Wow!

Detta va inte igår som jag skrev hær. Snarare ett år sedan..
​Vad mycket har hænt på det året, bytt jobb, fått seriøst førhållande och ja livet alltså.

Dessverre så ær det inte av någon god grund som jag ær hær. Jag kænner mig så otroligt ensam. Som att jag inte har några vænner, eller knapt en familj. O jag vet att det bara ær struntprat. Før jag har vænner och jag har min familj i vått och tort. Dom ær dær.
Men just nu skulle jag Vilja ha dom hær.

Dessa kvællar alltså, god what I hate this! Det ær en frustrerande kænnsla, o jag kænner mig då som en dålig mænniska och dålig flickvæn o ja.. Jag kænner mig inte bra helt enkelt. Min superfina pojkvæn ær det inget fel på. Eller jo, han ær lite dålig på att se nær det ær smutsigt, nær han lagar mat så tror jag ta mig fan att han anvænder sig utav alla køksredskaper som finns i køket, o han har ett sinne att laga tvætthøgar på golvet.

Men idag ær det en sådan kvæll.
​Grattis mamma på din dag. Dessa  dagar som ønskar jag mest av allt att få vara med er. Ælskar dig så mycket<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

AV LYCKA!!

Fick hjälp nyss av den otroligaste snällaste människan! Han såg mig! :') han va så duktig med sitt jobb, o jag älskar sådana människor som vet vad dom gör.

Hade också väldigt tur! Jag valde att vi ska sätta i p-stav och pröva den. Och bara för att jag bor i ett speciellt område så får jag det gratis!!!! Skulle kosta 1000 + .
Och så va de ganska fullt med tider att sätta i den staven, men han hitta en tid på fredag nästa vecka. Till och med han lät förvånad, o inte bara de. Just den fredagen är jag ledig från jobbet så jag slipper krångla med att byta tider!! :D

Nu ska jag hem och äta kvällis med ett leende på läpparna ^^

  • 125 Readers

Likes

Comments

Allt som går emot mig vill jag bara gråta utav. Det minsta lilla. All kritik och alla små steg.

Det kan va att jag får mensen varannan vecka som hormonerna spökar så pass mycket för mig nu. Det är inte bara och bara dedär med mens. Det är sötsug, dåligt självförtroende, de är känslomässigt, det är vikningar av smärta, dåligt tålamod osv..

Jag är på väg nu och ska prata med någon så jag ska få nya piller. Om de har tid idag dvs.. Jag va där igår men då va det fullt :(
Så hoppas jag att jag hamnar hos en sån där otroligt snäll människa som nästan klappar en på axeln och säger att det här ordnar vi!

Vi får se, hejja hejja!

  • 125 Readers

Likes

Comments

Köpte två samma färg för att räcka till hela mitt hår, men när jag blandat färgerna är de inte alls lika?? Vet inte riktigt vad jag ska göra?! 😭😭

  • 126 Readers

Likes

Comments

Otroligt dålig vecka. Inte mycket som gått rätt här på många plan..

Tänkte att nu måste jag läsa mitt horoskop, för att få någon slags bekräftelse eller någonting att skylla på och ja:
Tur
Den här dagen kan vara en otursdag för dig. Om du nu måste gå ut idag, så var försiktig
Hälsa
Du behöver sova ut och riktigt få känna dig utvilad. Den senaste tidens stress har tagit hårt på dig och det mesta börjar upplevas jobbigt.

Känns ganska exakt..
Men jaja, hoppas på de bättre snart :)
Ser fram emot de dagarna, för de vet man ju att de kommer ju också komma.

Likes

Comments

Ull ull ull 🐑

Min nya bästa vän höst/vinter/vår. 😱

Likes

Comments

Igår hörni så va jag på "dubbel dejt", skulle jag vilja kalla det. Men tycker nog inte att bio är något dejtings-material. Så igår hängde jag med Espen Henrik och Ingrid. Vi drog och kolla på bio, en norsk ny film som heter Bølgen. Den handlar om en naturkatastrof som inträffar i Norge.

Jag tyckte den va helt okej, Espen ville typ gå där ifrån och Henrik tjata om att den inte va värd sin biljettpeng. Ingrid hörde jag inte klaga så hon tyckte väl som mig 
😉 


Det börjar bli mer och mer vant till känslan att man är den enda svensken i gänget. Det enda som plågar mig är att jag fortfarande inte förstår allting.. Jag förstår massvis, men vissa samtal är jag inte alls med på.
Och tex, jag kan inte alls va med på spelet Alias. Jag ger vårt lag massa minus poäng hela tiden för att jag inte fattar ordet jag ska förklara och måste ta ett nytt kort.. 😅

Men men, så så är det och det är väl inte så konstigt med det, jag blir nog bättre med tiden 😉

  • 130 Readers

Likes

Comments


Idag hade jag världens härligaste morgon. Både Espen och jag började sent, så vi tog en gemensam sovmorgon och en låååång god frukost med kaffe.

Ååå vill ha alla mornar som sådana👼😚

Med det härliga "flowet" flög jag till jobbet på rosa moln kändes det som. Man bara log 😚😊
Nu sitter jag denna fredagskväll tsm med min kära syster, vi äter Tacos och kollar på svenska Idol!
-Vi blir lite efter i avsnitten här borta, men det är bara mysigt och gör inte det minsta någonting.
😊

Likes

Comments

Se så mycket härligt ull vi har fått till butiken!!!!! Jag förstår inte varför vi svenskar inte använder mer ull??
Jag minns att som barn frös jag så mycket att jag grät på rasterna på dagiset..
Nu i helgen som va, så va jag ute på en tur med tre norska killar, som sa åt mig att jag ska ha på mig ull-underställ. Jag tänkte att okej, jag ska försöka mig på en sån riktig norsk tur. Så eftersom jag inte hade någon ull själv vände jag mig till min norska väninna Jasmin, som såklart var utrustad och villig att låna ut till mig,

Jag säger bara TACK! alltså, vi paddla tre mil bort en mulig sensommar kväll och sov inte ens i tält, vi sov på och under presenning men självklart i en sovsäck! Jag hade på mig ull-underslätt och ett par mjukisbyxor och en mjukiströja över. Och jag frös helt seriöst inte någon gång!

🐑 Ull er gull / Ull är guld 🐑

Likes

Comments

God Morgon!

Nu har jag sådär 7 otroligt härliga minuter kvar till it's time to go! Matboxen är packad, tänderna är borstade, spacklet är på och skorna är till och med knutna.


Min färd till jobbet är jobbig, men när jag är på jobbet så suddas det där jobba ut. Det är så sjukt viktigt att hitta ett jobb som man trivs med. För att leva ett långt och lyckligt liv. Sen finns det ju massa där emellan som också ska stämma för de långa lyckliga livet..

.. Men jag känner att min start med jobbet, var en bra start!
Vill också påminna om att de sällan är de första jobbet man får som är sådär härligt, mitt var de 2:a.
Men då hade jag bara väldigt tur
😊!

Likes

Comments