Header

Härligt välkommen ska du vara till Mrs & Mr kattungar! (SKARABORG)
Här kommer du finna kattungar som vi fött upp till salu, rasen vi föder upp är bondkatter. Kattungarna säljs inom lag, vid 12 veckor gamla. Då är dom även tama, avmaskade, vana vid att gå på kattlåda, vid barn, hundar, halsband och sele.
Vi kommer vara väldigt noggrann med ägare och hemmet som kattungen kommer att flytta till, då vi verkligen inte vill att kattungen som du köper ska flyttas runt till ny/nya ägare eller bli misshandlad på något sätt. Kattungen ska få ett bra hem med fina ägare, kattens "för-alltid hem"!
Är du intresserad utav en liten hane, så kostar de 500 kronor. Eller om du är intresserad utav en hona, så kostar de 550 kronor.
- Vill du tinga?
Absolut, då kostar det 200 kronor och som inte återfås vid ånger.
Det DU kommer få med dig vid ett köp är:
Mat, leksaker, en bit filt, information, KONTRAKT, lite godis, koppel och sele.
Ska också meddela att varje kattunge kommer få varsin färg, så det blir enklare vid köp. Så är du intresserad utav en kattunge, kontakta oss på vår mejl och skriv färgen. Samt berätta om dig, hur du bor, kommer katten bli inne- eller utekatt, fler i hushållet, hur kattens vardag kommer att se ut i ditt hem och hur din ekonomi ser ut. Det är viktigt att DU klarar av att försörja katten du köper utav oss!
MEJL: mrsandmrcat@gmail.com
Om du inte har någon mejl, så kontakta någon utav oss här på Facebook.
Mikaela Billman & Amanda Kristina Astrid Gustafsson.
🐈 Du kommer även att få se bilder och videos på kattungarna, följa deras uppväxt tills dom är 12 veckor gamla och säljs.
🐈 Har du någon kunskap om katter sedan innan eller behöver du ha information, vet du vad en katt kräver , vad det kostar o.s.v?
Du kan även kika gärna in på vår andra sida, för frågor eller funderingar så skicka iväg ett meddelande. Vi hjälper mer än gärna till med allt som rör kattungarna!
🐈 Vi säljer inte bara kattungar utan vi säljer tillbehör. Så kika in på vår lilla shop innan du köper något, här säljs tillbehör till bra pris. Billigare än i affärer och tillbehören är i bra kvalité!
SKULLE DU NÅGONSIN INTE KUNNA HA KVAR KATTEN SÅ BER VI DIG ATT KONTAKTA OSS DIREKT, SÅ SKA VI SE VAD VI KAN LÖSA!!
Med vänliga hälsningar,
Mikaela & Amanda!

Likes

Comments