Hej!

Vi har inriktning och inriktnings dagar och då gjorde jag dom här på inriktnings dagarna. Den ena är under vattnet med bubblor och den andra är ett vattenfall och trä som har krossats av vattenfallet och så sprättade på olika vatten/färg droppar på.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Dom här tavlorna är mina 2 första tavlor! Eftersom jag inte hade akvarell färg då, så tror jag att jag hade oljefärg. (kommer inte ihåg vad det hette) Efter som att det är så tjock och visste inte att man kunde ha vatten blandat och det gick inte att använda penslar så jag fick använda min fingrar!


Likes

Comments

Hej!

För några dagar sen blev jag klar med denna tavla! Jag gjorde Superman loggan och jag måla den för att jag gillar superman serien, Smallville. Jag föreslår att kolla på den om du inte har gjort det!

Likes

Comments

Hey!

För några veckor sen jobbade jag med pointillism, och det är att ha många prickar bredvid varandra som t.ex. gul och blå blir grönt när man kollar på den långt bort! Så jag gjorde detta!


Likes

Comments

Hellu!

Igår så arbetade jag med Kubism och picasso då målade jag av en kompis utan att kolla på pappret och den såg konstig ut. Men sen fick vi färglägga den och jag måste säga jag kan nog bli den nye picasso ;)

Likes

Comments

Hej!

Denna teckning har jag målat ett skolprojekt med romans. Så jag bestämde mig för att måla händerna i Michelangelos berömda målning "Adams skapelse" som finns i taket av Sixtinska Kapellet i Vatikanstaten i Rom.

Likes

Comments