alexandras firanden! Är sjukt peppad på detta då jag tycker att det är väldigt kul att redigera film!
 
Men nu får du ha det bäst, tack för att du läste! Glöm inte att skratta massor för att, om det inte är här redan, så är det antagligen strax sommarlov för dig med!
 
//Mrs Awesome
 
 

Likes

Comments

Ja det var det idag! Det var nämligen så att jag fick vara med och vara konferencier på vår skolshow! Alltså som flera kanske vet så älskar jag att vara center of attention och helt enkelt att få folk att skratta! Kan erkänna att det är en av mina favoritsaker! Därför var jag så glad när jag idag fick chansen till att vara konferencier, har nämligen velat detta i, iallafall, över ett halv år! Har till och med sparat massa skämt ifall att... Fick även visa upp en film som jag hade redigerat vilket jag också tyckte var superkul eftersom att jag blev rätt så nöjd med den, då den var rätt så rolig! 
 
Sen gör faktumet att det är sommarlov efter imorgon, allting så mycket bättre också! Dock känns det lite komiskt att jag är så trött som jag är idag, även fast jag typ inte gjort något mer utmattande förutom att vara konferencier, men antar att det krävs rätt så mycket energi att vara så fäb som jag är/var.
 
Har seriöst funderat på om jag inte skulle vilja bli typ programledare eller något. Seriöst har lite av en identitetskris/livskris. Har börjat fundera på vad jag faktiskt vill göra i framtiden och jag vet typ inte. Om någon vill säga åt mig vad jag ska göra är jag öppen för förslag haha. 
 
Ha det bäst, nu ska jag antagligen se på film för att ingen vill hänga med mig #foreveralone.
 
//Mrs Awesome
"Kod för att importera min blogg till Nouw: 9552050973"

Likes

Comments

Alltså jag njuter av livet så himla hårt just nu! Är så lycklig att jag nästan blir rädd! Vet inte om jag tittat på för många turkiska serier/serier överhuvudtaget men det känns som att man kan inte vara så här lycklig för länge för att någonting lär dyka upp och förstöra ens lycka. Men just nu orkar jag inte bry mig! Tack Gud känner jag just nu för att jag är så lycklig! Sommarlovet är snart här, jag har inga riktiga lektioner kvar, vi har typ bara roliga saker kvar att göra och visst, jag har inget sommarjobb, men det känns som att saker och ting kommer att lösa sig ändå! 

Denna veckan har varit lite av en känslomässig bergochdalbana då jag fått betyg som gjort mig både glad och lite ledsen. Tycker egentligen att det är hemskt att betyg ska kunna ha sån kontroll över ens lycka men det blir lätt så när jag sätter vissa krav på mig själv och sen inte lever upp till dem. Detta är en av många anledningar till att det stör mig så otroligt att folk vill ge småbarn betyg, kan bara tänka mig hur mycket människor som mig själv kommer att lida av detta, för att de sätter så höga krav på sig själva. Jag själv är glad att jag slapp betyg och inte fick det först i åttan, kände att omdömen funkade fin, fint för min del! Kan dock, efter att jag först komma över det, säga att ett lägre betyg inte är hela världen, även fast det suger att man kämpar så hårt utan att uppnå det resultatet man är ute efter. Förhoppningsvis så löser sig allt ändå till slut, på ett eller annat sätt! 
 
Den här helgen har varit trevlig även fast saker inte har gått som det ska samt så har jag lyckats bli förkyld. I fredags skulle jag åkt till Göteborg men det blev inte av så jag var hemma och tittade på första Jurassic Park filmen. Kan säga att det var bra att jag stannade hemma då jag blev så sjukt trött! Sen har jag träffat några kompisar, vilket har varit sjukt mysigt, bakat och gjort isglass för att why not? Nu ska jag nog försöka läsa lite och gå och lägga mig tidigt för att ja, så duktig ska jag vara! 

Hoppas att du får en fin vecka och att den blir fylld med massa skratt och lycka för att det förtjänar både du och jag!

Ha det bäst!
//Mrs Awesome
 
 
 
 

Likes

Comments

Bara jag som känner lite halvt "Winter's coming" varje nationella prov? NP måste vara en av de mest hatade och mest fruktade sakerna i landet, enligt de flesta eleverna. Det prov där vi ska få en rättvis chans till att visa vad vi går för i åtminstone svenska, matte och engelska. MEN. Det blir istället något som ungdomar gråter över, stressar inför och får ångest över. Kan väl inte påstå att jag har någon lösning. Undrar om det hade varit annorlunda för elever om vi hade det gamla systemet, även fast det hade sina brister? Där elever inte kunde falla BARA för att de EN dag har EN dålig dag. Kan man verkligen alltid förväntas prestera på högsta nivå? Det är ju lagom sjukt att man kan gå miste om ett bättre betyg, då det är så att även fast en uppfyller nästan allt på A-nivå men så är det något som är kvar på E-nivå, så får en ett D. Är det logiskt? Nej det tycker jag inte. 
 
Stressen nu när en hör att det finns människor som har fuskat på provet och att det därmed finns en RISK för att vi behöver göra OMPROV?! OM det blir så, så kommer det vara "Winter's coming" för människorna vars fel detta är! Nej fy!
 
Om vi inte får göra omprov så är jag iallafall väldigt tacksam över att detta antagligen var mitt sista nationella i matte för hela gymnasiet! Kan inte fatta att sommarlovet snart är här! Även fast ingen vettig människa har erbjudit mig sommarjobb så känns det som att denna sommaren kan bli en av de bättre, dock tänker jag inte jinxa något så jag tar det som det kommer! Men det är faktiskt så att det blir vad man gör det till och jag tänker göra detta till en av de trevligaste somrarna hittills!
 
Hoppas att ni är lika peppade på livet som jag är just nu, även fast jag har fått alldeles för lite taekwondo-träning nu det senaste!
 
Ha det bäst, var glada, om ni inte kan skratta, fejkskratta och skratta sen åt hur roliga ni låter, det brukar funka för mig, haha!
//En trött, Mrs Awesome!
 

Likes

Comments

Okej! Så hela denna veckan har jag varit så sjukt sötsugen och vi hade lite bananer hemma som började bli väldigt mogna så jag tänkte att jag kunde baka något med dem!

Först ville jag prova på ett recept på bananmuffins. Jag hittade ett recept men jag valde att göra en egen tolkning, även fast det är väldigt likt originalet, nedan hittar du mitt recept:

Recept på muffins (5-6 st):

Ingredienser:

1 mogen banan

1,5 dl havregryn

1 tsk bakpulver

1 ägg

1 msk flytande kokosolja

Ca 2 tsk kanel (eller annan smaksättning)

Valfritt:

1 litet äpple 

(Socker/honung eller liknande, jag hade ej i detta, valde glasyr istället men detta är ett alternativt till glasyr då det annars inte blir speciellt söt utan något av det.)

 

Gör så här:

Mosa bananen och blanda i ägget och kokosoljan. Tillsätt de övriga ingredienserna (allt förutom äpplet). Skiva äpplet till relativt tunna och små skivor och fyll sedan muffinsformarna genom att varva med smeten och äppelskivorna dock inte fullt eftersom de växer lite sen. Grädda i ugnen 200 grader i 15-20 minuter beroende på vilket storlek de har.

Här har ni recept på glasyr som jag valde att använda mig av (hittade inspiration till detta via ett recept):

Glasyr: 

1,5 msk pressad apelsinsaft

1,5 dl florsocker

1 msk smält smör

Gör så här:

Rör florsocker, apelsinsaft och smör till en jämn glasyr. Bred på muffinsen när de svalnat.


 

Som om detta inte vore nog valde jag även att baka lite bananpaj och jag hittade ett recept som jag mer eller mindre följde, med vissa ändringar och det hittar ni nedanför:

Recept på pajen: 

 
 
 

Steg 1:

2 st bananer

1 äpple

ca 2 tsk kanel

Gör så här:

1. Täck botten av en ugnsfast form med skivade bananer och äpple.

2. Pudra över kanel.

______________________________________________________

Steg 2:

150 g smör

1,5 dl strösocker

1,5 dl vetemjöl

0,5 tsk bakpulver

3 dl havregryn

0,5 dl sirap

Gör så här:

1. Smält smöret i en kastrull.

2. Drag kastrullen från värmen och rör ner de övriga ingredienserna.

3. Fördela blandningen över bananerna.

4. Grädda mitt i ugnen i 175° i ca 30 min.

Valfritt: Steg 3:

Strö över pajen med ca 0,5dl hackad mandel och hasselnötter om du gillar sådant, annars går det att göra det utan detta. Man kan även ha ner dessa i steg 2. Servera pajen förslagsvis med vaniljsås eller vaniljglass.

Ha det bäst!

//Mrs Awesome 

 

 

Likes

Comments

Okej, för ca en vecka sen hände något som var riktigt stort för mig! Jag hade nämligen äran att få vara Första maj-talare under vårt firande i Trollhättan, eftersom att jag är SSU Trollhättans ordförande. Inför detta hade jag rätt så svårt att komma igång med mitt tal, som ni kanske minns att jag tjatade om? Men jag lyckades till slut, fem dagar innan den stundande dagen, få till ett tal som jag blev väldigt nöjd med. Dock hade jag bara fem dagar på mig att lära mig det mer eller mindre utantill. Jag måste säga att om det inte vore för lite nervositet och stress på scenen, så hade jag lyckats framföra det exakt så jag ville ha det! Det var bland det läskigaste, roligaste och mest spännande som jag någonsin fått göra! Det är lite sjukt att det enda jag dock kunde tänka på när jag gick av scenen var att jag hade felciterat Barack Obama. Jag tyckte att det var så sjukt pinsamt, nu tycker jag dock att jag nästan kan skratta lite åt det. Här är dock det jag ville säga om ni tar och tittar på talet:  “Change will not come if we wait for some other person or if we wait for some other time. We are the ones we've been waiting for. We are the change that we seek.”  - Barack Obama.

Stödet från vänner och familj var underbart! Nästan alla i min familj var där, förutom mina storasystrar som bor i Stockholm, sen dök, en av mina favoritlärare och några vänner från klassen, upp. Alla mina bästavänner var också där! Att familjen och vännerna var där och lyssnade på vad jag hade att säga var nästan det bästa! Om ni någonsin får chansen till att hålla ett tal/tala inför folk, så kan jag definitivt rekommendera att ni gör det för att det var en av de mäktigaste sakerna jag någonsin fått göra! 

Den som missade mitt tal och vill se det kan ni numera hitta det på youtube, då min käre vän Johanna spelade in det!

Efter talet:

 

 

 

Känns att ha fått skriva av mig lite och om ca en timme kommer ett lite smarrigare inlägg upp! Nu måste jag börja plugga till mitt matteprov som är på tisdag...

Ha det bäst!

//Mrs Awesome!

Likes

Comments