varje gång jag tar mina fotsteg in i dendär skolan, slits min själ i bitar, en själ som jag i presens tid ifrågasätter att jag har kvar.
Jag vill utvecklas som person, men eleverna i min omgivning går runt med ett tankesätt jag gick omkring med i lågstadiet & lärarna är bara djävulen i en mänsklig förklädnad, som ler inombords när de ser mig misslyckas.
Jag har inte gått till skolan för att jag trodde att jag inte förstod, att jag var dum i huvudet, att mina hjärnceller inte kunde få in den informationen som behövdes för att jag skulle förstå de svenska orden i min svenska bok, eller de enligt mig avancerade mattetalen på våran whiteboard tavla, men jag har i senare tid förstått att det ligger någonting djupare i det hela, hur jag kunde hamna i den situationen jag hamnade i.
Jag klarade inte av att bli intvingad in i en utav deras många kategorier, där att bli ansedd som dum & efterbliven var en del av det.
Det är försent dock.
Jag är utom räddning, jag har hamnat såpass efter i skolan, så mina drömmar om att ens ha en framtid är någonting jag just nu känner att jag bara borde kasta i papperskorgen.
Skolan har fått mig att må så jävla piss, att jag inte ens orkar bry mig om mig själv längre.
De har tagit mitt liv ifrån mig.
Dock när jag tänker på det faktumet att de har tagit ifrån mig en framtid, så undrar jag i samma veva vad för form av framtid skulle jag fått då igentligen med deras ointelligenta utbildning de erbjuder mig?
Inte en framtid jag sure as fucking hell skulle trivas i.
Jag ska gå min egna väg, och trots att det känns som att jag har hela jordklotet på mina axlar at this exact moment of time, så ska jag fan lyckas & inte bara visa dem, utan mig själv att jag, jag kan lyckas med vad fan jag set out to be wanting. Me, myself & I.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 21 Readers

Likes

Comments

wassup my beautiful earthsistahs!
Skulle igentligen möta upp cici & sassa idag för att sedan fixa oss & senare mot kvällen dra oss mot Älvsjö för ett Chillkrök.
Kände i sista sekund tho att bara stanna hemma & göra klart min dikt som går ut till alla kämpande svarta kvinnor, som försöker hitta en plats i denna vitmans dominerande värld som varje gång de får sin chans att försöka trycka ner dem.
Känner mig som största kärringen, men kände att jag behövde lägga ned det som en prioritering.
Vill bara create idag &,nuhin else kinda ba lol.
Hoppas ni alla andra får en härlig dag & i'll chitchat with y'all later!
Pusspussssss

  • 23 Readers

Likes

Comments

I snart ett år nu, har jag varit besatt av oldschoolstilen, det är väldigt svårt att hitta klädesplagg som man kan känneteckna som något som skulle kunna tillhöra just den form av stilen, men för någon månad sedan hittade jag en brun/beige kappa inne på H&M som jag pladaskt fell in love with, älskarälskarälskar!

  • 25 Readers

Likes

Comments

​Valde en väldigt basic look idag, people som vill veta vilka guldgruvor jag köpte my clothes ifrån får tell me that shit in the comments, hope 'yall had a great daaay

  • 27 Readers

Likes

Comments

Äntligeeeen är jag tillbaks i laviva Stockholm,
Missat detta ställe så grovt! Pga olika omständigheter var jag för ett tag i Östersund kortfattat.
Saknat sönder min familj & vänner, så det bara gör ont av att ens tänka på det hela.
Går igenom en tuff period i mitt liv just nu, men det är bara & suck it up, ha faith in God & handle it.

När man går igenom tuffa tider så är det lätt att tycka synd om sig själv, men kom ihåg, det är vid de dystraste tiderna som du måste lära dig att se på det positiva även fast det finns mer negativitet runt omkring dig.
Det är ok att vara ledsen, må dåligt & känna att Gud har övergett dig, men oavsett vad ge aldrig någonsin upp, att känna & uppleva smärta är en del av livet, det är just tider som dessa som kommer göra dig starkare & hjälpa dig att visa vilka det är som är falska & vilka som är värda att ha kvar i ditt liv.
I slutet av dagen, har varenda individ på detta jordklot ett val. Valet att låta smärtan som tynger våra axlar att sänka oss, eller göra oss starkare.
Jag har valt att se denna period som ett tecken från Gud & göra allt i min makt för att klara mig igenom detta.
Ska say a prayer, gå & lägga mig & hoppas på en bättre dag nu, vi hörs imorgon beautifuls, it aint stop 'til the casket drops!

  • 25 Readers

Likes

Comments

Wagwan people!

Detta är mitt allra första inlägg på denna blogg & i know myself by own experience hur ointressant det är att läsa inlägg, som innehåller mer ord än Bibeln, så skall försöka hålla mig rätt så kortfattad, fingers crossed.
Mitt namn är Madeleine, är 16 år gammal & bosatt i Stockholm tillsammans med mina Padres y tres hermanos.
Jag kommer ifrån ett multikulturellt hushåll, med rötter ifrån Tanzania, Suecia & Rumania!
Denna blogg kommer inte ha någon specifik intiktning, utan det kommer handla om allt mellan himmel, jord & helvete, lol.
Hoppas ni kommer dig me as a person & mina blogginlägg, chitchatting with y'all later, cya soon pusspussssssss
/M

  • 29 Readers

Likes

Comments