Först vill jag bara passa på att be om ursäkt för uppehållet på ca två månader.. 😔 det var inte riktigt meningen, men nu blev det så. Ska dock försöka komma igång igen! 😊 och detta inlägg kan komma att kännas något hoppande och kaos, precis som det känns inom mig.

Det har varit så fullt upp, speciellt i mitt huvud. Har inte riktigt gått att skingra tankarna då det har varit massor om allt och inget, precis som rubriken anger.
Jag mår inte direkt så bra just nu och det har sina förklaringar.. Jag vill så mycket, men vissa saker hindrar mig. Jag skulle vilja komma igång med något pyssel eller liknande, men då ekonomin sätter stopp för mina planer faller allt istället. Då har jag tappat sugen för allt istället..

Sen är det hela situationen med mitt ex också.. den situationen som jag helst vill slippa just nu, eftersom det är många delar i mitt liv som inte riktigt klaffar. Det känns mest som att fallerar en del så fallerar resten också.. Jag försöker att visa mig neutral inför dessa möten, men innerst inne är det en storm av känslor. Speciellt då exet utsätter min son för fara. Men det är delvis ett bevis på att exet inte är mogen nog för nånting av vad det innebär att vara förälder. Jag kan absolut inte kalla honom för förälder, då han inte beter sig så i mina ögon.

Allt känns egentligen bara kaos.. Speciellt de senaste två veckorna, då har allt som kan gå fel, gått fel. Och det är bara mig och min familj det drabbar, alltid drabbar alla olyckor mig eller min familj, precis som om vi är oturs förföljda. Vill egentligen bara krypa ner under täcket och ligga kvar där till allt är över, men jag har ju samtidigt min guldklimp till son att ta hand om och umgås med och TUR ÄR VÄL DET, måste jag ändå säga. Hade jag inte haft honom eller min make vet jag ärligt talat inte vart jag hade tagit vägen.. Ingen ordning och reda på nånting, egentligen. Jag tycker mest synd om min klippa till mamma och min lillebror, då det är dem det drabbat värst denna gång 😢 💖

Det får räcka för denna gång, blir fler inlägg, men det kan dröja.. Men inte fullt lika länge som det gjort nu 😃

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments