I början av december tog jag mitt pick å pack och flyttade till Sälen. Jag skulle nämligen bli skidlärare och spendera alla mina dagar uppe på fjället. Eran semester skulle helt enkelt bli min vardag! Det var nervöst och ribban hade jag lagt lågt för att inte bli besviken. Fast oroa mig behövde jag absolut inte göra, för sedan dess har jag blivit allt annat än besviken! Säsongslivet i Sälen är helt fantastiskt! Tack alla ni roliga, inspirerande och godhjärtade människor jag har träffat på denna resa, er är jag evigt tacksam för!

Säsongen må lida mot sitt slut, men resan är ännu inte över! Några veckor till kommer bestå av skrattattacker, grillning i backen, solbrända ansikten och ett överflöd av skidåkning! <3

Röda gänget är ni klara? Jajamensan fattas bara!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

För ett år sedan hade jag turen att återigen få besöka Santorini som är en av Greklands fantastiska öar. Vackra vitputsade hus, blåa fönster och en massa tzatziki! Vad mer kan man begära? Om inte lite sol och bad kanske, men det är något Santorini faktiskt också har att erbjuda. Grekland är en av mina favorit destinationer och jag kommer absolut att återvända så fort jag får chansen! Mitt första minne av Grekland var vid 8 års ålder då jag och min familj ö-luffade under 2 veckors tid, sedan dess har jag verkligen ÄLSKAT det. Tveka aldrig om ni någon gång i framtiden får chansen att besöka denna vackra Ö, ni kommer inte bli besvikna. Dock ångrar man ju faktiskt bara den resan man aldrig gjorde, eller hur? Res så mycket ni kan mina vänner, för att leva handlar om att upptäcka!

Puss och Kram! <3

Likes

Comments

Tillsammans med en ny årstid har livet en tendens att förändras på ett eller annat sätt. Varje år har jag återgått till skolan i slutet av augusti, men hösten 2k16 är annorlunda. Jag har ingen skola att återvända till, jag har tagit studenten och behöver aldrig mer sätta mig i skolbänken om jag inte vill. Frågan är bara vad jag vill, att utesluta saker är lätt men att bestämma vad man faktiskt vill är inte alltid lika lätt. Trots stress över framtiden ska jag försöka leva dag för dag och känna att jag lever, för det gör jag. Jag är en av de lyckligt lottade som får leva och det ska jag ta vara på. Puss & kram! 

Likes

Comments